Започвате нова връзка? Къде можете да сгрешите?

Предизвикателствата пред всяка нова романтика
20 юни 2016 23:00, Екип на Tialoto.bg
8
Започвате нова връзка? Къде можете да сгрешите?
Снимка: outnow.ch

Да излизате с нов човек е забавно и ободряващо, защото имате шанса да бъдете себе си – нещо, което бавно умира със започването на една връзка. Стигне ли се до взаимоотношения със сериозен оттенък идват и новите предизвикателства, промените и главоблъсканиците.

1. С него или без него?
Постигането на добър баланс между излизането с него навън и времето за лично ползване е нещо изключително важно. Не трябва да позволявате една връзка да изцежда и обсебва личното ви време. Най-малко човек трябва да се наспи, за да може на другия ден да стане за работа.

2. Основна грешка
Това, че вече си във връзка, не значи, че ти е сложена каишка или някакво въже, което постоянно да изисква да бъдете заедно. Но за да имате и двамата своята индивидуална свобода, трябва да развиете доверие, което да компенсира чувството на ревност. О, да – това е трудно!

3. Промяната в програмата
Малко по-горе споменахме времеизцеждането. Всеки от нас си има някакви ангажименти – служба, спорт, чистене в къщи и пр. Да, но вече си имате ново обстоятелство в уравнението – това е той. И как да задържите всичко ли? Не, няма рецепта. Необходимо е единствено постоянство, спокойствие и отдаденост.

4. Той не е като другите
В интерес на истината всеки е различен. Няма две еднакви връзки, във всяка се изправяме пред различни предизвикателства, просто защото хората носят различен характер, различни травми. Не се чудете защо го харесвате, сърцето не действа логично. А това, че един ви е наранил, съвсем не значи, че и той ще го направи.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
8
 
! Отговори
знаещ преди 7 години
Ако ли пък тя ти хвърли як бой заради напиването, тогава ти трябва да бягаш. В противен случай цял живот ще ядеш бой от жена си при всяко напиване:)
4
0
 
6
 
! Отговори
свинаря преди 7 години
Ако не избяга след като си се напил,значи жената е нямала друг избор и за това е останала
3
0
 
11
 
! Отговори
знаещ преди 7 години
И тъй като не се дава никакъв свестен съвет, аз ще ви го дам. Напийте се здраво на втората среща, за да и вземете акъла. Ако не избяга, значи може да излезе нещо от тази връзка :)
2
0
 
11
 
! Отговори
Най-разумният съвет преди 7 години
Последният от дадените съвети е най-разумен - бъдете себе си.Няма смисъл човек да се преструва на такъв, какъвто не е, само за да осъществи новото завоевание и да се опита да го задържи.Истинската същност рано или късно ще се изяви и тогава, ако новото гадже се разочарова, а ти вече си направил(а) планове за бъдещето, твоето разочарование ще е по-голямо и даже ще те боли.По-добре си бъди такъв, какъвто си, та от самото начало да се разбере става ли от вас двойка или не и има ли перспектива.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много лоша статия. Точки 1, 2 и 3 са едно и също нещо. Като прибавим към това, че не се дават никакви съвети или предложения, можем да сложим знак за равенство с един празен и безсмислен текст.