Жена пострада при ПТП край Велико Търново

Сигнал за инцидента е получен в 18.15 часа
11 яну 2020 21:21, Петя Славова
5
Жена пострада при ПТП край Велико Търново
Снимка: архив, Булфото

Тежка катастрофа между Тир и лека кола е станала на пътя Велико Търново-Дряново край Присовките завои. По първоначална информация една жена е пострадала.

Сигнал за инцидента е получен в 18.15 часа. Пострадала е жена, пътувала в лекия автомобил. Откарана е в Спешна помощ като състоянието й тепърва ще се изяснява.

Движението по пътя е временно ограничено, като екипи на полиция пренасочват моторните превозни средства през Дебелец, а товарните изчакват на място.

Обходният маршрут е през Лясковски кантон - Миндя - Присово и обратно, предава "Фокус".

Тировете се спират поетапно при Гурково и Бяла, а трафикът се регулира от "Пътна полиция".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Сто преди 4 години
Този участък е много усоен и най-вероятно е със сгрешена геометрия. Ако навлезе натоварен тир с несъобразена скорост обикновено свършва в дерето отсрани. Там мантинелата винаги е нова на по 2 седмици. За месец декември 2019 имаше поне три самокатастрофирали тира. В останалите месеци сиутацията е подобна. Един от най-опасните пътни отсечки в България въобще.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-добре да не то "изправят" този участък, защото тогава ще се появяват на кръстовището със 100км/ч и катострофите от завойте ще се изместят с 200 м по-долу.
2
0
 
0
 
! Отговори
Очите преди 4 години
Всеки път настръхвам като чуя за ПТП на това място. Имам една сериозна катастрофа там. Другия водач загуби управление и последва челен удар. Добре, че не бе с голяма скорост. Моята кола обаче бе тотал щета. Както и да е. Става въпрос за отсечка около 150метра, дето трябва да се поизправи. И с лопати да бяха я захванали, вече да са готови. Много време мина и там си е все така. Отделно преди години имаше много тежък случай със 5-*** загинали в една катастрофа.
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шофьорът на тира чужденец ли е? Знае се, че чужденците са най-дивите шофьори в България.