Зодиите, на които винаги може да разчитате

Скорпионите са истински, безстрашни. Рибите пък са точните хора
21 юли 2016 07:37, Михаела Лазарова
4
Зодиите, на които винаги може да разчитате
Снимка: freeimages

Когато сме изправени пред трудности, винаги търсим правилните хора, с които да споделим проблемите си. Оказва се, че зодиакалният знак оказва влияние върху това как се справяме в сложни ситуации и доколко може да се разчита на нас. Ето 5-те зодии, на които може да разчитате, когато имате проблем.

Риби

Когато имате нужда от някаква емоционална подкрепа и разбиране, тогава представителите на зодия Риби са точните хора. Те винаги успяват да бъдат в унисон с чувствата на останалите и ще направят всичко възможно, за да ви помогнат да превъзмогнете трудностите по-бързо.

Рибите няма да ви дадат практически съвети, но може да им се има доверие, ще ви изслушат добре, а думите им ще ви вдъхновят, за да не се предавате пред трудностите. Няколко минути разговор с тях, ще ви помогнат да изхвърлите голяма част от емоционалния товар.

Дева

За сложните житейски ситуации, които налагат разплитане, доверете се на Девите. Въпреки че обикновено те са по-критични, гледат обективно на нещата и ще ви помогнат бързо да разрешите бъркотията.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Рушина преди 7 години
Най-можеш да вярваш на риби!? На тях и козирозите НИКОГА, НИКОГА АМА ПРОСТО НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЯРВА! Този, на който може да се вярва е телеца.
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щуко ходи мий кенефите стига си излива невежеството в интернет пространството.
2
1
 
5
 
! Отговори
Щука преди 7 години
Дрън-дрън та пляс.Да има да вярват хората в лъжи но само да не чуят истината за духовния свят.Вещери гадни!
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Секретарката ми е Рак им ми върти целия бизнес. Така че това с зодиите хич не мога да приема. Всичко е до човек неговото възпитание възприятия и умение за поемане на отговорност.