Мейзер мизерува, за ?50 хил. продава дома със "свинските опашки"

Парите били нужни на миската, за да плати разноските по делото
30 ное 2016 07:07,
35
Мейзер мизерува, за ?50 хил. продава дома със "свинските опашки"
Снимка: архив, Булфото

Сексбомбата Анита Мейзер продава апартаментите си във Варна. Парите й трябвали, за да финансира предстоящото дело за освобождаване от отговорност по евентуалните обвинения за причиняване на смъртта на съпруга й Николай Димов.

Още по темата

Брокери потвърдиха пред "Монитор", че основното жилище на Мейзер върви от 80 до 100 хил. евро. В 5-етажната сграда, в която стана престъплението, тя притежава 3 апартамента, като се говори, че искала да продаде всичките.

В едното живее тя, другото е дадено под наем на англичани. Брокери твърдят, че Мейзер едва ли ще вземе повече от 50 хил. евро за нейното жилище. Причината е, че в него е извършено жестокото престъпление.

В момента сексбомбата е във Варненския следствен арест, където според информация на нейни близки, които й ходят на свиждане, жестоко се измъчвала в непривичната за нея оскъдна обстановка и обкръжение.

Анита обитава една килия с Ивалена Маринова, задържана за убийството на 13-годишната Александра от Провадия.

Мейзер мизерува, за ?50 хил. продава дома със "свинските опашки"
Домът на Анита Мейзер където е станало убийството. Снимка: Булфото

Един процес ще коства на Мейзер десетки хиляди левове, ако иска да получи безкомпромисна защита и да се размине с ефективна осъдителна присъда и пребиваване в затвора, коментират местни юристи, вещи в наказателното право.

Освен за адвокати парите ще са й нужни и за експертизи, които да подкрепят версията на популярната в светските среди дама. След като излязоха химическите изследвания и на всички стана ясно, че в организма нито на мъртвия Николай, нито на Анита има алкохол, наркотици или други упойващи вещества, защитата ще продължи да настоява в съдебната зала и да доказва, че смъртта на културиста е настъпила по непредпазливост.

Единият от адвокатите й - бившият шеф на затворите у нас Росен Желязков, заяви, че следствието върви по график и не се бави, както бе коментирано наскоро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
време й е да се върне в гетото, откъдето е излязла, ако я пуснат разбира се.
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Купувам апартамента.Ще сграда говорители в стените и ще каня туристи да чуват "духовете" по тъмна доба.Но...ще добавя и стонове при духането,преди смъртта на културиста за по-голяма автентичност на случилото се.Е нямаме си замъци като англичанките,но и в апартамент става тръпката за търсачи на силни усещания.
24
0
 
9
 
! Отговори
Варненец преди 7 години
Отдавна на "свинските опашки" им казвам " мейзърки"Тази Ново пазарска жрица трябва да бъде разпитана с детектор на лъжата. Нека получи справедлива присъда. Много тежко престъпление!
23
0
 
7
 
! Отговори
Pesho преди 7 години
Строението на снимката прилича на някаква криворъка пристройка към трафопост в шведски стил. Как ще искат 50к не ми става ясно.
22
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А американският мъж бил,, милионер,, . Починал и тя наследила ,,милионите,, и сега..дрън. Ех ,,свободната и демократична преса ,,се оплетохте се в лъжите си . Наследила милионер ,а сега продава .
21
0
 
18
 
! Отговори
Шопо преди 7 години
Много хора са умряли от любов... Но от френската любов-никой...
20
0
 
10
 
! Отговори
Цвинокио преди 7 години
Рушветче тук,рушветче там и Мейзерчето на свобода ...
19
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С такива престъпници е пълно в България. Когато стане някъде нещо и заловят престъпника се установява, че той е с 13 - 15 дела, но си се разхожда спокойно навън и извършва следващо престъпление. Кога ще носят отговорност тези които са ги оставили на свобода и по този начин са допринесли да извършат следващо престъпление. Рецидивистите не се плашат от правораздаването защото знаят всички вратички за да не влязат зад решетките. Алчните служители на Темида са се превърнали в дяволи.
18
5
 
5
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Секса убива,останете живи!
17
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен13"правораздаването" в България не търси справедливост и истина, а ако си достатъчно платежоспособен наемаш опитни адвокати с неразумно високи хонорари, които да изчоплят процедурни грешки в процеса на следствието. Тук срока и датата за взимане на проба не е спазен, там подписа на поемното лице бил нечетлив, този протокол не бил попълнен съгласно моментната разпоредба, оня косъм бил взет без разрешение на съдия и хоп Анитка на свобода. Едното и наказание остава адвокатския хонорар.
16
0
 
26
 
! Отговори
АНТИ преди 7 години
Варна... морето... сините вълниАд под небето Мейзер сътвори.Варна...морето...сините вълнибяха в мезонета Дяволски игри.Свинските опашки опън до откатще получи пачки хитър адвокат.Ани опит-грешка белезници щракне правете в къщи втори дубъл пак.
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Побългарено ромче-ковач на бачи Аспарух триеш ли та триеш коментари
14
0
 
25
 
! Отговори
Petroff преди 7 години
Не ми е ясно, защо да струва толкова много да се докаже истината? Нима прокуратурата има за цел да я изкара непременно виновна? Нали целта е да се открие истината!
13
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тъжно е как справедливост получаваш само ако имаш много пари. Ако нямаш пари, няма справедливост. Осъждат те без дори и да са ти разгледали делото като хората и не ги интересува виновен ли си или не. Не пожелавам на никой да се сблъсква с съдебната система в българия. Където осъждат невинни, виновните ги оправдават а в затвора са кокошкарите.....
12
0
 
21
 
! Отговори
" правосъдие &q преди 7 години
щом не мина номера с наркотиците,отитват с " по непредпазливост", после ще да е " невменяемост".......ако са останали пари от апартаментите за адвокатите,те все ще измислят нещо друго.
11
1
 
44
 
! Отговори
Йовко преди 7 години
Каква секс бомба е тази ромка бе!? Тя е отвратителна направо!
10
0
 
28
 
! Отговори
аре у лево преди 7 години
ИСКА ДА СЕ ОТТЪРВЕ ОТ ИМУЩЕСТВО, ПОСЛЕ КАТО И ПРЕДЯВЯТ НЕИМУЩЕСТВЕНИТЕ ВРЕДИ ДА НЯМА КАКВО ДА И ОСРЕБРЯТ И ПРОДАДАТ
9
0
 
16
 
! Отговори
до 2 преди 7 години
От къде били парите на измамените пенсионери?! Ми откъдето са и на тези, дето имат пари и не са пенсионери, бе объл - точат ДДС, далавери с еврофондове, наркобарони са, или имат бизнес, работещ за сивата икономика.
8
0
 
13
 
! Отговори
Жана Влажната преди 7 години
Като не си знае мярката ще и дават краставиците нарязани. Моите си ги бера цели. И не хрантутя алчното адвокатско гърло
7
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Анита Мейзер - - Утепа си човечеца тая църна вещица, и се гласи да мине метър!