Зодиите, които са най-склонни да послъгват и мамят

Доверието е основен градивен елемент за всяка връзка
23 окт 2016 20:00, Теодора Драгоева
8
Зодиите, които са най-склонни да послъгват и мамят
Снимка: outnow.ch

Доверието е основен градивен елемент за всяка връзка. За съжаление има хора, и мъже, и жени, на които просто не може да се вярва, по една или друга причина.

Може да става въпрос за вид характер, възпитание или склонност, продиктувана от зодията на въпросния човек.

Факт е, че има зодиакални знаци, които са по-склонни да послъгват, да мотаят, да мамят и дори да изневеряват.

Ето и кои са тези знаците в зодиака, започвайки в обратен ред, като този път ще обърнем внимание на мъжете:

5-то място: Телец
Тези мъже по принцип са доста лоялни към половинката си. Но ако се усъмнят, че партньорката им им изневерява, те няма да се поколебаят да ѝ спретнат сериозно и ужасно отмъщение, също свързано с изневяра. Тези мъже никога не прощават измяната и като цяло са доста злопаметни. И все пак мъжете Телци са по-склонни към физическа изневяра, в сравнение с жените от този зодиакален знак.

4-то място: Овен
Тези мъже са склонни да лъжат и мамят най-вече, защото искат да угодят на своя приключенски характер. Те непрекъснато търсят нови хоризонти, които да задоволят техните стремления за разнообразие. Мъжете от този знак също са доста отмъстителни и ако се съмняват в лоялността на половинката си, най-вероятно ще решат "да ѝ го върнат тъпкано" именно чрез изневяра от своя страна.

Още по темата четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: довериемамятзодията
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно така, 7. Един лъв ако истински обича някого, направо ослепява за другите, каквито и изкушения да му предлагат. Ще се оглежда, ако любовта си е отишла. По-скоро май това се отнася за раците мъже, повечето са красиви и се радват да бъдат ухажвани и непрекъснато флиртуват. Да, раците са най -големите флиртаджии ,особено ако са необвързани и затова те трудно се обвързват с брак.!
6
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не вярно за лъва,че сме се оглеждали за нещо ново това са пълни вестникарски измислици
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 1И той ще си намери майстора!
4
2
 
4
 
! Отговори
До От преди 7 години
Ха ха, прав(а) си. Познавам един "Рибок", умен, хубав, висшист. Но е способен чудо да направи, само и само да си спести дори най-малките неудобства, включително и в случаите, при които той самият има вина за възникването на неприятна или конфликтна ситуация.Не само лъготи и се опитва да манипулира, но и неколкократно го видях да се измъква буквално на пръсти, когато някои хора в обкръжението му се скарат. Много е смешен, когато ситни на пръсти като изплашено момиченце, а е здраво, едро момче :)
3
7
 
1
 
! Отговори
... преди 7 години
Ne e viarno za bliznacite.s dvama muje bliznaci jiveia kum tozi moment.niama takiva neshta v jivota mi.statiata e neviarna
2
5
 
7
 
! Отговори
Едно цвете преди 7 години
Написаното за мъжете Риби и Близнаци е вярно. За другите два типа - не знам.
1
6
 
12
 
! Отговори
От преди 7 години
Опит....по-големи лъжци и измамници от рибите няма в целия зодиак....и винаги ни лук яли ни мирисали...а за това какви манипулатори са,не е истина:(((