Следват 3 почивни дни, отново се чакат опашки на КПП-тата

Ще се събират декларации, но ще се следят строго
30 апр 2020 08:36,
57
Следват 3 почивни дни, отново се чакат опашки на КПП-тата
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, dnes.bg

Засилен трафик се очаква в днешния последен работен ден преди предстоящите три почивни. Полицията ще проверява водачите на изходите на столицата и областните градове.

За момента органите на реда ще събират само декларации до контролно-пропускателните пунктове. В тях хората ще трябва да опишат причината за напускане на града. Ако това е работа, в документа трябва да се посочи и мястото, на което се работи, както и телефонен номер на работодателя. Тъй като следват три почивни дни, обяснението "работа извън София" ще бъде проверявано особено внимателно от полицията.

Очаква се най-натоварени да бъдат магистралите "Тракия" и "Хемус" и изходите на София към Перник.

От МВР не изключват възможността и да се образуват сериозни колони от автомобили. От вътрешното министерство за пореден път напомнят, че хората трябва да посочват истинските причини за пътуването си. Продължават и проверките на декларациите. Там, където бъдат установени несъответствия, ще има наложени санкции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
5
 
! Отговори
Муф преди 4 години
До Пижо"Интернета идва от космоса, a World of warcraft има нявсякъде" викаше един приятел - остави ги тъпаните да си мислят, че на село с ракийката е най-доброто нещо на света, като им се спре тока, нета и водата ще видиш какъв вой ще се надигне :)
46
1
 
2
 
! Отговори
Офф преди 4 години
До azИма баце, тия Х-хиляди дето ще са с фалшиви деклараций ще изядът по една глоба и айде за бонуси на куките :)
45
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Страшно много заблудени хора има, които вярват в най-голямата манипулация на века, поне за изминалите 20 години. да вярваш на някакви некадърници, които ти изнасят скалъпена информация ежедневно?
44
6
 
6
 
! Отговори
Некъф преди 4 години
Пускате хората от най големия развъдник на заразата да си пътуват където искат, а после ми ревете!
43
3
 
7
 
! Отговори
6 преди 4 години
Децата трябва да вършат бели и да играят. Иначе немаш деца а роботизирани ***.
42
3
 
11
 
! Отговори
имаш деца на кукуво преди 4 години
до 40 - абе, къде е по-добре да се изолираш с домочадието - на вилата, дето няма да срещнеш кьорав човек и ще събираш витамин Д на слънце или в претипкания град на навалицата и мръсния въздух! аре мисли малко
41
0
 
4
 
! Отговори
ББ преди 4 години
До АнонименНе бе *** живея в Стрелча и пътувам до София да работя. Народа го е казал да е ... да ти го набие човек ама акъл не става.
40
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези от така наречения НОЩ, и техния лидер генерал Майтапчийски, май не си дават сметка, че вече никой не се вълнува от поредната им сводка. Дали са се заразили 20 или 50 човека, животът си върви. Никой вече не си седи вкъщи на това хубаво пролетно време. Улиците са пълни, градинките и парковете също. Тия кадри по лакейските телевизии за пусти улици са само от центъра на София. Я идете и вижте какво е в крайните квартали.
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Пижомного ми е чудно,как живееш в София и отиваш да работиш в градския транспорт, чистотата,в апеката или хранителния магазин на гр.Стрелча-примерно и всеки ден пътуваш???
38
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до 30Аз, за разлика от теб, съм си възпитал децата и нямаме проблемите, които имате пpocтите и нискоинтелигентни хора. Това, че децата ви непрекъснато вършат безобразия и смятат, че взичко им е позволено, си е изцяло ваш проблем и няма нищо общо с извънредното положение. Манталитета ви е такъв, че постоянно мрънкате и постоянно нещо ви е криво, независимо дали сме в извънредно положение или не сме.
37
0
 
8
 
! Отговори
Котки преди 4 години
Да, аз вече не се притеснявам толкова за кпп-тата, по страшно е да не кацне някой самолет пълен с електорат и пак 8 сутринта да ни призовават нас да ги търсим.
36
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До написалия "Преди Великден , заразени по 12-16 човека , след Великден 30-50 човекаДали след тези почивни дни няма да са по 60-80 - от нас си зависи"-----Изобщо не зависи от нас, зависи тия, дето решвата какво ще обявят. Даже не е необходимо да лъжат - просто ще манипулират с броя на тестуваните. Справка: преди Великден 200-300 теста - 20-30 заразени, след Великден 1000-1200 теста - 50-60 заразени. Да МИСЛИМ малко, а?
35
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Във Варна в момента е 22 градуса, а мафиотите от Топлофикация надули парното за да рекетират народа от такса "сградна инсталация"За разстрел сте, бе!Няма такава държава!
34
1
 
24
 
! Отговори
az преди 4 години
Махайте КПП-тата бе. И без това пускате по 100 000 коли по празниците както видяхме. Дали ще са 100 000 или 150 000 няма значение никакво.
33
0
 
3
 
! Отговори
ААА преди 4 години
До Ей народе!Ами да!
32
0
 
6
 
! Отговори
6 преди 4 години
До читател Е нека за празниците да ти спре тока , водата и интернета и тогава *** главо че разбереш кой работи и кой не. Аз ще си пия ракията до 7. На обяд ако мина през КПП то.
31
3
 
23
 
! Отговори
Пижо преди 4 години
До читател, който смята, че през почивните дни никой не работиНе вярвах, че има толкова тъ*и хора у нас! СЕриозно ли? Да си чувал за работещ градски транспорт, за работещи в хранителни магазини, аптеки, за работещи медицински и социални служби, за работещи в чистотата (ако не ти изхвърлят кофите, ще се заринеш в бок..к 3 дена)! Да продължим, да си чувал за аварийски служби - енерго, вода, парно, телефони....
30
3
 
30
 
! Отговори
Пижо преди 4 години
Във всяка европейска страна свалят мерките, отварят училища, ВУЗове, спортни мероприятия, масови събирания, сиреч протести, само тук продължава да има КПП, чиято абсурност като мярка се равнява на забраната за седене на пейка в парка, но не и за сядане в градския транспорт! За инфо - в нито една европейска страна не е имало подобни абсурди! Не е имало забрана за паркове, не е имало КПП, пък "оцеляха". Дори са по-добре от нас! Явно е време Мутафчийски да намали изследавнията от 50 на 2 на ден!
29
36
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 27Този въпрос "къде да си заведа децата" в момента изобщо не подлежи на обсъждане. Очевидно е, че сега не е времето да си водиш децата, където и да било. И без това им купувате стотици играчки, таблети, конзоли и кво ли не. Мога спокойно да си стоят в къщи. От такова безцелно размотаване напред-назад вируса се разпространи по целия свят. От такива като тебе, които по цял ден се чудите къде да се замъкнете и да правите ceири и панаири.
28
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей народе,Ама ти си седи вкъщи бе, никой не те кара да излизаш. Седи ако щеш 2 години, ич ми не е.