Видовете приятели, които е добре да присъстват в живота ви

Вижте от какво близко обкръжение ще имате нужда
10 юли 2016 15:03, Теодора Драгоева
3
Видовете приятели, които е добре да присъстват в живота ви
Снимка: outnow.ch

Знаете ли, че според изследванията хората, които нямат приятели са застрашени от по-ранна смърт? За това, ако искате да живеете по-дълго и щастливо, по-добри шансове ще имате, ако се обградите с повече приятели.
Всеки човек има нужда от разнообразен, добре подбран антураж от близки хора в обкръжението си.

Вижте и 8-те вида приятели, от които всеки човек има нужда в живота си:

1. Лоялен най-добър приятел
Най-често в живота си човек има нужда най-вече от своя този лоялен най-добър приятел. Това е човек, който няма да ви съди и критикува, а ще ви подкрепя, без значение какво се случва в живота ви. Този приятел ще знае най-дълбоките и най-тъмните ви тайни, но ще продължава да ви обича.

2. Безстрашен авантюрист
Ние живеем в един голям свят, където има толкова много места, които трябва да се видят, толкова много хора, които трябва да се срещнат, и толкова много опит, който трябва да се натрупа. За това всеки човек трябва да има подходяща компания от приятел с приключенски дух, който да успява да го извади от рутината и да го вдъхновява за нови преживявания.

3. Брутално откровен довереник
Всички ние имаме определени ситуации в живота, когато имаме нужда да чуем суровата истина. За това трябва да си имаме един смел и брутално откровен приятел, който да сваля розовите ни очила, когато се налага. Човек, който владее конструктивната критика.

Още по темата четете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
gост преди 7 години
Когато са истински е добре ама когато те търсят по сметка зле е такива имам пресен пример с днес един де се не сеща днеска се просети за услуга а аз като съм на зор кво правим а ами да ходи при тия де си ги лансира те си му вършат за кво съм му и кво получавам зад гърба ми а мои затова каквото повикало това се и обадило като се научи да цени тогава да ме търси колкото иска вход свободен
2
0
 
5
 
! Отговори
М преди 7 години
Най-важно е твоята брачна половинка да ти бъде предан и честен приятел и това да продължи цял живот.
1
0
 
8
 
! Отговори
:) преди 7 години
Лекар, полицай, прокурор, съдия. Това са четиримата, които му трябват на човек.