Крачка назад: Турците не искали вече в ЕС

Властта в Анкара била под натиск да се откаже от преговорите
Обновена: 6 сеп 2016 21:31 | 6 сеп 2016 19:55, Камелия Цветанова
275
Крачка назад: Турците не искали вече в ЕС
Снимка: Reuters

Турското правителство е под "огромен натиск“ от своя народ за изоставяне на дългогодишните усилия за присъединяване към ЕС, заяви във вторник външният министър Мевлют Чавушоглу, цитиран от Ройтерс и "Фокус".

Още по темата

По думите му турският народ е силно смутен от "двойните стандарти“, които ЕС прилага към страната след опита за преврат по-рано тази година.

"Турският народ вижда двойния стандарт... Ние сме подложени на огромен натиск да спрем преговорния процес“, заяви Чавушоглу на регионален форум по сигурността в словенския курорт Блед.

Чавушоглу обвини ЕС, че раздава критики към съседите, но не приема такива. Турците бяха разочаровани, че не получиха посещения или декларации за подкрепа след опита за преврат, посочи министърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още по темата: ЕСтурция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
Do69 prav si.snimkaya ne izglejda krasiva no nie se gordeem s tova koeto e na snimkata.gordeem se s vyarata si a kakvo imaş ti obitsa na nosa ili uhoto.Predpo4itam fes na glavata i broenitsa v rıkata
157
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 202-------------*** 229, ibm pc.....-------------Преди да коментираш психичното ми състояние трябва да разбереш,че IBM и IBM PC не са едно и също нещо. Виж колегата над мен "До 223" ти е описал ситуацията много изчерпателно...
156
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Turzia iska o i kak iska no nama da stane
155
2
 
0
 
! Отговори
кольо преди 7 години
ко да се чудя, не всички са такива и който може, работи и е здрав винаги е неудобен и бяга навънка, иначе политиците ни били виновни...
154
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кольо, че то ние сме си злобен и невеж народ, но за сметка на това мързелив и негативен! Що се чудиш?
153
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Парадоксално, но факт- турците без да са членове имат повече влияние в съюза което ще изгубят ако ги приемат. Нещо с което 23 членки не могат да се похвалят.
152
9
 
7
 
! Отговори
кольо преди 7 години
много злоба срещу турския народ - обикновенните хора, защо братя българи какво са ви виновни обикновенните хора, така злобеем и един срещу друг - заслужаваме си положението, че ни е малко даже...
151
1
 
7
 
! Отговори
кольо преди 7 години
че то от край време народа на турция не иска да е ЕС, искат го политиците им диктатори, който е ходил там знае какво е отношението към нас комшоту, работата е разделяй и владей а хората всъщност сами се надъхват един срещу друг
150
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А дано, ама надали!
149
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** 229, ibm pc , за които ставаше дума (перс.компютри) от 2005г. са китайска собственост. На китайската държава. Инфото е от уикипедия! Да твърдиш че било глyпocт, говори много за твоето психическо състояние. Не е добро! Повярвай...ЧетИ и други теми. Не само спорт.
148
5
 
15
 
! Отговори
Васил преди 7 години
И ЕС не иска Турция....
147
7
 
30
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Супер, ама си приберете и милионите сънародници които са се пръснали из цяла ЕВропа
146
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕВРОпейският съюз е за европейци, както подсказва и името му. Това, че турците имат късмета да имат една малка ключова територия в рамките на европейския континент не ги прави европейци. Както се видя наскоро и манталитета и мисленето им са далеч от европейските. Вярно е, че има и други, но те са малко, а по-голямата част работещи в Европа са я обърнали на катун. Не знам какво повече искат и накъде са тръгнали.
145
3
 
8
 
! Отговори
До 223 преди 7 години
Хмммм IBM са си все още чисто американска компания....На Леново IBM продаде отдела си за лаптопи а на Хитачи заводите за твърди дискове... IBM винаги са печелили най много от сървъри,софтуер и от патенти.А като дадеш машини и *** може да прави процесори.... но *** не знае как да изобрети процесор...както се вика няма know-how.
144
0
 
9
 
! Отговори
Ганьо преди 7 години
До Анонимен 223---------IBM отдавна е китайска! Нарича се Lenovo---------мале, мале, по-голяма глупост скоро не бях чел.Като не си запознат достатъчно с материята или ти липсва информация не коментирай.
143
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде ти дедо ще знае такива неща? Той си е изкецан простоват невежа.
142
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преобладаващо код се пише в Азия! В европа се пишеше докато имаше Нокиа. В щатите има финансови централи, а развойните центрове са на изток. Това е картината на съвременния компютърен свят. Между другото това са и част от причините за дълбоките структурни кризи на европа и сащ...
141
6
 
22
 
! Отговори
Дедо преди 7 години
Кисело й гроздето май, сите мюcлитa бегат у европата щот много убаво само турките са репчат че било лошо и само за гастарбайтери стават.
140
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
220, да те информирам, шефът на майкрософт и повече от 40% служители са индиици! Източник - NG. Светът вече е без граници. Смешно е да твърдиш че географски някъде някой дърпа напред. Най-много апове за андроид и иос се пишат от китайци!!!!! IBM отдавна е китайска! Нарича се Lenovo. Процесорите се правят в тайван и малайзия sd и mtk. Intel също нямат ама нищо общо с Европа. А Япония не е нито в щатите нито в европа :)
139
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Славянин, пуча го направиха натовски албански генерали, така, че не си познал.