6-годишни се бият до кръв, родителите им пляскат

Боят, напомнящ ММА схватка, се разиграва в Киргизстан
Обновена: 7 окт 2016 12:35 | 7 окт 2016 12:14,
78
6-годишни се бият до кръв, родителите им пляскат
Снимка: кадър, YouTube

С шокиращо видео, показващо как две малки момчета са принудени да се бият, се похвалиха родителите им в интернет. Случката се разиграва в Киргизстан.

Децата са на видима възраст 6-7 години. Обиколени са от възрастни, които ги насърчават да се бият. Така, както се насърчава боя между кучета.

На видеото се вижда, че децата плачат, но мъжете около тях пък са доволни от боя. Когато някое от тях падне, те го вдигат на крака, за да продължат. На кадрите се вижда и кръв.

Полицията се е заела със случая.

Клипът развълнува хиляди в интернет. И, ако някои са възмутени от това, което се вижда на клипа, други твърдят, че схватката е подобна на популярния ММА бой, който се практикува и от деца по целия свят.

ММА битките помагат на децата да са самостоятелни, безстрашни и решителни, пишат потребители. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още по темата: бойMMAдеца
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
5
 
! Отговори
Извратено преди 7 години
Няма такова нещо в природата. Борят се зрелите мъжкари, защото си съперничат за женска. Не се борят помежду си мъжки сукалчета, а възрастните да ги нахъсват. Това е природно безсмислено. На тия като им е кеф боят, да се млатят помежду си, какво карат децата.
51
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво ни вълнува? Тука всеки ден ние сме психически пребити, ама никой не го отразява. Всяка жаба да си седи в гьола и да си гледа собствената ***.
50
11
 
8
 
! Отговори
Стамат преди 7 години
Воини! :-)Не са като меките китки на западния свят!
49
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А по-добре ли е по цял ден пред комповете?. Нека се бият децата да заякват физически и психически,,, е малко раничко ми се струва, но за азиатците може и да е 'таман".
48
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ТОВА СА АЗИАТЦИТЕ...И ти си зомббира до краен предел, щом делиш хората на фили и фоби. Поогледай картата, прочети някоя и друга книжка и тогава говори за ролята на руснаците в тази част на света.
47
3
 
7
 
! Отговори
ТОВА СА АЗИАТЦИТЕ... преди 7 години
ЕВРАЗИЙСКИ НРАВИ-----ТАМ КЪДЕТО РУСОФИЛЧЕТАТА ИСКАТ ДА ПРАТЯТ БЪЛГАРИЯ.ОТИДЕТЕ ЛИ ТАМ--ТОВА ВИ ЧАКА......!
46
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КУЛТУРНИ ОСОБЕНОСТИ НА МИРНАТА ИСЛЯМСКА РЕЛИГИЯ НА ОРИЕНТА И НА ИСЛЯМСКИТЕ ВЛАДЕНИЯ ЗАВЪРШВАЩИ СЪС ---СТАН..!
45
0
 
0
 
! Отговори
111 преди 7 години
До до РадСамо да вметна, че:1. Със сигурност Платон е бил доста едър и физически силен мъж. Редовен участник и... шампион на Панкратиона (свободна борба и бокс без категории и ремъци вместо ръкавици, главата е незащитена). Според някои исторически извори ученикът му Аристотел е боравел умело с къс нож.2. Конфуций е теоретик и на военното изкуство и психология. Моисей е умел с хладното оръжие и начетен във военната стратегия както всеки принц тогава. Дори собственоръчно правораздава до смърт!
44
1
 
6
 
! Отговори
Asan преди 7 години
Айше хайде да съберем децата от махалата да качим на фейса да им покажем че са по добри бойци
43
1
 
4
 
! Отговори
Asan преди 7 години
Айше хайде да съберем децата от махалата да качим на фейса да им покажем че са по добри бойци
42
0
 
4
 
! Отговори
Гей-мър мър преди 7 години
Кой каза че децата играели само в интернет ?Спорта каратето и бокса намества процесорите...
41
3
 
6
 
! Отговори
Спортен Тотализатор преди 7 години
Един път направено боец -това дете ще се оправя по лесно в живота като порастне.Друг е въпроса - дали ще остане живо след 10 боя с залози ?
40
4
 
4
 
! Отговори
ГГаньоска работа преди 7 години
Мма ..бързи и яростни.. медиите и най вече нова тв лобира за това като ни ги представя като герой.. после защо катастрофи мма наркотрафиканти ...овчия народ копира поведение от телевизията
39
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Насилието между децата не трябва да се насърчава,а да се заклеймява и наказва!
38
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Евразийски ценности.
37
1
 
3
 
! Отговори
до Рад преди 7 години
Философията господине е прерогатив на интелекта!Аристотел, Платон, Диоген, Декарт, Конфуций....Христос, Мохамед, Буда, Моисей.... Еволюцията е един от законите/инструментите на природата!Войните и насилието са част от еволюционните процеси - затова и написах, че законите на природата са жестоки.Това не оправдание за насилието и агресията, но на този етап те са част от нашето еволюционно развите.Уви!
36
4
 
22
 
! Отговори
РАД преди 7 години
Чета тука разни псевдо-философски обяснения за смисъла на еволюцията, за мъжеството...Истината е, че в общество, където властва авторитаризъм и липса на образование, избуяват най-ниските и примитивни страсти.Не знам за каква еволюция можем да говорим и какво точно ще излезе от тия деца,когато пораснат , след като изкуфелите тикви около тях ги насъскват като кучета, вместо да им връчат по една книга и да заложат на логически игри.Честно-бих смлял от бой всеки един от тия около децата!Да усети
35
2
 
5
 
! Отговори
А1 преди 7 години
Така е!Законите на природата са жестоки - Еволюцията е един от тях!Но, в същото време ние сме и духовни, и разумни творения (венеца на природата)- "Здрав дух в здраво тяло"- и за разлика от животните можем да контролираме (в различна степен и строго индивидуално) агресията в нас.В болшинството си майсторите на бойните изкуства избягват агресията и насилието, и прибягват до уменията си в много редки случаи!
34
14
 
7
 
! Отговори
Край преди 7 години
Много грозно ОБАЧЕ кой е казал че живота е само красив. Без агресия мъжкото начало изчезва. Като се замислите секса между повечето хора също не е красив. Света май е по-сложен отколкото ни се иска.
33
16
 
13
 
! Отговори
луцифер преди 7 години
браво на децата а после говорят че децата не спортували