Стивън Кинг заряза Twitter заради Тръмп

Най-новата му история на ужасите: Имало едно време...
50
Стивън Кинг заряза Twitter заради Тръмп
Снимка: архив, Ройтерс

Кралят на ужасите Стивън Кинг закри Twitter акаунта си след избирането на Доналд Тръмп за президент на САЩ.

"Без повече препоръки за книги, без политика или забавни снимки на кучета в близко бъдеще. Изключвам се", обяви писателят, след като станаха ясни резултатите от вота на американците.

Той определи изборите в Америка като "най-грозните" в историята.

Преди месец Кинг публикува откъс от най-новата си история на ужасите.

"Имало едно време един човек на име Доналд Тръмп и той се кандидатира за президент. Някои хора искаха той да спечели", гласи публикацията му в Twitter.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А на господата, които обиждат Кинг им препоръчвам и те да продадат толкова книги и пак да говорят!
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп не е много долюбван от американците. Всъщност на народния вот Клинтън събра със 200 000 гласа повече, но там избирателната система е странна. И трябва да го приемем, едва ли ще променят система на 200 години.
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудесен писател. Гробище за домашни любимци ми е любима!
21
2
 
2
 
! Отговори
Ханибал преди 7 години
Не обръщайте внимание на Станой от Ахелой! Той и нему подобни обслужват на Бай Чой долната тиква. Това Герберастите сте по долно племе и от това дето е налазило цяла Европа!
20
4
 
10
 
! Отговори
До станой преди 7 години
Левите елементи залагали на Тръмп...колко си *** и ограничен! Против Тръмп бяха мързеливите, прости либерални колежанчета, затънали в дългове и неспособни да работят. Набедените за интелектуалци производители на ***-изследвания и активисти без един работен ден зад гърба си. За Тръмп гласуваха честни, работливи и трудолюбиви американци, които искат работни места, свобода от данъци и вътрешна сигурност. Те са за уважение, а Лейди Гага и *** на Клинтън са за полета до Мексико.
19
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изглежда ужасийте които Тръп ще сътвори ще засенчат Стивън та .. за това той превантивно си намалява работата.
18
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да го д.у. хаа Стивен
17
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много ми е интересно как всички българи- НЕживеещи в САЩ, са толква наясно кой е по- добрия президент, кой ще оправи Америка и т.н.... след като доста хора ЖИВЕЕЩИ в САЩ не харесват Тръмп, значи има нещо, което не е ок и ние няма как да се изказваме по темата.
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кацнал Дръндер на Тръмп-ка, па започнал да дрънка. Срещнала го НПО мушица и тя с примряла душица. Седи си на милиардерския и свиквай, Дръндьо, че колкото повече мърдаш толкова повече.....влиза и боли. И кажи как може ромът да има образование. Това е спиртна напитка, неодушевен предмет демек, професоре..... ;-)
15
4
 
1
 
! Отговори
... преди 7 години
До Дръндер"Руснаците в Крим са малко повече от 50%"...Подмяната на историята е доста по-сложен процес... с едно изкривяване на данните в уикито няма да стане.Иначе в момента са 65% руснаците в Крим. В руската версия на уикито все още я има разбивката и по години във времето. Интересно четиво.
14
2
 
4
 
! Отговори
до Дръндера преди 7 години
Братле, платен си, разбрахме. Ай кажи някоя собствена мисъл, че стана досадно.
13
0
 
2
 
! Отговори
>>> преди 7 години
Страхува се....
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Опааа човекът с ник Дръндер спомена нещо за мисловен процес и интелект? Дис ис ридикюлъс, "умнико", ще събереш повече минуси от годишния стокооборот на Китай в млн. тонове, Айнщайн. Или те е яд че не можеш да сътвориш хубав коментар като този срещу който плюеш? Толкова си можеш без ооорни точки,мъдрецо.
11
2
 
2
 
! Отговори
Дръндер преди 7 години
До Анонимен 17Като гледам някой верно е забравил да си пие хапчетата!
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Написал е същото и във фейсбука си, ама не смее да го изтрие, защото там има близо 5 милиона последователи, за разлика от туитър.
9
0
 
19
 
! Отговори
SS преди 7 години
Що не реваха тези величия когато стана ясно , че демократите са направили фалшификация за да избутат Клинтан напред в вътрешно партийната надпревара, ами реват сега че не им харесва крайния резултат.КАРМА или казано по български "да би мирно седело, не би чудо видело"
8
9
 
4
 
! Отговори
Дръндер преди 7 години
До Анонимен 14Ти от руски избори разбираш толкова колкото един неграмотен ром. 98% гласували за присъединяване на Крим, не може да е честен вот поради една проста причина. Руснаците в Крим са малко повече от 50% ако такава беше цифрата и на изборите щях да повярвам. А преди да твърдиш чия е Аляска я погледни на картата? Смешен си!
7
6
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 7 години
До онбашията===стивън кинг като повечето писатели е левундер, лявата зараза предимно по интелектуалците ходи===Хахахаха, изкърти паркета с тая мисъл. Те интелектуалците нищо не разбират, друго си е Кире кофражиста от другия вход да ти обясни политикката над половинка домашнярка. Направо си за филма "Идиокрация". :)
6
13
 
3
 
! Отговори
Дръндер преди 7 години
До БПФТи за по умен от Стивън Кинг ли се имаш? Че и на малко име му говориш? ***!
5
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
илюминатите се подсякоха!!евреите не са доволни, спират си акаунтите ахахаххах