Южнокорейски активисти подпалиха снимка на Ким Чен Ун

Те протестираха срещу сближаването на двете Кореи
22 яну 2018 10:17, Елка Василева
16
Южнокорейски активисти подпалиха снимка на Ким Чен Ун
Снимка: Reuters

Южнокорейски активисти подпалиха в Сеул снимка на севернокорейския лидер Ким Чен Ун, предаде Асошиейтед прес.

Демонстрацията, в която участваха между 150 и 200 души, протестиращи срещу сближаването между двете Кореи, се състоя на железопътната гара в южнокорейската столица.

Демонстрантите се събраха, когато там пристигна лидерката на севернокорейската дамска поп банда "Моранбон" Хьон Сон Уол. Певицата от вчера е в Южна Корея начело на седемчленна севернокорейска делегация, която подготвя участието на севернокорейска арт трупа в тържествата, съпътстващи зимните Олимпийски игри в Пьончан следващия месец.

Хьон се озова на гарата след визита до източния южнокорейски град Каннън. Когато я видяха, активистите подпалиха снимка на севернокорейския лидер заедно със севернокорейското знаме и знамето на обединението на двете Кореи - флаг, който спортистите от двете корейски държави планират да носят по време на откриването на Олимпийските игри, на което делегациите им ще преминат заедно. Полицията успя да изгаси с пожарогасители пламъците, но протестиращите стъпкаха снимката и знамената, а после отново ги запалиха.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ким Чен Ун е жесток, но справедлив! КНДР служи за модел в сърцата на всеки човек. Време е двете Кореи да се обединят под мъдрите напътствия на Любимия Лидер на Корейската Народна Демократична Република, Маршал Ким Чен Ун!
12
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скоро и гащите ще му подпалят на тоя ояден дембел!
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на тях. Спасиха положението. Вдигнете им паметници...ФАЖД много са закъсали за парички явно, щом и 200 парчета 3ган не могат да сберат.
10
2
 
3
 
! Отговори
Гангнам стайл преди 6 години
Сай и Ким Трети ще обединят Кореите.
9
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само платени и зомбирани с0р0соиди могат да протестират срещу сближаването на двете Кореи. Даже бих казал срещу сближаването на двете разделени изкуствено части на единна Корея.
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Местните ***.
7
11
 
2
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До 3,В СК каква злоба възпитават в ДЕЦАТА е просто невероятно. И аз не питая светли чувства към САЩ, но от малки им насажда омраза към американците вкл. Тръмп. Трябвало всички американци да бъдат избити. Представете си...всички. Цялата тази постановка има за цел, бетониране властта на Ким Чен Ун! Само в монархиите властта се предава по наследство, но не и в Северна Корея!
6
7
 
1
 
! Отговори
Жиб. преди 6 години
Браво- стабиляги! Трябвало първо да натопят снимката в нощните си гърнета,та да "ухае" на комунизъм!
5
1
 
9
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
Всичко изкуствено разделено-ще се събере. Всичко изкуствено събрано-ще се раздели.
4
3
 
14
 
! Отговори
лошо преди 6 години
ако двете корий се обединят : едната с ядрено оръжие другата с техника на над световно ниво. Тогава и японците ще се замислят къде са воювали ВСВ
3
2
 
14
 
! Отговори
Това преди 6 години
да беше се случило в СК, т.е. там да подпалят образ на някой южно корейски политик, леле... какво плюене по световните медии щеше да падне! Но щом е в демократична държава и то съюзник на САЩ е нормално!
2
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шепа южнокорейски сороши като нашите.Ким направи криви и щастливи говедата в района на Корейския полуостров,а за капак започна да стопля и отношенията с Юга.Това доведе до нечуван гъзубрък в кравешките дирници.И сега мучащите активираха стотина техни храненици да крещят по площадите.Ама дали някой ще ги чуе.
1
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ ням а интерес двете кореи да са в добри отношения. Кой ли им е платил на тези, че да се опитват да развалят крехките и без това отношения?