Мъж загина след сблъсък на кола и камион в Пловдивско

Другият водач, участвал в катастрофата, е в болница
3
Мъж загина след сблъсък на кола и камион в Пловдивско
Снимка: архив, БулФото

Водач на лек автомобил е загинал при челен сблъсък тази вечер на пътя Пловдив-Хасково, в района на жп надлез преди Поповица. Това съобщиха от ОДМВР-Пловдив за Радио "Фокус" - Пловдив. Сигналът е получен към 19.10 часа.

По първоначални данни челно са се сблъскали товарен автомобил "Фолксваген" с хасковска регистрация и лек автомобил "Пежо" с пловдивска регистрация. На място е загинал 69-годишен пловдивчанин, водач на леката кола.

С помощта на техника на пожарната се изважда тялото му. В болница е откаран шофьорът на товарния автомобил, на 27 години от Хасково. Местопроизшествието е запазено. Извършва се оглед.

Причините и обстоятелствата, довели до пътния инцидент се изясняват от служители на полицията в Асеновград. До приключване на работата движението в участъка е ограничено, автомобилите се пренасочват по обходни маршрути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: загинал при катастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
6
 
! Отговори
Real Truth преди 6 години
До Анонимен 1Хората вече се радват само на пари и колкото повече толкова по-радостни са. Забравиха за малките и истински неща. Надпреварате моята или твоята кола е по-хубава (и за апартаменти ,къщи , жени...... телефони....дрехи) EPIC FAIL му казвам аз.И аз гледах природа, но вече по-малко оглеждам се повече. Дано тези хора не изпуснат красотата на живота си, без значение пари и т.н. Много хора казват дай ми пък ще видим. Идва обаче момент когато праите не значат нищо. Тогава плащаме цената..
2
4
 
6
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Направо си го кажи: Хубаво беше, когато бяхме млади.Колите не са много, в другите държави обикновено са доста повече. Други са проблемите.
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямаме пътища за толкова огромен трафик. Преди когато нямаше толкова автомобили движението по пътищата беше песен. Когато тръгвах от София за морето не бързах а се любувах на природата покрай пътя. Изпитвах удоволствие от пътуването което в момента едвали може да се случи. Природата ли да гледам или да се пазя от някой джигит който е набримчил със 200 км да ме отнесе и се мисли за безсмъртен! Хубавите години умряха преди 30 години. Вече нищо не е такова каквото е било! За съжаление!