Обама за изборите във Франция: Подкрепа за Макрон!

"Той се обръща към надеждите на хората, а не към техните страхове"
4 май 2017 22:28,
64
Обама за изборите във Франция: Подкрепа за Макрон!
Снимка: Reuters

Барак Обама, бившият държавен глава на Съединените американски щати, изрази подкрепа спрямо Еманюел Макрон да стане президент на Франция, съобщава AFP.

Във видео, публикувано на сайта на кампанията на Макрон, Обама похвали неговите "либералните ценности".

Бившият лидер на САЩ коментира, че кандидатът за държавен глава в Париж се е "застъпил за либералните ценности и представи визия за важната роля, която Франция играе в Европа и в целия свят".

"Той се обръща към надеждите на хората, не към техните страхове", добави Обама, предаде "Фокус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
8
 
! Отговори
Истински янки преди 6 години
Грантутената от Козяк пасмина само чака да види някаква новина в която фигурира любимият им кенийският фигурант и мигом надава вой като глутница койоти с глиссти на пълнолуние.
32
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмпуняк трябва да подкрепиФрексит както подкрепи и Брексит.Иванка да му напомни че щепропусне момента.
31
1
 
16
 
! Отговори
благодарим ти преди 6 години
Благодарим ти, Барак Хюсеин Обама. Благодарение на твоята убийствена политика, Башар Ал-Асад се задържа вече повече от пет години на власт и Русия се разви като най-мощния фактор в Близкия Изток!
30
1
 
12
 
! Отговори
Опа! преди 6 години
Ако беше Путин казал така, веднага щеше да се тръби за намеса....
29
3
 
2
 
! Отговори
и кво ся? преди 6 години
ОКАЗВА СЕ, ЧЕ РУСКИТЕ *** ТУКА СА 2-3, БАРАБАР А ВТОРА НА СТАТИЯТА И СОБСТВЕНИКА НА САЙТА))))))))))))))))): А КОЛКО ПОМИЯ ИЗЛИВАТ - ОТЛИЧНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ!
28
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ФРАНЦИЯ Е ЦЕНТЪР НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА, РУСИЯ - ГОРНА ВОЛТА С РАКЕТИ...
27
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ивреичито ,ивреичито !Нема това,нема онова .Ша си играем на демокрация и тем подобни глупости . То беше спечелило още преди да го покажят . Демокрацията е за ,,умните и интилигентните ,,наивници ,За другите парите . Нещо като дерящите се срещу Сидеров или Ореха . Сега с пръст в ..ъзът . Шъ чаааакат 1600 лева заплати и 500 минимални пенсии ,АМА ДРУГ ПЪТ .
26
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕС- напред, русия - 100 години след маймуните, където винаги е била! Добре, че ни отърва от себе си през 89а. Но сега заревала пак за нас - що сме я били изоставили? Помним, другари!
25
2
 
15
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
Жалкото е , че отново в Европа се налагат като мода Евролибе-педераските ценности и това да си обратен е прекрасно, това да слугуваш на монополите също, това да си колонизатор в други континенти също. Жалкото е , че страната дала на света Марсилезата и Бастилията се превърна в слуга на САЩ заедно с Германия без да им пука , че тези атентати ще станат ежедневие за цяла Европа. Как Европа чества ден на независимост като страните в ЕС са изцяло поробени?
24
11
 
3
 
! Отговори
5 а колона, преди 6 години
как сте? Заработваме в руския сайт, а? Ше ривете вдругиден като спеч1ели геронтофила, а в Москва ще има 3 дневен траур! Айде у лево! Победа на ЕС! И по- яки санкции! Ембарго трябва на наглеца Путин!
23
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е намеса на чужда държававъв френските вътрешни работи.
22
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Той се обръща към надеждите на хората, а не към техните страхове"Това не е вярно! Мене ме е страх да си лягам с бабички. Никога Макрон! Да живеят младите хубави момичета!
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой беше тоя? Нещо не помня.
20
8
 
14
 
! Отговори
НИЕ. ВИЕ. ТЕ преди 6 години
АЗ ИСКАМ ЖЕНАТА ДА СПЕЧЕЛИ В НЕДЕЛЯ. И ФРАНЦИЯ ДА СТАНЕ 2-та ДЪРЖАВА ИЗВЪН ЕС.....И ТАКА МАЛКО ПО МАЛКО ДА СЕ РАЗЦЕПИ ЕС. И БЪЛГАРИЯ ВЪН ОТ ЕС.
19
6
 
20
 
! Отговори
Тъжно преди 6 години
Макрон ще изгуби изборите.Безкрайно е непопулярен. И френските социолози са като нашите.
18
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обама не прави услуга на Макрон с тази публична подкрепа.
17
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С Обама Кеър какво стана?
16
3
 
24
 
! Отговори
Ivo преди 6 години
Еййй,голямо реване срещу застъпниците за национални интереси,суверенитет и защита на Европа от ислямизация,с две думи срещу новия световен ред.
15
12
 
7
 
! Отговори
Горд Гражданин на ЕС преди 6 години
Млъкни бе селянин п р о с т, ако не сме ние гордите европеизирани граждани да ти продаваме изгнилите домати по цял ден на сергията кой ще ти слугува ? Ще пукнеш гладен на село и не получаваме по 5 лв. а по 20 така, че не пушим евтини цигари както си мислиш и дори след като си платим сметките в края на месеца можем да идем на бар понякога . Ние ли сме роби бе селянин такъв не виждаш ли че и деца не правим за да не станат роби ние поне правим нещо за разлика от вас селяните.
14
15
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Дано спечели Макрон, защото иначе оная лудата ще ми отнеме правото да ходя на гей-парад и край със кебапчетата. И също моя нов приятел от Афганистан, със който вече имаме интимна връзка ще го екстрадират и аз оставам пак на двулитрови бутилки с които да затапа разпрания си дирник .