Путин: Русия разработва нови оръжия

Те са лазерни, звукови и роботизирани
18 ное 2016 16:40, Елка Василева
174
Путин: Русия разработва нови оръжия
Владимир Путин. Снимка: архив, БТА

Руският президент Владимир Путин заяви, че Русия работи по разработването на нови оръжия, за да гарантира стратегически баланс, предаде Асошиейтед прес.

Путин заяви на съвещание с военни лидери и производители на оръжие в Сочи, че Русия, както и други страни, работи по нови оръжейни технологии.

Разработват се лазерни, звукови и роботизирани оръжия, добави президентът, който не съобщи данни за конкретни програми.

Руски военни са заявявали, че страната работи по разработката на нови бойни глави за балистичните си ракети, които ще са в състояние да извършват резки маневри, за да избягват вражеската защита. Разработват се и лазерни оръжия, които могат да бъдат разположени на самолети и хеликоптери, припомня АП.

Кремъл продължава програмата за модернизиране на въоръженията въпреки рецесията, в която се оказа руската икономика.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още по темата: оръжияВладимир Путин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
2
 
! Отговори
До 155 преди 7 години
Ти или си малоумно или пияно. Тук не ставадума нито за овце или ***, защо взимаш участие когато хал хабер от друго нищо не разбираш. Кой друг ги има тези технологий, че те да ги кррадат??.
108
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рашките само крадът и копират чужда техника. За всичко е така. Не може постоянно да си пиян и да твориш нови неща.
107
0
 
0
 
! Отговори
USA преди 7 години
Lol Star Wars
106
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами САЩ вече имат инсталирани Лазери на Флота си, даже ги демонстрираха преди година две.Вие разработвайте там още 20-30 год :d
105
5
 
2
 
! Отговори
Влади-Мир преди 7 години
Руснаците пВредислоцират 160к армия за 3 дни на 3500 км)))... да му мислят германия с 500 и франция с 800 танка)))
104
2
 
4
 
! Отговори
Влади-Мир преди 7 години
Защо никой *** *** не разбра какво написах миналата година, че след речта на Путин в ООН, действа закона на джунглата!!!акцента не е на" въй хот понимаете что въй натворили"...акцента е, от сега действа правилото на силния, на джунглата на тези които са запазили мечовете и готови да ги използват...останалите са им роби!!!вв
103
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руснаците след като напраиха 5то поколение самолет и произведоха 10000 бройки се насочиха към лазерите. По добре обаче да се пробват в клонирането. Като им знаем военната доктрина - да засипем враговете с труповете си, това ще им е доста по полезно.
102
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А Калашников ,Велик конструктор ли е ? Тук няки го написа за един от великите .
101
11
 
9
 
! Отговори
DreamTheater преди 7 години
Отдавна модерните държави са разбрали,че най могъщото "оръжие" е икономиката.Рейгън,използвайки това "оръжие" унищожи СССР.Русия не притежава такова "оръжие".
100
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руснаците имат само една стока която е конкурентна и оборотна на световните пазари. Можете да я намерите през лятото предимно по турските курорти.
99
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко нови? Колкото новия авионедоносец ли?
98
0
 
3
 
! Отговори
до 132 преди 7 години
Много съ отвараш....
97
6
 
3
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
...ПАК ЛИ КОСМИЧЕСКИ ,БЕ...ХА,ХА,ХААААААААААААААА.....??!
96
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди няколко години руснаците се похвалиха със 'собствен' суперкомпютър. Няма да коментираме колко са изостанали от другите дори и само в сглобяването с чужди западни технологии. Според руската преса обаче, за тоя суперкомп имало малка АЕЦ за захранването му и неголямо езеро за охлаждането му :)))))руска му работа.Сигурно и лазер ще напраят но ще е голям колко половин София :)))))
95
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
айде бе като тоя путтин е никой защо постоянно се занимавате с негоами защото е фактор и то голям факторщом таткото на соропитеците обонго вчера ва германия с неохота изпусна че русия е супер държава във военно отношение - правете си изводитеа от как свят светува джепането управлява света-който има джепане е личност който няма като нас е едно нищо- казвам го за нормалните хора а не за сороските *** дето са плюнчат тука- на тях за това им плащат - ама е до време
94
1
 
6
 
! Отговори
БГТРАКИЕЦ преди 7 години
ЧЕ ТЕ ОТДАВНА ГИ ИМАТ ТЕЗИ ОРЪЖИЯ,СЕГА ГИ ОБЕВЯВАТ,СПОМНЕТЕ СИ Р.ОСУРИ ПРЕДИ 30 ГОДИНИ И ОТНОШЕНИЯТА ИМ С КИТАЙ,КАК ИЗЧЕЗНАХА ДОСТА МНОГО НАРОД ЕЙ ТАКА.И НЕ СЕ ВЪРНАХА,ИЗОБЩО КОМЕНТАРИИТЕ СА ОТ ПЕЛЕНАЧЕТА ОТ ТОВА КОЕТО РАЗПОЛАГА СВЕТА И РУСИЯ ПО КОНКРЕТНО.ТЕЗИ СТАТИИ СА ЗА ПЕЧЕЛЕНЕ НА МЛАДИ НЕДОРАСЛИ ГЛАВИ И ВЛИЯНИЕ,ГЛАВНО СРЕЩУ РУСИЯ.НИЕ СМЕ ЕДНИ БЕЗЗЪБИ,РАЗРУШЕНИ,ОКРАДЕНИ ГРАЖДАНИ ОСТАВЕНИ СЪС СЪДБИ НА ЧУЖДО ВЛИЯНИЕ,ТОВА ГО ПОМНЯ ОТ 50 ГОДИНИ,И УСПЯХА ДА НИ РАЗВАЛЯТ ДЪРЖАВАТА,ПО ДОЛНИ ***.
93
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РОССИЯЯсно е, че си московска гнида.
92
1
 
4
 
! Отговори
Циганин преди 7 години
Оргиналната версия с изказването на Путин нее такваз както я Ви поднасят , тя е друга .Как само ни манипулират тези медии , нямате си престава , те ни насочват накъде да мислим и ние мислейки се мислим ,че сме независими .(сега ще ме баннат ,че се изразяам цинично и нецензурно ))
91
3
 
1
 
! Отговори
РОССИЯ преди 7 години
До Анонимен.Заткнись холоп! Скоро Рашке хана!--------не съм паднал толкова ниско като теб да пиша глупости живея в москва руския ми е като втори говорим роден език
90
3
 
2
 
! Отговори
Ха- ха- ха преди 7 години
До РОССИЯ. А после русофилите се обиждате, че ви казват, че сте ***. Навремето Гриша Филипов от подобни напъни да се прави на руснак говореше български с руски акцент. Т и може да се опиташ да пишеш на развален български с руски думи.