Тръмп с тежко обвинение към Клинтън, взимала наркотици

Републиканецът ще иска "допинг" проби преди следващия дебат
16 окт 2016 12:56,
35
Тръмп с тежко обвинение към Клинтън, взимала наркотици
Снимка: архив, Ройтерс

Кандидатът на републиканците за Белия дом Доналд Тръмп обвини съперника си Хилари Клинтън, че взима наркотици.

Според Тръмп бившата първа дама е прибегнала до дрога преди дебата им на 9 октомври. "Не знам какво става с нея, в началотo на диспута беше превъзбудена, после едва стигна до колата си", каза Тръмп по адрес на Клинтън.

Милиардерът поиска двамата да бъдат проверени за дрога преди следващия им телевизионен дебат на 19 октомври, предаде БНТ. Това ще бъде и последният диспут между двамата кандидати преди президентските избори на осми ноември.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То си е публична тайна че "семейство" Клинтъновци са си пропаднали наркомани и алкохолици отдавна.
25
1
 
1
 
! Отговори
Anonimen преди 7 години
В САЩ някои компании правят тест за наркотици при даване на оферта за работа и ако не го направиш до 72 часа от офертата (по телефон, засича се време) си аут. Тези компании имат фабрики със сложни машини и не могат да си позволят да наемат наркомани. Повечето им инженери са чужденци от Китай, Индия, източна Европа и малко други.
24
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Споко бе, ще кажат че доктора й го е предписал по медицински причини. Те половината им състезатели са тежко болни и вземат забранени хапчета по лекарско предписание докато печелят медали.
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 30Пич това е америкатам водеща сила е лицемериетотова може да бутне клинтън от раз
22
14
 
2
 
! Отговори
Голата истина преди 7 години
Тези думи на Тръмп,ако са истина а не поредната медийна партентенка, показват пълната му безизходица.За всеки е ясно че в САЩ 70%от населението кара на "стимуланти". Туй е все едно за някой наш кандидат президент да кажат че смуче ракия и бие жена си.Дрогата,легална или нелегална, е конституционно право на всеки американец.Друсането е посевместно и статистиките го доказват.В САЩ се продават 80% от кокаина и 50% от амфетите в света.Тъй че тоз компромат на Тръмп едва ли ще впечатли много хора.
21
2
 
20
 
! Отговори
***А*** преди 7 години
Айде да видим дали ще се съгласи на тест за наркотици!!! Ако не се! То е ясно! Състезателка с ДОПИНГ. Аут от игрите НАРКОМАНКА.
20
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ТЯabe za verno adi neka da e verno ama dali vernoto e istina?Hilaria bese spasena ot hiliadakata emali, za drogite-izobsto nema problem- ia ski kolko farmacefti4ni olimpiiski shampioni klatia goldo na trkalo oveseno na vratovete impo- e frapantno teatroto s iznasilenite momi4eta i jeni
19
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То и наште министри трябва да искат проби за такива вещества
18
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Майкъл Фелпс зобе повече. Ама не е много сигурно.
17
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чел съм книга на една жертва на майнд-контрола, която е била предоставяна и като секс-робиня на Клинтънови. И двамата Клинтънови си падат по извратени неща, жулят кокаин. Абсолютно гнусни изч адия.
16
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шубе го е, че Хилари ще му вземе скалпа и си търси оправдание. А тя просто ще го навре в *** *** на 19 - ти след толкова невежество, претенции и глупости от негова страна.
15
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо чудно, като я гледам как се блещи.
14
4
 
25
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Ако Д.Тръмп и Х.Клинтън са най-доброто,което може да предложи Америка,то явно е поела по нанадолнището...Къде отидоха що годе нормалните кандидати и в двете партии????Защо се отказаха подозрително лесно?Явно Господарите на Америка са решили да направят президентската институция съвсем бутафорна.
13
9
 
6
 
! Отговори
neo5 преди 7 години
Ванга предсказа, че 44-ят президент на САЩ ще бъде чернокож и това се случи през 2009 г., когато Барак Обама спечели президентските избори.Брат срещу брата ще тръгнеВсе по-често ще срещате хора, които имат очи, но не виждат, имат уши, но не чуват. Брат срещу брат ще се изправи, майките ще захвърлят децата си. Всеки ще търси начин да се спаси поединично..."Странна съдба за САЩ предрича Ванга. Според нея, чернокожият президент ще е последен за Америка, защото САЩ или ще замръзне...
12
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега е време Тръмп да събере малко гамени и да нападне лафката откъдето Хиларито си купува дрогата :))
11
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ОчевидноНай вероятно производни на амфетамина.
10
5
 
35
 
! Отговори
Очевидно преди 7 години
Бабетката със сигурност взема поне една шепа хапове всеки ден,въпросът е какви!?
9
3
 
20
 
! Отговори
Ментално преди 7 години
Май общо боледуват, то бива нарцисизъм и егоцентрично самовеличаене, но вече са стигнали и двамата кандидати до патология, лошото е, че кукуловодите им ни представят тези жалки марионетки взели се за бог и господар, в едно...
8
3
 
23
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
*** не така от WADA са и дали разрешение както на "братята" Уилямс и други "болни" световни и олимпийски шампиони.
7
4
 
33
 
! Отговори
Венета преди 7 години
Тръмп е в правото си да иска подобни проби, след като има съмнения, но изглежда разполага със факти, които са повече от съмнения - не би рискувал да изгуби още на дебатите, преди да са се състояли самите избори. Тепърва очаквам убийствени компромати за Хиларито.