Секс скандалът в Холивуд коства $39 млн. на Netflix

Компанията е увеличила значително броя на абонатите си
23 яну 2018 10:50, Бойчо Попов
17
Секс скандалът в Холивуд коства $39 млн. на Netflix
снимка: Ройтерс

Секс скандалът в Холивуд от миналата година се отрази много негативно на компанията за онлайн видео Netflix.
Компанията бе принудена да отпише 39 млн. долара заради записан, но неизлъчен материал.

По-голямата част от тези пари се падат на сериала „Къща от карти“ с Кевин Спейси. Снимките на хитовия сериал бяха отложени през ноември, след като актьорът бе замесен в скандала и в крайна сметка беше уволнен, припомня Investor.bg. 

Netflix отказа да разпространява и друга лента с негово участие – филма „Гор“, в който Спейси е съпродуцент и играе ролята на писателя Гор Видал. Филмът се намираше в постпродукция и трябваше да се излъчи през тази година. 

Скандалът се отрази зле и на други компании в Холивуд. Imperative Entertainment LLC похарчи 10 млн. долара, за да ремиксира „Всички пари на света“ с нов актьор на мястото на звездата до този момент Спейси.

Още по темата

Въпреки това технологичният концерн е успял през последните три месеца на 2017 г. да привлече с 2 млн. абоната повече от очакванията на Wall Street. В крайна сметка общият брой на новите абонати е 8,33 млн., а инвеститорите приеха добре новината. В следборсовата сесия акциите поскъпнаха с 8,3 на сто до рекордната стойност от 246,50 долара за брой. По този начин за първи път пазарната капитализация на Netflix мина границата от 100 млрд. долара. За последната година книжата поскъпват с 53%.

Компанията признава, че през 2018 г. ще се стреми към подобряване на маржа, а същевременно ще бъдат инвестирани до 8 млрд. долара за нова продукция.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, определено няма да гледан Морган Фрийман, Мадона, Натали Портман, Джоли, Скарлет Йохансон и още ред други с феминистки изяви. Феминизма е социално зло. На него се дължи увеличената заболеваемост да обществото от генетично - предавани болести. Това се знае, но не се обсъжда от политиците, за да не загубят гласоподаватели. На запад феминистките и в България ромите имат еднакви политически функции.
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе хора ? Какво ви става, бе ? "Научи английски !" ми вика. Научи малко обноски ! За мен е обидно, че ми предлагат скапана услуга. Толкова ли е трудно, да се наемат 10!като тебе, който говорят английски, че да им превеждат фирмите ?
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Netflix - превод !!!Синът ми изгледа Stranger Things без превод и разбра сериала. Той е на 10.
8
0
 
2
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
... Определено има някои актьори, с които филми повече няма да гледам. Единия със сигурност е Морган Фрееман...Какво е направил Могран Фрееман? Пишат само за инстаграма на николета и хвръколета и не знам :(
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да си дойдем на приказката. От цялата работа трябваше печалбите да растат, а другото е малко шоу за пред публиката. Хляб и зрелище.
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Купил съм хубав ТВ, натрупал съм техника за гледане на филми в къщи, КОДИ-та нетфликс. Почнал съм няколко сериала и ... нищо, не мога да ги доглеадм. Пълни бози, чудя се какво да направя, само и само да не седна да гледам. Едно време с Изгубени понаха тая тенденция - супер начало и го зарязват до никъде. И се отвратих.А филми не помня от кога не съм гледал.
5
2
 
0
 
! Отговори
Бен Ган преди 6 години
До 3Супер, ок. Просто ми е интересно, какви филми гледаш иначе?
4
0
 
10
 
! Отговори
младен преди 6 години
"По-голямата част от тези пари се падат на сериала Къща от карти с Кевин Спейси."Я ги па тия!!! Ми потъвайте бе ***.оти. Кой ви кара да да се съобразявате с феминиските прищявки на няколко недочесани масти.и.
3
8
 
3
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
Просто научи английски...
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боливудските сапунки са безкрайни!Еманация на краварската простотия и тъпотия!Боливудски филми не гледам от юношеските си години!
1
0
 
4
 
! Отговори
Netflix - превод !!! преди 6 години
Моето оплакване от нетфликса е, че ползват неадекватен преводач за 99% от наличните си филми и сериали за България. Харесвам сериал Stranger Things, но само първия сезон е преведен. Да свалят поне от subs.bg ... Никой няма, да се оплаква ...