Обща жена – ключът към убийството на ключаря в "Хиподрума"

Убиецът е задържан, той е с психични отклонения
Обновена: 23 ное 2017 10:23 | 23 ное 2017 10:15,
68
Обща жена – ключът към убийството на ключаря в "Хиподрума"
Разследващи правят оглед на гаража. Снимка: Булфото

Жестокото убийство в столичния квартал "Хиподрума" е на път да бъде разплетено.

Бивша съпруга на убиеца и настояща на убития стои в основата на кървавата саморазправа, завършила в ключарско ателие, помещаващо се в гараж, съобщи Bulgaria ON AIR.

В него Борислав Вардаров правел ключалки и аларми на автомобили. Преди години въртял бизнес със заложни къщи, но се преориентирал.

Още по темата

Във вторник килърът дошъл в гаража и двамата се скарали за жена, в която били вклюбени, но ключарят се оженил за нея.

Тогава съперникът му извадил законен пистолет и прострелял майстора 2 пъти в корема и веднъж в гърлото.

Изстрелите не се оказали смъртоносни и затова мъжът извадил нож и прерязал гърлото на опонента си, като го оставил да се дави в собствената си кръв.

Ключарят е починал в страшни мъки и е агонизирал 20 минути, докато не умрял от кръвозагуба, твърдят разследващи пред "24 часа".

Трупът му бил намерен от негов братовчед, който му звънил няколко пъти и се пристеснил защо не отговаря. Тогава отишъл в гаража и намерил 46-годишния ключар мъртъв.

Убиецът е задържан. Той е с психични отклонения. От Софийската градска прокуратура съобщиха, че е повдигнато обвинение на Я.Х. за извършено от него убийство.

С постановление на прокурор той е задържан за 72 часа с оглед осигуряване явяването му пред съда за определяне на мярка за неотклонение "задържане под стража".

На пресконференция днес прокуратура и разследващи ще оповестят повече подробности за жестокото убийство.

Убийството е 89-ото от началото на годината у нас, но до момента всички други 88 са разкрити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само едно не разбрах, как се дава разрешително за носене на оръжие на психично болен, ама явно в България всичко е възможно!
52
0
 
2
 
! Отговори
Шаран-БГ преди 6 години
Нищо не разбирате !! Докато не извърши убийство, човекът НЯМА " психични отклонения". Може да ИМА "законен" пищов !! Идва момент, отклонява се психически и гръмва някого.... И така ние си живуркаме в държавата на НЕВИННИТЕ..... Дай сега, заради една "откачалка" да съсипем живота на 3-4 човека !?
51
0
 
11
 
! Отговори
Zonder преди 6 години
Значи убиеца има законно притежаван пистолет, а е психични отклонения? Естествено няма да се намери виновното ченге, което му е дало разрешителното за оръжието.
50
0
 
7
 
! Отговори
комитата преди 6 години
То по-вечето получават сигнали ама как психо а законен пистолет
49
0
 
32
 
! Отговори
Алов666 преди 6 години
Психо и с патлак. Кара с над 120 над разрешеното. 20 лева на патрулката и ок. Иска да строи незаконно 2000 лева подкуп и ок.Кара крадена кола 200 лева и я пререгитрират. Детето му не може да отиде в децка градина 50 лева на директорката и го записват. Не си е плащал тока цял живот - римлянин.юТова е БГ
48
0
 
42
 
! Отговори
Владислав преди 6 години
Отново психично нестабилен притежава оръжие, МВР - докога?
47
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Психични отклонения - нека пояснят, родил се е с тях и обикновено е беззащитен човек, или е агресивна мутра, развила шизофрения след злоупотреба с дрога и алкохол, достатъчно хитър да си извади законно разрешение за оръжие, и да използва факта, за да избяга от отговорност. Това с психичните проблеми е злоупотреба и манипулация хората да се настройват срещу определена група хора със сериозни здравословни проблеми.
46
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 36когато си плащаш, всичко е " от сега нататък !"
45
0
 
6
 
! Отговори
Бай Х преди 6 години
точно така 42но по скоро гледат бързо да приключат случая
44
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до момента всички други 88 убийства са разкрити.Самоубийства?
43
0
 
16
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Онзи станал му е баджанак........................................................................................................................... а уж бил приятел и ортак............................................................................................................................... Ключаря как пък не разбра................................................................................каква беля е общатажена
42
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Излиза, че пак някоя институция не си върши работата. Уж с психични проблеми, пък има законен пистолет! Егати държавата, явно нищо не работи в нея.
41
0
 
40
 
! Отговори
Гласуващ преди 6 години
"съперникът му извадил законен пистолет и прострелял ..."+"Убиецът е задържан. Той е с психични отклонения."Т.е. човек с психични отклония има законен пистолет.Забавни детайли. Особено за убития...
40
2
 
20
 
! Отговори
Discovery преди 6 години
В тая държава никой не си върши работата, всеки гледа да изкяри некой лев отгоре без да мисли много, много... а най-лошото е, че тва го правят и лица с много отговорни професии: съдии, прокурори, лекари, полицаи, инструктори, учители, професори... бе на всички нива. Дават му 500лв кеш и бам подписа без да му мисли, че за тея 500лв колко живота ще почерни...Принципно сме си народ мъ$рша, както някой беше прозрял доста одавна. За 1300 години да си 700 години под робство си е доста нарицателно!!!
39
0
 
33
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
Как така, хем законно притежавано огнестрелно оръжие, пък хем с психични отклонения ???Преди 7 години не ми издадоха разрешително понеже съм нямал основание да притежавам огнестрелно оръжие (психотеста го преминах успешно). Как така за лудите може, а за здравите не ????
38
0
 
41
 
! Отговори
Пабло Ескобар преди 6 години
Сега този който е издал разрешително за оръжие на психично болен и той да бъде подведен под отговорност.
37
1
 
9
 
! Отговори
до 36 преди 6 години
Пишеш глупости! Нали след 5г като тръгне да го подновява и ще е до там!
36
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По принцип ако искаш да си извадиш разрешително за оръжие, а естеството на работа не ти го изисква, както и длъжностната ти характеристика, то тогава това е признак на психично отклонение и трябва веднага да те диспансеризират и заведат на учет. Повечето извадили си такова разрешително след това дават някой лев за да ги видят луди за да не носят отговорност, но първо си изваждат разрешителното па после документа свалящ им отговорността. Така се прави.
35
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи убиеца имал жена която го заразала и се оженила за жертвата ключар. Убиеца отишъл в атилието ,застрелял ключаря некадърно и решил да му пререже гръкляна за по сигурно .Жертвата умряла в мъки от кръвозагуба 20 минути, обаче убиеца сега е задържан но с "психични отклонения" ! Ти да видиш ти , тъкмо да убиеш някой и та хваща я кръста, я шизофренията и в место в затвора на тъмница отиваш в клиника да те лекуват че си болничък и не си знаел какво вършиш.Брилятно !
34
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СатаНАТОЯ прочети статията още веднъж..