Паспорт, рожден ден – съдбата спаси двама от Чапекоензе

Силни сме и ще преодолеем това, пишат оцелели от самолетния ад
30 ное 2016 15:07,
4
Паспорт, рожден ден – съдбата спаси двама от Чапекоензе
Снимка: Reuters, архив

Забравен паспорт и рожден ден - това са причините двама души от делегацията на "Чапекоензе" да не заминат с отбора за финала на Копа Судамерикана и и по този начин да спасят животите си.

Матеус Сароли, синът на треньора на тима Кайо Жуниор, трябваше да бъде с отбора в злополучния полет за Меделин.

Още по темата

21-годишното момче обаче не е заминало поради щастлива разсеяност, тъй като е забравил паспорта си. Това разкри самият той със съобщение във Facebook. Бащата на Сароли обаче бе на самолета и е един от жертвите на трагедията.

"Приятели, аз и брат ми сме добре. Моля ви да ни дадете спокойствие, особено на мен и майка ми. Благодаря ви за обажданията и за изпратените съобщения - днес бях в Сао Пауло и не бях на борда, защото забравих паспорта си. Силни сме и ще преодолеем това", написа Сароли в социалните мрежи.

Друг, който може да благодари на съдбата, че не бе на полета, е вратарят Марсело Боек. Неговият агент Антонио Араухо разкри, че бившият страж на "Спортинг" Лисабон е получил разрешение да не пътува, тъй като е празнувал рожден ден.

"Клубът му даде разрешение да не пътува. Това бе голямо облекчение в момент на огромна тъга и трагедия, която съкруши тежко всички във фътбола. Марсело е отишъл със семейството си на стадиона на "Чапекоензе", където са били и другите играчи, които не са пътували. Говорих с него и той е много тъжен от всичко случило се", сподели агентът, цитиран от "24 часа".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
3 преди 7 години
Сметките са със интересни съвпадения,вчера когато се събудих и забелязах датата на компютъра веднага ми мина през главата ,че нещо ще е случи на тази окултна дата,всичко са го завъртяли около 6,9,11,и фаталното 13.Самолет който има капацитет да измине 2965 километра са го вдигнали във въздуха да измине 2960 километра а освен това са го накарали да кръжи щот имало излитащ на същата писта.Това си е класическо убийство
3
1
 
2
 
! Отговори
Кики преди 7 години
До Сатаниски Какви са тези сметки? Така можеш да си смяташ цял ден. Щом черните кутии са намерени, те ще дадат представа какво е станало.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Винаги е така и ако го разберем по-рано се живее по-спокойно, когато губиш нещо не знаеш какво печелиш.
1
0
 
8
 
! Отговори
САТАНИСТИ преди 7 години
76 пасажери ,дата 29.11.2016-29+11+20+16=76 колкото са пасажерите,самолет с номер 2933-29 като датата на падане а 33 най високата масонска степен.Версии -нарочно изпуснато гориво,да *** не,оцелялата стюардеса казва...горивото ни свърши и паднахме.