Хилари Клинтън или Доналд Тръмп? Кой би бил по-добрия вариант?

Западна Европа предпочита демократа, Русия – републиканеца. А ние?
64

Хилари Клинтън. Снимка: БТА
Доналд Тръмп. Снимка: БТА

Общо гласували: 507
Хилари Клинтън
30%
Доналд Тръмп
70%

На днешния 8 ноември САЩ избира 45-ят си президент. В края на януари 2017 година, след 8 години на политическата сцена, Барак Обама ще напусне Белия дом, а на неговия пост ще седне един между Хилари Клинтън и Доналд Тръмп.

Още по темата

Какво ще решат жителите на САЩ ще стане ясно рано сутрин в сряда българско време. До последно повечето прогнози даваха предимство на Клинтън с няколко процента, но победата й далеч не е сигурна.

Темата за новия държавен глава на САЩ съвсем естествено не вълнува единствено Северна Америка. Тя е много актуална и в Европа в последните месеци, като например повечето жители на държави в Западна Европа изказват своите предпочитания към Клинтън. В Русия пък като цяло Тръмп се ползва с повече подкрепа от обикновените хора.

Как е обаче в България? Dnes.bg реши да се допита до своите читатели кой според тях би бил по-подходящ за нов президент на САЩ – демократът Хилари Клинтън или републиканецът Доналд Тръмп. Гласувайте в нашия сблъсък!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
по-добрия или по-малко лошия
47
4
 
0
 
! Отговори
Бранник преди 7 години
Който и да изберат американските братя, Клинтън или Тръмп ( на когото симпатизирам) рускиябляд ще го духа яко, хубавото е че изборите в САЩ отминаха и който и да е Президент в Белия дом ще насочи вниманието на най- великата страна към кремълските престъпници и в Сирия и в Украйна и в Бг. ако щете!
46
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Естествено Хилари трябва да спечели.
45
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Черна Гора влезе в НАТО,кремалистите ревът
44
7
 
2
 
! Отговори
хилари идва преди 7 години
Ей сега кремълския лилипут ще разбере кон боб яде ли...
43
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До сто"хората дето гласуват тук са болни!"---1. Тръгни изречението с Главна буква, бе (про)СТО!2. 70% ли са болни? Я, хОди се лекувай при д-р Москов - гербераста.
42
1
 
6
 
! Отговори
Циганин преди 7 години
хМ , а в САЩ дали има чуждестрани наблюдатели да наблюдават дали всичко е по -честно с гласуването ,а ?) а то Те навсякъде където има избори изпращат техни наблюдатели да оценят честноста на изборите ?!
41
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп!
40
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Карадайъ ще подкрепи Тръмп.Ей сладурани ,Черна Гора влезе в НАТО ,хахахаха аааааааааааааааааааа бандитите от Кремъл ревът
39
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И двамата не стават. Последния що годе читав го отстреляха още миналия век.
38
1
 
14
 
! Отговори
шанс за промяна преди 7 години
Ако американците изберат Доналд Тръмп, ще имат шанс за промяна. Ако изберат Хитлъри Клинтън, тя ще продължи тотално провалилата се разбойническа политика на Обамата.
37
1
 
13
 
! Отговори
Мецата преди 7 години
Мене ми е чудно Килъри ако вземе че спечели, дали няма да се килне още на третия месец. Тя отсега е със здравословни проблеми, какво остава ако трябва да се оправя с Русия и Китай. След папата, да не вземе и тя да подаде преждевременна оставка.
36
1
 
9
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Тръмп сигурно ще спечели - иначе щатските националисти ще вдигнат такъв фурор, че разните Фъргюсъни ще изглеждат като дребна свада. Ако той спечели, поне може да успокои ултрасите, пък либералите нека врякат - сетете се коя група подкрепя повече правото за носене на оръжие, и съответно е по-опасна.
35
3
 
16
 
! Отговори
Тръмпинатор преди 7 години
Тръмп е като Терминатора - не можеш да го подкупиш, не можеш да го заплашиш и не можеш да го изнудваш. И както се видя от кампанията, не можеш и да го изложиш - де що имаше обвинения изсмукани от пръсти, никакъв ефект. И също като Терминатора, на пръв поглед изглежда страховит, но стане ли напечено, искаш да имаш един на твоя страна.
34
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп ще стане президент колкото генерал Радев ще стане във България.Няма го Карадайъ да го подкрепи
33
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хилари печели а Тръмп е популист,за осем години щял да изчисти 16 трилиона долара дълга на САЩ муахахахахааа,тоз лъже та се къса повече от Путин
32
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Либерастичните медии (включително и тази) се *** прави от факта че Тръмп е подкрепен от повечето нормални мислещи хора. На политическия говнян елит му трябват овце за стригане, прасета за сланина и пилета за бяло месо. Всеки *** който гласува за онази торба с го-вна килъри трябва да е осъзнал че гласува за педофили, престъпници, банки, големи корпоративни интереси, корупция.
31
1
 
5
 
! Отговори
ЦИК- ЦАЦА-ЕС-ФАЩ-ЦРУ преди 7 години
Защо Килъри открадна пликовете на избирателите на Тръмп, aaa?
30
1
 
7
 
! Отговори
Хех преди 7 години
Давай Дончо! Ти си нашият юнак! Ако спечелиш - Идвам в Ню Йорк да празнуваме заедно. Ти си пачка - Няма да се стискаш!
29
6
 
0
 
! Отговори
Фронто преди 7 години
Най_голямата демокрация избира Президент. За мен няма абсолютно никакво значение кой ще е избраникът.Хубаво е да се интерисуваме,но няма от какво да се притесняваме.