Тръмп не вярва в намесата на Русия в изборите в САЩ

Той нарече смешни заключенията на разузнавателните служби
11 дек 2016 18:49,
64
Тръмп не вярва в намесата на Русия в изборите в САЩ
Снимка: БТА

Избраният за президент на САЩ Доналд Тръмп не вярва на заключенията на разузнаването, че Русия се е намесила в негова полза в предизборната кампания в САЩ, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Тръмп нарече смешни заключенията на разузнавателните служби и каза, че Демократическата партия ги използва като "още едно оправдание за загубата на Хилари Клинтън".

"Мисля, че това е смешно. Мисля че е още едно оправдание. Не му вярвам", каза бъдещият президент в интервю за Фокс нюз. Освен това според него заключението на разузнаването дори не е направено от Централното разузнавателно управление (ЦРУ).

Тръмп уточни, че не е на всяка цена против заповедта на президента Барак Обама да бъдат основно проучени кибератаките в предизборната кампания, но "не бива да се споменава само Русия, а трябва да се посочат също и други страни, може би други личности".

Тръмп неведнъж е казвал, че виновникът може да е Китай или самотен хакер, седнал на канапето.

ЦРУ стигна до заключението "с висока достоверност", че Русия се е опитала да повлияе на изборите в САЩ в полза на Тръмп, напомня АП.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
2
 
! Отговори
гп преди 7 години
Малко трудно се влиза в конкретика с 500 символа, но това да е проблемът... ти си този, който не навлезе нито в конкретика, нито дори в нормален интелигентен разговор с подкрепена от факти гледна точка. Ако започнем в конкретика, ще те помета, а не ми е това целта. Мисля, че истинската интелигентност се изразява по-скоро в това как общуваш и как се държиш, когато спориш. Съдейки по всичко, изказано от теб от началото - не е трудно човек да си направи изводите за интелигентността ти.
46
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Краварите почнаха да се уповават само на вярата, доказателствата им се виждат като за обикновени хора...
45
5
 
2
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
ако републиканците са излъгали матрьошките да платят предизборната кампания, в момента някъде във вашингтон пада голям смях..
44
3
 
5
 
! Отговори
Лъжеца вика дръжте.. преди 7 години
ЦРУ се опитва да ни убеди че друг му ползва пантентованите методи :)Голем смях!
43
4
 
4
 
! Отговори
Кое си е право! преди 7 години
Както последно време се случва, Тръмп отново е прав!-Некви смешници от ЦРУ разказват вицове за да замажат положението :):):)
42
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трьмп е агент на Путин това го чух в Кремал
41
4
 
13
 
! Отговори
Хех преди 7 години
В тубата (американски сайт на Гугъл) има официално изказване на Псаки (официален говорител на департамента) на пресконференция че "имали доказателства" как руснаците придърпали към Русия някакъв норвежки остров посредством въжета, "специални лебедки" и забележете "специален софтуеер" за да го анексират?!?!? Втрещих се направо! Като ми мина шока после се смях поне час. Връщах го и го гледах отново докато не ме заболя корема от смях. Това е истина! Който знае английски може да го намери и гледа!
40
4
 
7
 
! Отговори
Clown007 преди 7 години
Разбира се , че не е Русия. Руските , а преди това и съветските, политици и разузнаване никога не са си и помисляли да се намесват във вътрешните работи на която и да било страна.
39
2
 
4
 
! Отговори
Clown007 преди 7 години
Доналд Дък не вярва и в глобалното затопляне, ама това е друга тема.
38
0
 
2
 
! Отговори
До 38 преди 7 години
ти явно много си си я блъскал, но в стената :)
37
4
 
5
 
! Отговори
До 41 преди 7 години
Затова на този `префърцунен празнодумец` коментарите са харесвани най-много, а твоите най-малко :) Човешко е да те е яд, но не се притеснявай, ако четеш много книги и се образоваш, може и да стигнеш до нивото на префърцунения празнодумец. Тогава и твоите коментари ще ги харесват и няма да те е яд.
36
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Тръмп не вярва в намесата на Русия в изборите в САЩ"Има си хас да каже че вярва.
35
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До гпИзперкал руски ***. Смята се за много интелигентен и образован а всъщност е префърцунен празнодумец.
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти не си никакъв Зъбльо , а си най-обикновен Смръдльо!
33
10
 
4
 
! Отговори
До rn 20 преди 7 години
Сега ми е ясно вече какви бллни мозъци са гласували за тоя ***. Препоръчвам ти да вземеш най-близките Библия, Коран и всички подобни романи и да почнеш да си ги блъскаш в главата п. Роста, докато ти дойде акъла.
32
6
 
15
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Жалка работа са тия обвинения!Има поне две много основателни причини:1.Русия има незначителни способности да повлияе на американските избори.2.Всъщност Х.Клинтън е много по-лесен съперник за Путин.Продължаването на досегашната политика на САЩ щеше да доведе до още провали и значително да облекчи Русия в постигане на целите и.
31
2
 
7
 
! Отговори
гп преди 7 години
Аз реших да не се занимавам, но сега като видях коментарите, благодаря ви, че ми спестихте интелектуалното мъчение, което ме очакваше!
30
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 28 Предлагам да минеш на азърбайджански ,ще ти отива ,азерите също не обичат да говорят руски.
29
1
 
11
 
! Отговори
ПорЦелан преди 7 години
До 28 - Френският на колене ти е перфектен, за това спор няма.
28
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-добре е да започнете на китайски - езикът на бъдеущето.