Гришо стегна багажа! Британецът Едмънд го отнесе в Мелбърн

№3 в световния тенис падна в четири сета от втората ракета на Острова
Обновена: 23 яну 2018 08:43 | 23 яну 2018 08:41,
184
Гришо стегна багажа! Британецът Едмънд го отнесе в Мелбърн
Снимка: Reuters

Григор Димитров отпадна на 1/4-финал на откритото първенство на тенис на Австралия.

№3 в света и първа ракета на България се предаде в четири сета на британеца Кайл Едмънд.

Преди този мач нашенецът имаше два успеха над британеца и дори го победи в Бризбейн, но този път не успя да се справи с очакванията за задължителен успех и в крайна сметка бе губещият.

През целия двубой Гришо не можа да открие играта си, не влизаше и първя му сервис, така логично си стегна и багажа за България.

По този начин българинът ще загуби и точки за ранглистата, след като игра 1/2-финал в турнира преди година.

Едмънд от своя страна пък ще срещне Рафаел Надал или Марин Чилич в спор за място в следващата фаза.

Подробностите в Gol.bg
 

 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РАБОТНИК 177Журналята са тежки провинциалисти като Тръндафор Асковски и за това не чакай обективност.Гледах мача с кириос по немският Евроспорт...........коментаторите говореха за "човека от Асково" с неутрален позитивизъм като за играч от топ 30-40.Жалка история.А в Бг телешкият възторг на бг коментаторите в Евроспорт отдавна ме е отлазал да гледам тенис.
170
2
 
3
 
! Отговори
Ъперкът!!! преди 6 години
Гра гра гра!Изсмя се отново стария гаргарок този път на развален австралийски език бре!!!Ха ха ха!!!Та по темата-скивай ся анонимнико дето пееш песен че Надал щел до края на 2018 година щел да бъде номер 50,бре!Става ли да си разменим телефони и скайпове и домашни адреси и да вържем бате един тарикатски бас бре???Ако това се случи-то аз на тебе пред камери ще ти дам 50 бутилки СИН ДЖОНИ,бре!А ако не се случи до края на 2018 година ти ще ме черпиш една УРАНДЖАДА,бре!Ха ха ха!!!Бууухаха!Става ли??
169
3
 
9
 
! Отговори
РАБОТНИК преди 6 години
Истерията около Григор я правят журналистите,а може и А.Григоров да участва.Когато дружеше с М.Шарапова ни занимаваха с нейните учстия,а сега вече не се интересуват.Не може когато се спечели турнир 250 тук да надуват фанфарите и да се смята,че когато си обективен или не го харесваш си ***.Толкова може да играе и не трябва журналистите да изпадат в животински екстаз и да се надпреварват кой повече ще се подмаже.Представям си каква ще е истерията в София,нищо че не идват квалитетни играчи.
168
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чилич отстрани Надал. Според тукашните корифеи, това е защото Надал не е добре със психиката. Надал не заслужава да е номер 1, а мястото му е някъде около 100-150. Надал се мотаеше по корта като муха без глава и до края на годината от номер 1 ще е номер 50. Какво ли ни интересува някакво Надалче от долина от селски тип на дълбоките *** и т.н. и т.н.
167
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова смотан народец сме,че някакаво тенисистче е повод за баси коментарите.
166
7
 
4
 
! Отговори
Нада стегна багажа преди 6 години
Надал също си стегна багажа! Чилич така го отнесе, че Надал се отказа в петия сет.
165
5
 
2
 
! Отговори
Всички са силни преди 6 години
Вижте някои резултатиПърви кръг 16-ия загуби от 78-ия12-ия от 49-ия (Кайл Едмънд)18-ия от 117-ия29-ия от 168-ия9-ия от 41-ия13-ия от 80-ияи т.н.После 97-ия победи 9-ия на 2-ия кръг58-ия победи 4-ия в 3-ия кръг97-ия победи 5-ия в 4-ия кръга сега и 49-ия победи 3-ия на четвъртфиналите, а 6-ия победи 1-ия
164
3
 
6
 
! Отговори
Ъперкът!!! преди 6 години
Гра гра гра-изсмя се стария гаргарок,бре!И се присети кой точно се е прочул от ДОЛИНАТА на ДЪЛБОКИТЕ ***,бре!Та в тази долина има град от СЕЛСКИ ТИП дето е вероятно НАЙ-ОСМИВАНИЯ град във вулгериа,бре!Та освен този незавършил и пети клас(!!!???) пишман тенЕсист-дето общо-взето само БИЧИ СТОЙКИ,както се изразяват съгражданите му-щастлив *** с МЕГАлуд КЪСМЕТ бре!Та от пиещите УРАНжада жители на Аскюоу-най и най-велики са-Ице Бисераки и колето Банев,бре!И некакъв гербераст-масон Добрев бре!!
163
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Тинтири МинтириХайде погледнете от кого отпаднаха Доминик Тийм и Джокович преди да се разплискате с ганьовския хейт.И... си намерете сериозна работа.Да но видя ли как Джокович игра след 6 месеца отсъствие, със превързана ръка а и Тийм даде всичко от себе си в 5 геймов мач. А гледа ли как наш Гришо се мотаеше по корта като муха без глава, номер 3 но до края на годината ми изглежда повече като номер 30. Дано не съм прав но с това сърце на мишок не го виждам.
162
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименТоку що и Надал отпадна контузен! Това беше уникален шанс нашият да играе финал.Ако чака другите да се контузят та той да стане шампион, тактиката му е на правия път. То си личи и от психиката му.
161
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Григор Димитров, цивилизационният избор на Българското европредседателството!
160
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Току що и Надал отпадна контузен! Това беше уникален шанс нашият да играе финал.
159
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гришо и Волгин. Два свята. Единият е излишен!
158
2
 
10
 
! Отговори
Истукан преди 6 години
Едмънд обърса един шамар за Григор и му изнесе много хубав урок. Харесват ми такива като Едмънд, които мачкат наред.
157
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изключително досадно е постоянно да ни занимават с Григор Димитров. Няма абсолютно никакво значине дали въпросният Гришо е спечелил, загубил или завършил реми. Дали е увеличил банковата си сметка или не също би трябвало да вълнува единствено самия него. Да превръщаш някакъв спортист в идол, да се възторгваш от победите му или да ревеш при загубите му е признак на много, ама наистина много нисък интелект.
156
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова проблеми, корупция и кражби има в България, че последния човек с който трябва да ни занимават е тоя Гришо ли е , *** ли е, Мришо ли е, въобще не ни интересува!
155
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до някой: те медиите направиха така хората да го намразят отваряш бисквити и хоп Гришо
154
5
 
3
 
! Отговори
До 159-ти преди 6 години
Добре,добре, ти и ти като гербаджиите, българите били зле щото не работили!Изби си комплексите, ти си нов модел българин, айде сега тичай да измиеш Гришо след тоалетна!
153
9
 
7
 
! Отговори
някой преди 6 години
Спрете се с това мразене по Гришо!В момента нямаме друг спортист, който да е на световно ниво в своята област, нормално е на него да му се обръща внимание.А друг тенисист едва ли ще имаме в следващото десетилетие.
152
4
 
6
 
! Отговори
Тинтири Минтири преди 6 години
Хайде погледнете от кого отпаднаха Доминик Тийм и Джокович преди да се разплискате с ганьовския хейт.И... си намерете сериозна работа.