Мъжете изневеряват, когато им липсва...?

Мъжкото его има повече нужди от мъжкото око
28 авг 2016 23:00, Михаела Лазарова
20
Мъжете изневеряват, когато им липсва...?
Снимка: outnow.ch

Причините за една изневяра могат да са много и различни. Но липсата на женско одобрение е една от водещите причини, тласкащи силния пол към чуждото легло.

Това сочат резултатите от проучване по темата, пише Business Insider. Проучването е публикувано в книгата „Истината за изневерите“, чийто автор е М. Гари Нюман.  

За целите на изследването са били наблюдавани и разпитвани повече от 200 неверни мъже. Резултатите констатират, че една от най-често срещаните причини за изневяра е липсата на похвали и одобрение от страна на нежните половинки.

Това тласка мъжете да търсят одобрение на друго място. Най-често го намират в офиса сред колежките си. Според данните от проучването 40% от изневерите на мъжете, взели участие в изследването, са именно с колежки.
Най-странното и шокиращото в този извод на изследването е, че не красотата и привличането са в основата на мъжките изневери. Такова е всеобщото схващане, а явно не е съвсем вярно. Мъжкото его има повече нужди от мъжкото око.

Повече по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Авторката що се хабиш излишно да драскаш статия за неверни ***. Всяко зло начинание спрямо друг човек превръща човек в Грешник! Един ден си плаща прескъпо за всичко. Оня от горе си знае работата. Всяка изречена обида спрямо друг човек е зло. Което се плаща с лихвите. Подигравката с нечие достойнство е двойно грешно. Недоверието е за неверниците прокудени. Дваш грешник. Напиши статия за наранените и обидени люде. А не за долнопробни неверници. Без капка съвест и доблест. Б о к л у ци.
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Липсва им бой.
9
2
 
1
 
! Отговори
1 преди 7 години
Мозък! Защото не предвиждат последиците, а мислят само за кефа!
8
0
 
6
 
! Отговори
Мъж преди 7 години
Мъжете изневеряват, когато им липсва кекс и имат възможност. Толкова е просто. Не е необходимо да си журналист в днес.бг за да го разбереш.
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в офиса ??? Всички ли работят в офиси ?
6
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С една кака си играем на чичо доктор. Аз съм болния, тя ме преглежда. И ме лекува. Малииуиии... Ллллеее как ме лекува само хич не ми се ще да съм здрав. Глътнах си граматиката. Малиии.
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Егати тук е пълно с обратни ! В държавата май само такива останаха!
4
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз аъм хиперактивен. Иаз си играех много като малък. Играя си и сега и изобщо не си самоналагам ограничения. Защо да го правя? Харесва ми, мога, действам. Просто и ясно.
3
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм хиперактивен. Като малък го компенсирах с много игра. Като поотраснах с много спорт и учене. В момента с много работа. И не кръшкам. Вече 20 години. Не че не искам и нямам кандидатки, но устисквам. Кръшкането е въпрос на избор. Колкото и да ти се иска, ако смяташ че не е редно намираш начин.
2
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако половинката ви (без значение от пола) е била дете с хиперактивно поведение, гарантирано ще ви кръшка. Такива хора не могат да се задържат с един партньор и каквото и да правите, не след дълго ще намерят друг обект на чувствата си. Дори и да останат с вас, ще е само привидно, а чувствата им ще са някъде другаде. Друга характерна черта на тези хора е неспособността им да се задържат на една работа.
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе кат та перне хормона аман ти и егото...