Песков: Русия и Западът са на различни коловози

Това е причина за безпокойство
16 яну 2022 10:58, Александър Попов
120
Песков: Русия и Западът са на различни коловози
Снимка: БГНЕС

Русия, от една страна, и САЩ и НАТО, от друга, са на съвсем различни коловози, което е причина за безпокойство. Това каза в интервю за CNN президентският говорител Дмитрий Песков. Извадки от интервюто са цитирани в събота от Bloomberg.

"Има някакво разбирателство между нас. Но като цяло, по принцип, сега можем да кажем, че оставаме на различни коловози, напълно различни коловози. И това не е добре, това е притеснително", каза той по повод резултатите от преговорите тази седмица. Песков също е повторил необходимостта Русия да получи правно обвързващи гаранции, че Украйна няма да се присъедини към НАТО, защото в противен случай Киев би имал легитимна възможност да се присъедини към алианса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пол-Крейг Робъртс: Единствената надежда за България е да напусне ЕС, да затвори американското посолство и да стане съюзник на Русия. Богатството на Западния свят е основано на плячкосване на други страни
78
9
 
1
 
! Отговори
Крим не е руски преди 2 години
Русия е изостанала варварска държава и не може бавния влак с въглища да се движи в същия коловоз с влака-стрела на ЕС и САЩ.
77
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Величието на Русия е трън във очите за кандидата за Престола - САЩ и Шутовете му Запада !
76
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 109 Талибаните точно не ги създаде САЩ. САЩ крепеше муджахидините, които никога не са дружали с талибаните.А Русия срамежливо флиртува с талибаните, дори приема делегации. С което негласно ги подкрепя.
75
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие 100г сте на коловоз - да грабим и правим войни в Европа.
74
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е хубаво че са на различни коловози,защото е изключен сблъсък.
73
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В света има само няколко държави на които всички останали са им криви и ги заплават: Русия, Северна Корея, Куба, Венецуела. Дори китай е много по-демократичен от тази изостанала в миналия век четворка.
72
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ВМРОТалибаните кой ги създаде, този който удобно ги остави на власт, въоръжени ди зъби с най съвременно оръжие. Не желая никого дас обиждам, но ако вярваш на мантрите дето вървят по тв за империи на злото си много зле. Пропагандата ти е повлияла.
71
1
 
0
 
! Отговори
babaqga преди 2 години
Вие сте история вече, една огромна част от запада също.
70
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки коловоз си има влак. За всеки влак, пътници.
69
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами руските коловозите така и така са различни от тези в цивилизовани свят. Няма новина.
68
11
 
4
 
! Отговори
ВМРО преди 2 години
97 В Афган боя го ядоха руснаците през далечната 89 година! Тогава муджахидините ги гониха до границата на Ссср, виж фактите и кой ви отърва до някъде- ген. Лебед който Путин го уби в хеликоптерна " катастрофа" над сибир! Американците се изтеглиха без нито една талибанска пушка да гръмне срещу тях! А и цял месец държаха летището в Кабул за да бягат евро либералите работили в Афган цели 20 години!
67
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те западняците от осем години вече, откакто изядоха шамарите с Крим налагат "унищожителни" санкции срещу Русия.
66
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"но ще има унищожителни санкции, но опита ли се да нападне натовска държава ще има размяна на удари които без проблеми могат да станат ядрени"! - Русия е готова за размяна на ядрени удари. Русия има огромни територии и перфекен противоядрен и противоракетен щит. Русия разполага с хиперзвукови ядрени ракети които преодоляват всякаква защита. Евроап и САЩ са гъстно населени с мегаполиси и нямат нито противоракетен щит, нито хипеврзвукови ракети. Да заповядата на размяна на ядрени удари.
65
14
 
7
 
! Отговори
ВМРО преди 2 години
Брикс е измислена и съшита с бели конци " организация", това са руски фантазии, нима Бразилия ще тръгне срещу САЩ смех в залата, ами ЮАР, още смех в залата, ами Индия.. тя ли ще тръгне срещу Америка и поради каква причина? Съюз е ЕС с ясни правила и общи политики, съюз е НАТО с реални военни активи, Съюз е тихоокеанският- Сащ+ Британия+ Австралия+ ТАЙВАН и Япония! Това са съюзи!
64
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ВМРО "Сащ няма за къде да бързат, те контролират 2/3 От света + Европа" - видяхма как контролират в Афганистан, Сирия, Венецуела, в Крим - навсякъде изядоха боя.
63
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако на прдстоящата среща между Владимир Путин и Си Цзипин двамата световни лидери се договорят Китай да компенсира потенциални загуби от икономически на САЩ и ЕС срещу Русия, а от своя страна Русия да реши въпросите на Китай с военните технологи тогава Европа и САЩ ще бъдат изправени пред съвършено ново ниво на противостояние.
62
1
 
3
 
! Отговори
Азербайджан преди 2 години
До Анонимен 88 Затова ли клекнаха пред Азербайджан и не защитиха Армения която е във военния съюз с Русия, Беларус, Киргистан и Казакстан?!
61
7
 
3
 
! Отговори
ВМРО преди 2 години
Сащ няма за къде да бързат, те контролират 2/3 От света + Европа до град Харков ( Украйна)! Имат най мощната армия в света- 70000 бойци + стотици единици тежка техника и бойна авиация в Европа! Имат ПРО Иджис+ ракетни системи Патриот в Полша и Румъния! Контролират всичко и казаха на Путин да се хване за палците, защото са сила! А той да се съвещава с Ковид дилъра КсиДжипин или каквото му е жълтото име!
60
0
 
0
 
! Отговори
Ядрен удър преди 2 години
До Анонимен 84 И за кого ще бъде тази стена, да спира *** да минават от Източна в Западна Германия ли! При навлизане в Украйна директно му казаха че няма да се месят военно, но ще има унищожителни санкции, но опита ли се да нападне натовска държава ще има размяна на удари които без проблеми могат да станат ядрени! Ще има огромен еволюционен скок на ***, защото само те ще останат на тази планета! Над Хирошима и Нагасаки използваха много слаби бомби сревнени с тези които имат сега!