НАТО се готви за война, предупреждава Горбачов

Реториката на срещата във Варшава подсказвала това
10 юли 2016 12:02,
344
НАТО се готви за война, предупреждава Горбачов
Снимка: архив Reuters

Решенията на варшавската среща на върха на НАТО показват, че Алиансът предприема стъпки за преминаване от студена към реална война. Това заяви пред Интерфакс бившият президент на СССР Михаил Горбачов, съобщава "Фокус".

Още по темата


"НАТО започна подготовка от студена към гореща война. Цялата реторика във Варшава просто плаче за стремежа едва ли не да бъде обявена война на Русия. Те говорят единствено за защита, а де факто провеждат подготовка към настъпателни действия", подчерта Горбачов.

"Членките на НАТО се опитват да придадат вид, че няма нищо страшно и това е много подозрително", отбеляза бившият съветски президент.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
1
 
4
 
! Отговори
Анти Нато преди 7 години
НАТО Не може да съществува в състояние на МИР НАТО е източник на нестобилност и трабва да бъде закрто
178
2
 
0
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Shopp 257Шопе кое оръжие е НАПАДАТЕЛНО и КОЕ е ОТБРАНИТЕЛНОПЗРК - ОТБРАНАПТУРС - Малък обсег - ОТБРПТУРС - ТЕЖЪК / ГОЛЯМ ОБСЕГ - НАПАДЕНИЕПТУРС - Камера за Търсене на цели и корекция / Задхоризонтен обсег - НАПАДЕНИЕТАНК - НАПАДЕНИЕБТР - ОТБРБМП - НАПАДЕНИЕМобилна Артилерия - НАПАДЕНИЕНормална артилерия - ОТБР / НАПАДЕНИЕ (зависи от концентрация)РСЗО - НАПАДЕНИЕЕ като видим структурата на НАТО - нямат леки БТР(дори колесния страйкър загуби плаваемост заради броня) - НАПАДЕНИЕ
177
0
 
1
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Shopp 265Ако говорим за озлобени ЛУЗЪРИНе чак толкова отдавна *** с приятелката си разхождат ГОЛЯМО куче (легална собственост на човека). Кучето иска да си поиграе с полицай(което е нормално за почти всички кучета) опъва каишката изправя се на два крака. Полицая застрелва кучето, след това пред приятелката на *** застрелва и *** който се опитва да спаси кучето.Сори но ЛУЗЪРИТЕ В ХАМЕРИКА СА ТОЛКОВА ГОЛЕМИ че даже ПРАВЯТ *** Щ И Н И ДАЖЕ БЕЗ ПОВОД.
176
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имайки предвид, че точно нашият петел се снима барабар с бабаитите, дълбоко се замислям- дали да не си ида на село?
175
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако руснаците не го направят, си има интелигентни бюра, които да го инсценират, защото целта е да се дискредитира управлението в Кремъл и да се смени под натиска на общественото мнение.Дали ще изгърмим ние или някой друг е без значение, важното е да се постигне целта.
174
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напротив, войната ще е с мащабите не на Пустинна буря, а на Фолкландската война-тъкмо няколко хиляди души и таман на малка територия.Въпросът е дали Русия няма да отговори непропорционално спрямо определен близко намиращ се до зоната на конфликта член на Алианса т.е.да попилее някой пристанищен град със стратегическо значение поради лоша разведка, нали разбираш, хората после ще ни се извинят.
173
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ГОЛЯМАТА СОПА По скоро ,,ИМПЕРИЯТА НА САТАНАТА ,,ЗА 250 ГОДИНИ -НАД 250 ВОЙНИ ....
172
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен А облеклите натовските униформи с ,,цветовете на дъгата ,,те ще оцелеят ли ?
171
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАТО никога не се е готвило за мир.НАТО не създадено да утвърждава мира . Така ,че скоро може да се очаква нещо от рода на ,,Заливът Тон-кин ,,,Операция Подкова- за Косово съчинена от ,, българската гражданка с ,не българско самозъзнание ,,др. Нейнски или ,,Атомното ,химическо ,бактеорологично оръжие на Садам Хюсеи и неговите,, мобилни заводи на камиони ,,Нищо ново . А обувките и чорапите на Т. Блеър вонят ,вонят ,не се трае-От химическото оръжие на Садам.
170
1
 
1
 
! Отговори
SpaceX преди 7 години
253 Бъди спокоен , никой и през ум не му минава подобна щуротия , която на всичкото отгоре е абсолютно безмислена
169
5
 
4
 
! Отговори
SpaceX преди 7 години
Съжалявам Горби но този път не си прав , 4000 военнослужещи не са подготовка за война. Обръщам се и към пишештите тук глупости , попрочетете малко поне за Пустинна буря да видите какво означава подготовка за война . Каква логитистика за да се прехвълят 500 000 през океани и морета
168
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако НАТО влезе в Крим, а това е малка територия, най-вероятно руснаците ще се оттеглят като призраци, както и влязаха, но ще се разгърне ширикомащабна диверсионна война на територията на цяла Украйна т.е.Украйна ще се превърна във втора Сирия.Ако НАТО навлезе в територията на Русия, е тогава ще ни се е*е майката, защото Русия ще накаже една или две от малките членки на Алианса.
167
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименМай нещо не си съвсем наред с главата. Ако започне война, ще пострадат най-много обикновените хора. И ти в това число. А кой кого ще изгори или обеси е спорно. Във всеки случай губещите ще сме ние.
166
1
 
17
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
Този продаде соца изпи парите и сега продължава да филасовствува!Дали му пука за Русия на този предател?
165
1
 
6
 
! Отговори
Брaнник преди 7 години
горби белязaногомно росийско, изтропaло ти е душемето зa квa войнa рaздувaш бе?
164
4
 
15
 
! Отговори
русофил-пицаджия преди 7 години
На предатели като Горбачов не вярвам !
163
4
 
11
 
! Отговори
ГОЛЯМАТА СОПА преди 7 години
Старче кажи имали по -милитаризирана страна в в света от Империята на злото .При тях всичко говори и се стяга само за война ,ако няма война тези милитаристи не могат да дишат !!!
162
5
 
10
 
! Отговори
до 245 преди 7 години
В гланата ти е нахлула русофобията. Я спомени колко нахлувания имат САЩ!
161
25
 
8
 
! Отговори
трафоПОСТ преди 7 години
Тя, Русия, откакто нахлу в Полша и Финландия, през 40-те години на 20 век, все за мир се готви, ама нещо не и се отдава. То не беше Афганистан, Чечня, Молдова, Грузия, Украйна.
160
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 240А защо всичко това поне веднъж не е сработило при десетките свалени Миг-ове и Су-та??? ::)))