Защо мъжете от зодия Овен са специални?

За тях парите са средство за поддържане на свобода
10 юни 2016 16:10, Михаела Лазарова
18
Защо мъжете от зодия Овен са специални?
Снимка: Reuters

След като разгледахме основните характеристики на нежните представителки на зодиака, време е да обърнем внимание и на господата. Първи в звездната карта са представителите на зодия Овен. Те са харизматични личности, притежават лидерски умения и не се страхуват да изследват неизвестното.

Имат добър външен вид и усет към модата. Въпреки че на моменти са ненужно инатливи, те притежават редица ценни качества, които ги отличават от останалите представители в зодиака. Споделяме някои от тях.

Мъжкари са

Мъжете родени под знака на зодия Овен винаги будят възхищение в представителките на нежния пол. Ако някой се опита да им навреди по някакъв начин, бързо ще усети гнева им. Мъжете Овни държат на думата си и на коректността във взаимоотношенията.

Страстни са, ако са силно провокирани могат да проявяват агресия и имат ненаситно его. Обичат да бъдат постоянно в движение, да спортуват, да пътуват.

Конкурентоспособни

Мъжете Овни могат да се справят във всякакви трудни ситуации. Винаги имат ясна и точна стратегия, чисти планове и са свикнали да се справят с напрежението. Независимо дали става въпрос за бизнес или любов, мъжете Овни винаги са готови за предизвикателството.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отврат си ти!Като не те интересува защо коментираш!?!
11
3
 
3
 
! Отговори
Поправка от 13 преди 7 години
Кофти *** сме овните. Но явно и от такива има нужда света. Като колегата по-долу ... "алчни, безпардонни нарциси, мечтаещи за власт , слава и да тъпчат хората около тях......" :))))
10
3
 
1
 
! Отговори
до 11 преди 7 години
Може би и цикълите на Луната нямат влияние според теб върху хората. Както няма влияние и за приливите и отливите. Така и цикълите на Луната няма влияние над хората. Така нямат влияние и планетите над хората. Така няма и влияние и Луната. Изобщо нищо няма значение според теб :)))). И може би няма никакво значение кога си се родил. Може би и сезоните нямат значение :))))
9
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кофти *** сме овните. Но явно и от такива има нужда света. Както каза колегата по-долу... "алчни, безпардонни нарциси, мечтаещи за власт , слава и да тъпчат хората около тях-това са овните. егоисти, нетърпящи някой да им казва какво да правят."
8
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 10"ама то и самата зодия си го казва - ОВЦЕ"Щом зодиите ти говорят няма смисъл да се спори с теб. Питай и звездите....
7
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Патещ--1;За да е такъв и ти имаш вина. А ти читав ли си?Овните нямаме равни . Жените ни харесват и си падат по нас .Е.ем по 1 час. За това време жените свършват 8 (ОСЕМ ) пъти.
6
5
 
4
 
! Отговори
жена преди 7 години
Е, горещи мъже са, де.
5
6
 
3
 
! Отговори
Овен преди 7 години
Грешите не сме алчни и завистливи, ами сме готини :)))) И уникални.
4
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тая зодия овен трябва да се заличи от хороскопите. алчни, безпардонни нарциси, мечтаещи за власт , слава и да тъпчат хората около тях-това са овните. егоисти, нетърпящи някой да им казва какво да правят.
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Готини приятелчета.
2
7
 
8
 
! Отговори
един Овен преди 7 години
"Защо мъжете от зодия Овен са специални?"За да им слагате рога.
1
11
 
16
 
! Отговори
Патещ преди 7 години
Специални?Брат ми е зодия овен.Много кофти човек!Уникален ***.Лъжец, завистлив, алчен, лаком за храна и алкохол.освен това е и крадец.Направо не мога да го търпя.