Убиха руски войник при нападение в Армения

Битов спор стои в основата на кървавата трагедия
23 апр 2017 09:41, Красимир Ангелов
73
Убиха руски войник при нападение в Армения
Снимка: БТА

Руски войник, служещ в база в Армения, беше убит при нападение с нож, предаде Асошиейтед прес.

Войникът е бил нападнат в магазин близо до базата в град Гюмри. Местни медии съобщиха, че нападателят е арестуван.

Предварителните данни показват, че нападението е било предизвикано от битов спор и няма връзка със службата на войника, отбелязва БТА.

През 2015 г. напрежението заради руското военно присъствие в Гюмри се изостри, след като руски войник уби седем души от местно семейство. Войникът беше осъден на доживотен затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно какво прави тоя руски солдат в Армения ?
30
4
 
3
 
! Отговори
Читател 22 преди 6 години
до26-Анонимен-Никога Кант не е бил руски гражданин-Емануел Кант се ражда в свободна държава на Зап.Европа-Прусия! По това време до 1880 г. в русия крепостните се продавали-един млад и силен крепостен е струвал 2-3 рубли, а до 1975 руските граждани са нямали паспорти и не могат да пътуват извън населените си места....Сега повече от 65 години след завладяването на Кьонинсберг от ссср и превърнат в Калининград прилича на истинска руска територия-разруха, мръсотия и липса на бизнес среда
29
1
 
2
 
! Отговори
Българин преди 6 години
До 26: Мария Кюри "руска гражданка" ?. И Кант е Имануел, а не Емануел, и е прусак! Момче, бягай при доктора!
28
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
UBITITE ELITNI BALGARI SLED OSVOBOJDENIE OT RUSNACITE PAK BITOVI PROBLEMI LI BQHA 4E NE6TO DARJAVATA NI MAL4I PO TOQ VAPROS !?
27
15
 
10
 
! Отговори
Курти преди 6 години
До чекист!!?!Милиционерче, точно руснаците забиват нож в гърба на Арменците при геноцида 1915г. Издават плановете им на Турците, оборудват ги с 50 хил. пушки последен модел какъвто е поискал Пашата, 4 млн. патрона за тях, 49 оръдия, 5 хил. снаряда за тях, 3 бойни кораба от Холандия и още много. П.С. После така го завряха и на Сърбия.
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе Кавказ е мамсиджейс.Трябва да си много смел да живееш там.
25
23
 
21
 
! Отговори
Арменец преди 6 години
До тези, които питат защо в Армения има руска база, ами много просто - когато съседи са ти Турция и Азербейджан (враждебно настроени мюсюлмански държави), присъствието на руска база е гарант за суверенитета на тази малка държава. А що се отнася до инцидента - случват се такива работи, но те по никакъв начин не влияят на отношенията между двете страни, освен в очите на тамошните либерали и псевдо демократи...
24
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма по-смъртоносно оръжие за скотският живот на *** от "Бояришник".
23
5
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 17 прод. преди 6 години
...министър-председател на България след Освобождението от турско иго е финландец, фински швед, а също така и първият военен министър? Че балтийците, без Литва, никога не са имали държавност, но една тяхна е станала императрица Екатерина Велика? Че нещастна Полша е дала руската гражданка Мария Кюри, а руският гражданин Емануел Кант се е прочул по целия свят. Тъъъп и неграмотен, но подлайваш и то дрезгаво!
22
1
 
8
 
! Отговори
Анти Атом преди 6 години
Още от деца хората са заливани с насилие и убийства по медиите.Децата израстват пред екрана .А съдържанието е 80% насилие.Липсата на просвета от страна на държава и религиозни общности също е минус.Самите религиозни епоси също са пълни с насилие.40 гоини преследване от главорезите на Фараона в пустинята,мъчението на Христос,войната между роднини за власт след смърта на Мохамед....Трябва да премахнем насилието от медиите.
21
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 17Злият си е зъл и приказва глупости по всеки повод, особено когато стане дума за Русия. За разлика от някои ***, които за пари ще продадат и майка си (за чест не говорим, не можеш да продадеш нещо, което нямаш!), арменците са благодарен народ идобре знаят кой ги е спасил от пълно изтребване - Русия. Финландски роби! Кажи го на някой финландец, да видиш какъв шамар ще получиш! Ти, робско потекло, знаеш ли статута на Финландското княжество? Знаеш ли, че първият министър-председ
20
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 17Без поробителя си всичките те ще гладуват! Нали виждате, какво е станало в Украйна - глад, смърт и нищета!
19
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ааааа забравих да спомнна сьщо ,че Крим е руски Курилските острови сьщо Кьрджали скоро ше се цепи слава на Ердоган
18
3
 
2
 
! Отговори
Ralica преди 6 години
До чекистПрав си!
17
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Арменците и руснаците са велики народи например арменците са много умни те са като евреите по целия свят а бьлгарите не даже в Бьлгария са на изчезване да не говоря по света а за Русия знаем ,че са супер дьржава 1/6 от сушата даже американците ги е шубе от тях и не могат да ги демократизират хахаха
16
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До чекистПретенциите към Армения са от всичките и съседиАко имаш предвид Нагорни Карабах, то това си е международно призната азърбайджанска територия населена с малко повече арменци. Изкуствено се съдава проблема Нагорни Карабах от Русия за да държи в подчинение Армения и да доказва пред арменците че без тях едва ли не няма да има повече Армения. Същите простотии ни втълпяваше и БКП 45 години.
15
8
 
16
 
! Отговори
чекист преди 6 години
До АнонименГовориш , колкото да не заспишПретенциите към Армения са от всичките и съседи/някои с право/, че без Русияще останат наполовина за месец. Тях да ги няма на този свят като държава, ако руснаците не бяха ги спасили от турци, азери , а и чеченци. Западът гласува резолюции за геноцид спрямо арменците като натиск срещу Турция и по спец Ердоган,но гледаше безучастно когато геноцидът се извършваше. За разлика от някои българивсички арменци знаят и помнят кой ги спаси
14
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Битов спор стои в основата на кървавата трагедияРазбира се че е битов спор, та те арменците толкова много обичат поробителя си, почти колкото чеченците, украинците, балтийците, поляците, финландците и т.н. и т.н.
13
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЛОШОТО ПРИ ТАЗИ НОВИНА Е, ЧЕ Е САМО 1 РУСКИ ПУТЛЕРОЦИД!
12
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като всеки руснак разквартируван където и да било по света си е помислил, че местните гледат животинки специално за него. Отишъл и е грабнал едно агне. В България постъпваха по същият начин. Получил си е заслуженото