Мей призова за ново споразумение с ЕС за сигурността

Напускаме ЕС и не може и дума да става за втори референдум или отказ!
17 фев 2018 12:32, Елка Василева
10
Мей призова за ново споразумение с ЕС за сигурността
Снимка: Reuters

Британската министър-председателка Тереза Мей призова днес в Мюнхен за ново споразумение за сигурността с Европейски съюз, което да влезе в сила следващата година, за да се гарантира военното, разузнавателното и антитерористичното сътрудничество след излизането на Великобритания от съюза, предаде Ройтерс.

"Ключовите аспекти на бъдещото ни партньорство в тази област трябва да са в сила още от 2019 г.", заяви Мей пред европейски и американски висши представители на Мюнхенската конференция по сигурността.

"Партньорството, която ще създадем, трябва да предлага на Обединеното кралство и ЕС пътища за съчетаване на усилията ни за възможно най-голяма ефективност в областите от общ интерес", добави тя.

Министър-председателката изключи възможността за втори референдум за Brexit и подчерта, че не може да има отказ от резултата от вота през юни 2016 г.

"Напускаме ЕС и не може да става и дума за втори референдум или отказ. Смятам това за важно. Хората във Великобритания твърдо вярват, че щом се вземе решение, правителствата не би трябвало да се отвръщат от него и да им казват, че са сгрешили", отговори Мей на въпрос дали страната й би обмислила втори референдум.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Великобритания е част от Европа и нищо няма да промени от това. С единия крак винаги ще бъдат в Европа, както са били. Европа е нужна на Великобритания и Великобритания е нужна на Европа, дори и след 19 март 2019.Точка по въпроса.
7
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че то само присъствието на повечето дето сте ги довлекли от колониите е с по-голяма разрушителна сила. Здравеопазването ви е превзето от рядко прости, но мързеливи твари от майната си. Урковщината ще ви съсипе, но тя вашата "нация" вече изживява вторична колонизация в много сфери.
6
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, айде махайте се най-накрая, ще ви се не видят и англичаните прости!
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
mnogo bezinteresni vi sa novinite dnes
4
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Британците винаги са били консервативни и предвидими в своята омраза към Германия! Европа доминирана от Германия е недопустима идиотщина и те съвсем резонно си отидоха , а булдога Меркел подхрани техните страхове с допускането на повече от 1000000 лапачи на мухи в ЕС!
3
6
 
8
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯТА преди 6 години
Британската министър-председателка Тереза Мей призова днес в Мюнхен за ново споразумение за сигурността с Европейски съюз, което да влезе в сила следващата година, за да се гарантира военното, разузнавателното и антитерористичното сътрудничество след излизането на Великобритания от съюза, предаде Ройтерс.АНГЛИЧАНИТЕ АКО ИСКАТ ЕС ДА ГИ ПАЗИ ,ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТЯТ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ПЛАЩАХА ЧЛЕНСКИ ВНОС ! НЯМА БЕЗПЛАТНА СУПА ОСОБЕНО ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СА ЧАСТ ОТ СЪЮЗА !
2
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние също искахме пиянските от острова да се махнат от ЕС.
1
8
 
8
 
! Отговори
Ха преди 6 години
Острова го е страх.