Пуснаха Асен Бербатов под домашен арест

Апелативните съдии го освободиха зараади здравословен проблем
Обновена: 24 апр 2020 20:32 | 24 апр 2020 20:30, Веселина Йорданова
16
Пуснаха Асен Бербатов под домашен арест
Снимка: БГНЕС

Софийският апелативен съд пусна под домашен арест Асен Бербатов, обвинен в притежание на наркотици. Той бе задържан в началото на март. Тогава благоевградчанин, заловен с 1,7 грама кокаин казал, че е купил дрогата от Бербатов.

Още по темата


Часове по-късно братът на футболната ни легенда бе задържан в кола на своя приятелка, припомня "24 часа". При обиска бе открит около 1 грам кокаин и 2,4 грама канабис в раничката на момичето. Пред съда обаче Бербатов обясни, че канабисът е негов, поставил го в раничката, без момичето да разбере.

Тя бе пусната на свобода, без никаква мярка за неотклонение, а Бербатов остана в ареста. Преди дни обаче е внесъл молба за освобождаване заради здравословен проблем.

След медицинска експертиза, апелативните съдии го освободиха под домашен арест.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
4
 
! Отговори
4epa преди 4 години
МОЛБАТА 4ЕТИРИЦИФРЕНА ЛИ Е ??????????????????
12
0
 
4
 
! Отговори
до колегата преди 4 години
Прав си че не трябва да се пускат , но също така трябва да сме на ясно че 1 грам смес и 2 гр трева е неадекватно да се заангажират следствие, адвокати, съд ит.н. за една малко вероятна присъда - условна.
11
1
 
6
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 4 години
Ама то болничко било горкото братче на безполезният гей-ритнитопковец!
10
1
 
12
 
! Отговори
ББ преди 4 години
спирам да плащам заплатите на алчните съдии пуснали един престъпник който може да срещне и вашите деца на някоя пътека,да им ги плаща родата на престъпниците,предлагам да ги уволним и да им се ценят адвокати,Законите в Републиката ни не са ваучери които да осребрявате за сметка животите на децата ни...безбожници,къде е прокуратурата на която плащаме да защитава спазването на Законите...съд и Белене за изчадията...щом така искате ок
9
0
 
9
 
! Отговори
мишо бирочето преди 4 години
дошъл му е мензисът на барби джуниър.
8
1
 
22
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Софийският апелативен съд пусна под домашен арест Асен Бербатов.===============Превод: Митко Бербатов за пореден път си плати като поп да отърве онова лаjno брат му. Молете се, да не застигне вас или децата и близките ви на някой светофар.
7
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тече му кръв от носа и трябва домашно лечение.
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е смехория.зщо ни занимават с.дребна рибка като тоя ? Защото е брат на Димитър Бербатов.
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, щом е от ГЕРБ - може.
4
0
 
26
 
! Отговори
... преди 4 години
Значи, да знаете. С квото и да ви хванат, в каквото и да ви обвинят - разболейте се на момента. Кихате, кашляте и пърдите и до 24 часа сте си вкъщи. Гарантирам.Как па сички се разболяват, точно като ги лепнат? Как един не се оказа здрав и прав пред съда? А де???? БЪЛГАРИЯ.
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има ли залози за това, че всеки известен подсъдим ще бъде оправдан и ще остане на свобода. Ето - давам идея на Черепа за нов бизнес в България.
2
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Батко му се отрече от него и сега тоя ходи да става за срам - да продава 2 дози за по 100 лева .Ако имаше акъл щеше да завърти някой бизнес с някой милион от брат си, ама той комплексар от брат си , щото оня не си знае милионите и тоя му завижда. Той затова и Димитър Бербатов не иска да го чува даже.
1
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да му вземат и книжката може да кара дрогиран.