Най-често срещаните жени в сайтовете за запознанства

От жрици на любовта, през златотърсачки до млади госпожици
3 дек 2016 23:00, Екип на Tialoto.bg
22
Най-често срещаните жени в сайтовете за запознанства
Снимка: Victoria's Secret

Сайтовете за запознанства са удобно място за начало на една връзка без значение дали тя е любовна, или както става по-често – сексуална. Чатът е изпълнен с безброй много различни хора – господа и дами, палави или консервативни, млади или не чак толкова.

Средностатистическият мъж би си казал, че една жена би търсила единствено секс в чата. Фактите обаче казват друго.

Кои са най-често срещаните женски типажи в забавните сайтове?

1. Семейната жена
Най-разпространеният женски персонаж в сайтовете за запознанства е дамата на възраст между 29 и 36 години, която има едно или повече деца. Тя е семейна, отегчена от ежедневието си и откровено изтощена от битовизмите в дома.

Семейната жена търси разнообразие в мрежата – отдушник от екзистенциалния си бит. В най-общия случай тя се регистрира, за да открие нови приятели или хора, с които просто да си приказва за това-онова.

Семейната дама обаче е предпазлива. Тя рядко се хвърля в авантюри и определено не търси секс за една вечер. Нейният профил най-често е илюстриран със снимки, в които лицето е скрито, за да се запази анонимността ѝ. Този тип жени не биха искали да рискуват съпрузите им да разберат, че се ровят във виртуални каталози за запознанства. Това би внесло допълнително напрежение помежду им.

2. Разведената дама
Тя или е анулирала брака си, или сравнително скоро е приключила дългогодишна връзка. Сърцето ѝ все още помни съдбовния удар, оставил я сама. Поради това тя по-рядко флиртува в реалния свят – все още я държат мислените окови на обвързаността. Разведената дама отскоро е започнала да осъзнава свободата си. За момента тя няма намерение да се впуска в нови любовни епизоди в живота си – по-скоро предпочита да се забавлява.

Самотната жена обаче търси конкретен тип мъже, за да запълни интимната празнота. Тя има сериозен опит в леглото и предпочита по-зрелите господа. Поради това този тип дами спадат към категорията трудни. Те не отговарят на всеки, избягват "агнешкото", но харесат ли си даден мъж, задължително го срещат очи в очи.

Още по темата четете в Tialoto.bg


Подготви: Александър Градинаров

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
pagane преди 7 години
povezeto zeni koito poseshtavat podobni saitove sa kompleksaritova sa grozni i neprivlekatelni zeni ,koito niama koi da gi haresa,ima sushto i mnogo *** i takiva s leko povedenie
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не пропускайте категориите "майтапчийки" и "сеирджийки".Първите може би не постъпват добре, защото може да се окаже, че разиграват човек, който е сериозен - и такива мъже се срещат по сайтовете.Вторите следят подобни сайтове само за да видят дали някой познат, колега или съсед се е регистрирал там. Нали ви разказвах как съседки бяха открили в такъв сайт някогашен хубавец, в когото била влюбена приятелката на една моя роднина.Сега е 60-годишен чичак, който се представя за по-млад и търси богата
7
2
 
5
 
! Отговори
Гадорян преди 7 години
В нищо не се припознавам
6
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз влизам в тая сайтове от създаването им около 2002 год. Описаното си е така, а дали е долно място или не зависи от човека. В дискотеките не са по-горни. Аз имам много приятели от виртуалната среда както и доста хубави връзки с жени. Просто има контактни хора има и забитаци, като тези дето плюят, а ползват фб пак виртуална среда или пишат тук пак виртуално.
5
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е кажете кои са тези сайтове
4
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бравос
3
19
 
18
 
! Отговори
Минко 47 год ерген преди 7 години
Ям и пия, ебба и бия! Яко пари изкарах от Кобрата че бие до четвърти рунд!
2
12
 
12
 
! Отговори
666 преди 7 години
Аз пък се отфъках в тези сайтове :)))
1
1
 
58
 
! Отговори
Манафов преди 7 години
Аз пък все попадам на гейове!