Огромен пожар в Бургас, чували се викове от пламъците

Пожарникарите извели двама души от огнения ад
9 окт 2017 07:47,
5

 Снимка: Булфото

Голям пожар избухна в центъра на Бургас. Инцидентът е възникнал в изоставена постройка в района на бившата Инфекциозна болница. В опасна близост се намира бензиностанция. По всяка вероятност огънят е запален от клошари, които търсят убежище в необитаемите бараки.

На място има три противопожарни автомобила и линейки. Бургаските пожарникари са извели двама човека от огнената стихия до бившия Отрезвител в Бургас. Спасените са мъж и жена. Веднага след като огнеборците пристигнали, покривът на изоставената сграда е рухнал, съобщава "Флагман".

"Проверени са всички места, посочени за свърталища на клошари. Засега няма труп. надяваме се да остане така", съобщи главен инспектор Николай Николаев от пожарната в Бургас Обитатели на пламналите постройки обаче се съмняват, че вътре е изгорял човек. Те опитали да изкарат навън мъж на име Иван, който обаче бил трудно подвижен.

Живеещи в района пък споделиха, че са чули викове на мъж след избухване на пламъците. В момента търсенето и разчистването продължава.

Пожарът в центъра на Бургас се разраства и стигна до сградите на Онко болницата, където в момента има пациенти. Все пак от пожарната уверяват, че за хората вътре няма опасност. Ако стихията се разрастне огнеборците имат готовност да евакуират хората. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: бургаспожар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Mystery преди 6 години
Точно срещу горящите бунгала, там отсреща има един блок в който живее приятелката ми. До колкото съм запознат с живота на бездомниците, едва ли си биха си подпалили убежището където са намерили подслон... Никой не би си отрязал клона върху който седи! Отговора е много лесен, и всички го знаят - парцела е апетитен! Ха добър ден! Мафията отново се е задействала да си присвоява апетитни парцели по мутренския начин! Тук в този град така се действа!
4
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е как никой не заслужавал такава съдба? Знаеш ли колко отвратителни родите има, които не заслужават вниманието на децата си. Ако ти не можеш да си го представиш, чудесно, но има...
3
1
 
25
 
! Отговори
Бургас преди 6 години
Подготвят пак терени за строеж.
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Там дъжд не валя ли?
1
0
 
27
 
! Отговори
Дочко преди 6 години
Ужасия. Никой не заслужава подобна съдба. Изоставен, бездомен, болен и накрая...Дано никой не е пострадал.