Осъдиха баща, замерил дете с бутилка в лицето

Децата се скарали за пързалката, но таткото се ядосал...
6 окт 2016 13:44,
29
Осъдиха баща, замерил дете с бутилка в лицето
Снимка: flickr

Мъж замери момиченце на 1 г. и 7 мес. с бутилка минерална вода, защото се скарало с дъщеря му за това кое дете да се спусне първо по пързалката. От удара наскоро проходилото бебе политнало назад, но дървена преграда осуетила падането му.

Вбесен, че някой се опитва да изпревари детето му, бащата гарнирал мятането на бутилката с думите: "Остави дъщеря ми бе, изрод!".

Родителите на удареното дете извикали полиция, но прокуратурата отказала да образува наказателно производство за извършено престъпление. Тогава бащата внесъл в съда частна жалба и нападателят вече е осъден да плати 2000 глоба, както и 1500 лв. обезщетение на родителите на пострадалото момиченце, съобщи "Марица".

Кошмарният случай е от 23 август миналата година, когато около 18:30 часа двете деца си играели на детската площадка в парк "Белите брези".

Детето на 1 г. и 7 м. се качило на пързалката, където било и друго момиченце - на около 4 години. Двете деца се спречкали и започнали да се дърпат, бутат и скубят.

Майката на малкото дете пратила по-голямата си дъщеря да ги разтърве, но междувременно бащата на другото момиче взел нещата в свои ръце и запратил бутилката.

Удареното дете политнало и се разплакало, а капачката на шишето ясно се отпечатала на бузата му. На следващия ден момиченцето бил освидетелствано, като заключението на лекарите е, че става дума за лека телесна повреда.

Пловдивският районен съд определя наказание парична глоба за агресивния баща, защото до момента той не е осъждан.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
Загрижен преди 7 години
До Анонимен 24С такава "кОлтура" няма да дочакаме......настроение тъжно...
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То сега това не са деца !Това са *** извратени никаква колтура нямат.Родителите им са по чужбина бабите как да ги възпитават .Телиевизията е извратена училището е само насилие и наркотици .
19
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво. Българинът само като му се бръкне в джоба разбира.
18
7
 
5
 
! Отговори
Пак до Пффф преди 7 години
Ами ако бащата не беше реагирал?Неговото 4-годишно дете, възпитано точно от този баща, можеше да блъсне малкото така, че то да падне от пързалката право върху главата си и да приключи земния си път.Тогава кого щеше да съди майката, която го е родила и която също го е възпитавала /защото възпитанието наистина започва още докато сме в пелени/?Не ти ли е правило впечатление, че малките деца се респектират от по-големите, а това е напирало. Значи така е научено! Май че ти нямаш деца, та не разбираш
17
0
 
9
 
! Отговори
До Пффф преди 7 години
Ще ти разкажа една източна притча.Млад човек отишъл при прочут мъдрец и ме казал: "Роди ми се дете. Кажи ми как да започна да го възпитавам, за да стане почтен човек? Кога трябва да започна да го дисциплинирам?" Мъдрецът попитал: "Преди колко време се роди детето ти?" Бащата отговорил: "Преди един месец." "Вече си закъснял", казал мъдрецът.Когато е сред други деца, майката трябва да бди, точно защото е невръстно и във всеки един момент да е готова да му покаже, че е постъпило неправилно.
16
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Представата на българина за възпитание е никаква дисциплина и никакво внимание в къщи,за сметка на побоища и крясъци по улиците.И в чужбина веднага си личи кои са българските майкии и бащи.По крескането и простащината не по друго.
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А представяте ли този ***, бащата как се работи с него примерно на работното място. Повечето остават без последствия, капка в дивотията. Нетърпимост, простотия, възпитание....с една дума манталитет.
14
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такива пррости и малоуумни деца има по площадките - като пушещите и плюещите семки 'майки' по пейките.Имаше НОВА ЧИСТА детска площадка до нас и уродчетата я засраха за отрицателно време.10 деца дружно скачаха на пързалката докато не се продъни и всичко това под веселите крясъци на майките си.Изобщо представата на бъкгарската гайда за възпитание е едно бесно кряскане и зеене,после защо са изродии.
13
2
 
19
 
! Отговори
э23 преди 7 години
А къде е спала майката на малкото дете? Защо не е била плътно до него или си е белела лафа с други майки, както често става у нас. А детето на 1 г и 4 м е оставено да се оправя само. Абе как ще оставиш толкова малко дете само на пързалката. Що за акъл?
12
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми сигурно е било грозно и е било доста ***.
11
15
 
6
 
! Отговори
9999999 преди 7 години
И за това съдебно дело. Брех. Съвсем по американски.За тия пари поне да беше пребил майката.
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До без (1)И не само там, а по цялата ни мила Родина - действието на тази история се развива в Пловдив...
9
4
 
31
 
! Отговори
ПФффф преди 7 години
До Постъпил е зле, ноТи явно нямаш деца. Какво очакваш от дете на 1г. и 7м? Да разбира всичко и да спазва всякакви норми и порядки ли? В този случай дори бащата на другото дете не ги е спазил ,а ти очакваш от бебето. Нямам думи.
8
6
 
12
 
! Отговори
Дали този урок преди 7 години
ще има ефект?Зависи от майката на нахалното дете. Ако тя сега започне да тържествува и после хиляди пъти, години наред повтаря как е бил осъден онзи, който е ударил детенцето й, но не споменава, че това дете е постъпило нахално, то тогава възпитателен ефект няма да има.Дано нахалното дете да има баща на място, който да успее да му обясни, че животът не прощава и ако посегнеш към нещо чуждо, пък било то и ред за пързалка, ще те санкционират и това може да стане по много неприятен за теб начин!
7
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е*ати драмата. Следващата новина- едно бебе бръкна в окото на друго бебе в пясъчника.
6
26
 
12
 
! Отговори
Постъпил е зле, но преди 7 години
и родителите на удареното са много виновни! Как го възпитават?Още ненавършило 2 г., това дете вече се опитва да прережда и ако друго дете си пази мястото, това малкото налита на бой. При това другото дете е било на 4 г. Значи пострадалото иска дори два пъти по-големите да отстъпват пред капризите му. Майката е трябвало да се намеси, а не да праща трето дете, което явно е щяло да защити нахалното, нали му е сестра?Виновният мъж всъщност му е дал урок, макар и с непозволени средства.Дано запомни
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До безПростотията стана ежедневие в София.----------------------Това е в Пловдив, в София направо им режат гръцмуня:)
4
2
 
5
 
! Отговори
Korean soup преди 7 години
До без Случаят е от Пловдив.
3
2
 
24
 
! Отговори
читател преди 7 години
родителите стават все по-мързеливи и агресивни. "Майката на малкото дете пратила по-голямата си дъщеря да ги разтърве" - с какво толкова важно е била заета тази "майка", излязла с двете си деца и не се чуства задължена да ги наблюдава какво правят. Не оправдавам сбъркания, агресивен баща, но такива малки деца не се оставят без непрекъснат надзор. За мен и двамата родители са виновни.
2
2
 
17
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 7 години
Матриала е виновен.