Путин и Обама разговаряха "на крак" в Китай

Форматът на нова среща още не е определен
92
Путин и Обама разговаряха "на крак" в Китай
Владимир Путин. Снимка: Ройтерс

Президентите на Русия и САЩ Владимир Путин и Барак Обама няколко пъти разговаряха "на крак" по време на форума на Г-20 в Китай, а форматът на утрешна среща се съгласува, каза говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

"С Обама те наистина разговаряха за кратко няколко пъти "на крак", но не по същество, а в смисъл, че се уговориха да разговарят отделно, като използват съответно утрешния ден. Срещата ще се съгласува, засега още не е съгласуван какъвто и да е формат", заяви Песков.

Преди това източник от руската делегация каза, че Обама сам е предложил на Путин да се срещнат в кулоарите на форума на Г-20.

По-рано беше съобщено, че не е изключено да има среща между двамата лидери в Ханчжоу, но няма официална договорка. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Ван ХелсингХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХААААААААА................
46
1
 
2
 
! Отговори
не се притеснявай преди 7 години
До Анонимен 57 "За газопровода не знам, но коминтерновския моск"......"Газпром" и Турция няма да строи газопровод към България!
45
2
 
16
 
! Отговори
Ван Хелсинг преди 7 години
Докато (лошия) Путин дето (яде) малки деца за закуска , броди необезпокояван по залите на Г-20 в Китай и всички се надпреварват да му се кланятв краката ,в същото време (великия) демократин Плювналиев е на среща в дамския клуб G -точка .Там изнася слово на тема как се перат женски *** и с какъв препарат се мият най добре чинии,а довечера ще изнесе лекция как се ловят бримки от дамски чорапогащи.Срещи се провеждат под патронажа на голяма фирма за производство на дамски превръзки
44
1
 
15
 
! Отговори
РОЙТЕРС преди 7 години
КИТАЙ ИЗПРАЩА ГОЛЯМА ВОЕННА ФЛОТИЛИЯ В ПРИСТАНИЩЕТО НА ПИРЕЯ И РАЙОНА НА СРЕДИЗЕМНО МОРЕ.ПРЕДЛОГА ЗА ТОВА Е,ЧЕ ПЕКИН ТАКА ЩЕ БРАНИ ИНВЕСТИЦИИТЕ СИ В ПИРЕЯ И ЩЕ МОЖЕ ЕФЕКТИВНО ДА ОХРАНЯВА ТВАРИТЕ И ИНЕРЕСИТЕ СИ ПО ТАКА НАРЕЧЕНИЯ НОВ ПЪТ НА КОПРИНАТА.ДА ПРИПОМНИМ ,ЧЕ ПРЕДИ ПОДНЕБЕСНАТА ТРАЙНО ДА СТЪПИ В СТРАТЕГИЧЕСКИЯ СРЕДИЗЕМНОМОРСКИ РАЙОН ДОСКОРО ТАМ СЕ РАЗПОРЕЖДАХА САЩ С ВОЕННИЯ СИ ФЛОТ ,НО СЕГА ГУБЯТ ПОЗИЦИИ В РЕГИОНА . /СЕГА СВЕТНА ВИ ШОРОШИ КЪДЕ СТЪПВА И КВО ЗАВЛАДЯВА КИТАЙ
43
8
 
2
 
! Отговори
1997 преди 7 години
И отново () ще хленчи за санкции и глътка въздух с петрола...А знаем как са надарени афроамериканците.
42
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АНГЛИЙСКИЯ ТАБЛОИД-THE TELEGRAPH- СРЕЩАТА НА Г 20 В КИТАЙ ЩЕ СЕ ЗАПОМНИ С ТОВА,ЧЕ НА НЕЯ СВЕТА ВИДЯ ЕДИН САМОТЕН И ИЗМОРЕН ОБАМА ,КОЙТО СВЕТОВНИТЕ ЛИДЕРИ СЪС СНИЖХОЖДЕНИЕ ГЛЕДАХА СЛЕД ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ РАЗМЕНЕНИ НЯКОЛКО ДУМИ ОТ ЛЮБЕЗНОСТ ДА ОТБЯГВАТ. В СЪЩОТО ВРЕМЕ НА ТАЗИ СРЕЩА НАЙ ЯРКАТА ЗВ2ЕЗДА Е РУСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ПУТИН ,КОЙТО НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО ОТИДЕШЕ СЕ ПОЛЗВАШЕ ОТ ОГРОМНОТО ВНИМАНИЕ ,КАКТО НА АКРЕДИТИРАНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ,ТАКА И НА ОСТАНАЛИТЕ УЧАСТНИЦИ В СРЕЩАТА
41
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 60Газопровод "Турски поток" може да преминава към границата с Гърция. Това заяви председателят на управителния съвет на "Газпром" Алексей Милер, в отговор на въпрос на журналисти за възможността за продължаване на "Турското поток" в Европа
40
1
 
4
 
! Отговори
хахахааааа..... преди 7 години
До дългият нос на ПутинЗаплащането им, според карабинерите, било нищожно, което ги приравнявало на робски условия. Конфискувани са два минибуса, с които били прекарани в Италия.
39
1
 
10
 
! Отговори
хахахааааа..... преди 7 години
До Анонимен 66Българите, предимно жени, били без документи и редовни договорки за сезонна работа. Те събирали боб край селото Сесто Кампано и били експлоатирани от украинска двойка - мъж и жена, които са арестувани за експлоатация и трафик с хора. Именно те са организирали пристигането и работата на българките, съобщава "Нова телевизия".
38
1
 
11
 
! Отговори
хахахааааа..... преди 7 години
До Анонимен 67Украинци експлоатирали български работници в Италия
37
1
 
10
 
! Отговори
Очевидно преди 7 години
Путин пак ще забаламоса нег*рото!Какъв е смисълът да се водят сериозни преговори,след като Обама си отива и няма реална тежест нито у дома,нито навън?Путин няма да си затормозява плановете само за да може Обама да приключи мандата с положителен баланс!Всичко ще се реши при новия президент,който и да е той,тогава ще приключи и войната за Новия световен ред и в частност срещу Русия.Както се очертава-реми или загуба за САЩ.
36
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
САЩ умишлено създадоха хаос в целия арабски свят с режисираните пролети,създадоха терористичната държава ИДИЛ и сега подготвят хаоса в Европа.
35
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 59от къде знаеш?
34
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До дългият нос на Путинти си нормален ли, изобщо?
33
27
 
4
 
! Отговори
Дидо преди 7 години
Не на крак,Путин и толкова не заслужава. Да изтрепеш народа на цяла държава заради една политика-това никъде го няма.
32
10
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
До G20Тази нечленоразделна реч съм я чувал някъде по нашето черноморие...
31
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Люксембург или Дания например не учатват в тези велики срещи,но като жител на дадена държава,сигурно е по добре да си от Люксембург или Дания. ==========Мога да ти кажа много държави, които са по-добри от тези Г20, да добавим Норвегия, Швеция, Финландия, Дания, Белгия, Швейцария.Проблемът отбаче е че САЩ налагат режим на световен хаос за да може да запазят долара като световна валута и стандарта си. Ти би ли заложил на Еврото, при положение, че стават всеки ден атентати в Европа?
30
2
 
2
 
! Отговори
пръц преди 7 години
Люксембург или Дания например не учатват в тези велики срещи,но като жител на дадена държава,сигурно е по добре да си от Люксембург или Дания.
29
19
 
6
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
Обама седнал, Путин на крак....Все пак еднакво високи трябва да изглеждат...
28
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм връщал 60 000 евро кредит само с 5000 евро заплата. ===========***, ти 5000 евро може да видиш като заплата за 10 години.Обзалагам се с теб за 50 000 евро, че лъжеш, че месечната ти заплата е 5000 евро.