Грозната истина за дамите от всяка зодия

Какви са най-лошите черти на жените от различните зодиакални знаци?
20 юли 2016 18:34, Теодора Драгоева
14
Грозната истина за дамите от всяка зодия
Снимка: Тейлър Суифт; Bad Blood

Ако се интересувате от астрология и вярвате в планетарните влияния върху поведението на хората, то вероятно ви интересува как звездите предсказват начина, по който всеки човек реагира във връзката си и взаимодейства със своя партньор.

Ако сте мъж, няма начин да не ви е интересно какви са най-добрите качества и достойнства, както и най-лошите черти на жените от всяка една зодия.

Тук сме се съсредоточили на най-лошите. С други думи ще чуете грозната истина за дамите от всеки един от 12-те зодиакални знаци, така че да си имате едно наум.

Овен
Тези дами са супер взискателни в любовен план. Те ще изсмучат цялата ви енергия, тъй като тяхната концепция във връзката им е техният партньор да задоволява всички техни нужди, желания и прищевки. Тези жени умеят да вълнуват мъжете, но те имат огромно его и често се държат като девойки в беда, които имат нужда от постоянно спасяване и обгрижване.

Телец
Жените Телец обичат да се обграждат с хора (най-вече приятелки), по-малко привлекателни от тях самите, именно защото имат склонност към нарцисизъм. Жената Телец сякаш притежава вълшебното огледало на мащехата на Снежанка и редовно го пита „Аз ли съм най-красивата на света?“. Не се заблуждавайте, че тази жена търпи критика или притежава самоирония – за нея няма нищо по-хубаво от нейния дом, нейното куче, нейните роднини, нейните приятели и т. н.

Близнаци
Тези дами са чаровни и умели флиртаджийки, които обаче в даден момент се превръщат в ужасно хаотични личности. В началото ще ви е приятно да излизате и да общувате с тях, но в даден момент ще усетите, че затъвате в комуникационна бъркотия – отношенията ви ще станат супер сложни и абсолютно непредсказуеми. Причината естествено е, че тези жени имат раздвоение на личността – характерно за всички представители на тази зодия.

Рак
Тези жени се държат с мъжете си като с техни майки и покровителки. Те владеят до съвършенство тактиката „пасивно-агресивна манипулация“ и редовно вменяват на своите партньори чувство за вина. Тези дами са страхотни в кулинарията, но затова пък са изключително обидчиви и редовно ще трябва да им правите комплименти за всичко. В противен случай те ще ви обявят за нечувствителен подъл злодей и вие няма да имате шанс да се защитите.

Цялата статия четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
7
 
! Отговори
Истински преди 7 години
Пълни глупости са зодиите и цялата фалшива астрология ако може да се нарече наука! астрологията използва окултни методи и се опитва да измести истинския Бог на вселената с фалшивите богове на древните. " Внимавайте да ви не заплени някой с философията си и с празна измама, по човешко предание, по първоначалните учения на света, а не по Христа." Колосяни 2:8
9
2
 
3
 
! Отговори
Глупости! преди 7 години
Глууууууупостииииииииии!,!!!!!!!!!!!!! По-т.ъъъъъъъхъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъп . ещл не съм виждала! Телците са най-добре, най-отблъскващи са лъвовете, козирозите и раците!Глууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууупостииииииииииииииииии!!!
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да се е защитил.
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е от зодията просто си е нелеп човек. Щом не може се оправи с Жена си никой не може да му помогне. Това са семейни проблеми и трябва се решават.
6
0
 
1
 
! Отговори
фото "Мексико&q преди 7 години
"Някой да не ме е забелязал?"Това за кой път го пишеш?
5
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Определено съм Лъв.
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този път чувството е абсолютно точно!!!
3
1
 
15
 
! Отговори
Козирогиня преди 7 години
От прочетеното си направих извод, че съм по-скоро стрелкиня.Да не би пък мама да ме е преносила?
2
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има доста истина в написаното. Над 60 %.
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахахаха как са им сипали с голамата лъжица :D