СТО подкрепя Тръмп - за нови работни места

"Според мнозина търговията не работи за тях. Трябва да решим този проблем".
9 ное 2016 20:30,
3
СТО подкрепя Тръмп - за нови работни места
Снимка: архив Reuters

Генералният директор на Световната търговска организация Роберту Азеведу подкрепи Доналд Тръмп в усилията му за създаване на нови работни места.

Азеведу поздравиТръмп за победата му в президентските избори в САЩ и посочи, че ще подкрепи администрацията му в усилията търговията да бъде положителна сила за създаването на работни места, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Лидерството на САЩ в световната икономика и многостранната система за търговия остават изключително важни, каза още шефът на СТО в съобщение в Туитър (Twitter).

“Ясно е, че според мнозина търговията не работи за тях. Трябва да решим този проблем и да гарантираме, че търговията предлага възможно най-много ползи на повечето хора“, каза още Роберту Азеведу.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
3
 
! Отговори
СМЕХ преди 7 години
УМНИКО , ТИ МАЙ ,МОЖЕШ И.... НА ГРЪБ ДА СА НОСИШ ХЛЕБ , ДОМАТИ И ЧУШКИ ОТ ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ!ЗА КВО ТИ СА ....ТРАНСПОРТ И ПАРИ!!!???
2
6
 
3
 
! Отговори
АМИ ПРАВИЛНО.... преди 7 години
В ТЪРГОВИЯТА И ПАЗАРИТЕ Е ИСТИНАТА -----ТАМ СА ПАРИТЕ !НЕ Е ВАЖНО , КАК И КАКВО ЩЕ ПРОИЗВЕДЕШ-----ВАЖНОТО Е , КЪДЕ и КАК ДА ГО ПРОДАДЕШ!ГОЛЕМ ТЪРГОВЕЦ Е ТОЗИ----КОЙТО , ПРОДАВА ХЛАДИЛНИЦИ В АРКТИКА И .....ПЯСЪК В САХАРА!ПРИ КОМУНИЗЪМ И ДЕФИЦИТ ------И ПО-МАЗНИТЕ ФЕКАЛИИ , ВЪРВЯТ ..НА ПАЗАРА!
1
2
 
10
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Що бе да пита тиквата и да прави магистрали или за да има хлЕб си трЕбва производство иначе магистралите са хубаво нещо ,но корем не пълнят.