71-годишен бе ударен на пешеходна пътека, почина в болница

Инцидентът е станал в Бургас
17 дек 2019 08:35, Александър Попов
32
71-годишен бе ударен на пешеходна пътека, почина в болница
Снимка: Булфото, архив

71-годишен мъж от Бургас е починал след като е бил ударен на пешеходна пътека в късния следобед вчера, съобщиха от МВР.

На бургаската улица "Стефан Стамболов", в района до бензиностанция "Петрол" в посока ул. "Струга", дядото внезапно е излязъл на пътното платно и е бил бутнат от лек автомобил, управляван от 25-годишен младеж.

Пострадалият бил приет в реанимацията на бургаската болница, но по-късно починал.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Кифладжията преди 4 години
Тука в Австрия имаше една женска тръгнала с колело, без светлоотразителна жилетка, да си носи децата на село в онези кошчета, дето се дърпат отзад, нали знаете. Резултатът е ясен: децата на парчета, тая тежко ранена.Мислете, бе хора. Всеки шофьор може да допусне грешка, никой не е застрахован, но ако сте предпазливи няма да ви се случват такива неприятности. Поне теоретично...
23
0
 
1
 
! Отговори
Селяндур преди 4 години
Разходете се по Европа да видите как глобяват за пресичане на 2-метрова пешеходна пътека на червено. У нас културата на пешеходеца = 0 и подозирам, че тук коментират хора, които нямат книжки или никога не са шофирали. Знаете ли колко пъти са ми изкачали от нищото като потеглям, при положение, че съм се огледал. Да не говорим за колоездачи без светлоотразители и жилетки. Вижда се на 2 метра пред колата, а ти си с 80-90 Добре че имам рефлекси, ако бях някоя заспала кифла сега щях да съм "на топло"
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пешеходците по цял свят имат предимство на пешеходна пътека и всички МПС са задължени да съхранят и пазят живота на пешеходеца когато е стъпил или ще стъпва на пешеходната пътека, само в България където човешкият живот не струва нищо за политиците се случват убийства на тези пътеки и законите не предвиждат сериозни наказания за нарушители ! Народът е най-виновен за това, че животът му НЕ СТРУВА НИЩО ! В България се развъжда усилено първобитният човек !
21
3
 
1
 
! Отговори
висок преди 4 години
Не е до Петрола, а до Ромпетрола при комплекс БР. Миладинови!!! Има пътека, с бутов за пешеходците.... най-интелигентното кръстовище в Бургас.... Дядото е бил самоубиец, или младежа е минал на червено!
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
живея в чужбина и тук в 99,99% от случаите ти спират на "зебра" , но аз дори на зелен светофар се оглеждам -ей тъй заради тези 0,01%, пък не отнема повече от 2сек.
19
1
 
5
 
! Отговори
baysando преди 4 години
Жалко за човека.Относно пътеките: Темата е сериозна. Когато човек е шофьор, се оглежда повече когато пресича на зебра. Аз лично сканирам и тротоарите (доколкото има видимост) и винаги предпочитам да съм в лявата лента (на платното), за да имам повече за реакция ако някой изкочи внезапно от дясно. За съжаление много хора изскачат, без дори да се огледат дали идва кола....И автомобили и пешеходци не бива да подценяват тези неща.
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АбдалЗащо бре, абдале? Светофара винаги 24/7 ли работи? Вземи да прочетеш какво се прави като не работи... Ииии, хубав прякор си си избрал. Много ти подхожда.
17
0
 
6
 
! Отговори
KK преди 4 години
На чатири лентови пътища никави пешеходни пътеки!-или надлез или подлез.
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако водачът е карал с повече от разрешената скорост, виновен е за причиняване на смърт. Малко по-бавно и човекът можеше да е само ранен, а не умрял.
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
25-годишен младеж? Хората на 25 имат вече по две деца.
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
на 71 е бил като Йосен Болт, айде вече стига сме ги галили тия престъпни водачи - много много големи глоби които да се събират истински и ще се научат. Държаната да се вземе в ръце а не да е като разпасана банда!!!
13
0
 
7
 
! Отговори
123 преди 4 години
Сега ще изкарат, че всъщност дядото починал от инфаркт защото се уплашил.....
12
2
 
19
 
! Отговори
Boko bo преди 4 години
Внезапно излязъл на пешеходна пътека! Какво означава това? Освен това преди пешеходна пътека скоростта е 30км/ч с готовност за внезапно спиране. Но като чета коментарите ми става ясно защо само България от соц блока е на това равнище. С такова мислене нищо добро не чака тая страна, ако я има въобще след 10-20 години.
11
5
 
5
 
! Отговори
Иво преди 4 години
На това място няма пешеходна пътека, пресичал е неправилно дедото! Лека му пръст, ама да беше минал през подлеза, който е точно до петрола
10
2
 
5
 
! Отговори
Егати "бутането преди 4 години
Бутнали го, а той взел че умрял. Кой знае как го е натресъл на практика, ама лека му пръст на човечеца.
9
1
 
8
 
! Отговори
Станислав преди 4 години
Важно е да има нов закон. А кой го спазва, кой следи дали се спазва... не е важно!!!
8
5
 
15
 
! Отговори
Елемаг преди 4 години
Продължавам:Пенсиите са си научили, *** до дъно правото да стъпват кат ръководители на пешеходната ,ама да им се обади "внука"че катастрофирал,няма никога!!За наркоманите с качулките и откраднатия смартфон няма да говоря!!!Нощем черните дрехи и на фарове не се виждат,силуета е чак на 2-3 метра видим,ако е с черни дрехи.Е с 50 км разрешени успех да спрете ,да не го прегазите на 3-4 метра!!!Ама да е с пълно право!!!!Последните прегазени деца са пресичали безобразно,ама сега шофьорите отнасят!!!
7
6
 
18
 
! Отговори
оня бай Ставри преди 4 години
В някои държави няма предимства на пешеходни пътеки, няма и убийства при пресичане. Да скочиш върху автомобил е голямо предимство. Особено пикли с телефон на ухото.
6
3
 
7
 
! Отговори
// преди 4 години
Сашо, прочети малко бургаски медии или ела направо в Бургас да видиш, че там няма пешеходна пътека в радиус от 300м.
5
7
 
8
 
! Отговори
Елемаг преди 4 години
Проблема за мен е по-голям.За всичко е виновен оня ваш "колега" джурналист,който в стремежа си да блесне разкри пролуката,че пешеходецът не е с абсолютно предимство!!!Така и трябваше да е защото сега хептен изскачат както си искат и стъпват като Бойко Борисов на пешеходната.Истинските водачи знаят за какво говоря.!!!И сега ще има проблеми само за водячите.те не се оглеждат дори вече!!От наркомани до пенсионери!!!А вие всички дори не помните името на журналиста!!!Е те толкоз с тая слава!!!