Кога една любовна връзка е досадна за околните

Поствате всеки момент заедно
26 дек 2016 22:40, Михаела Лазарова
7
Кога една любовна връзка е досадна за околните
Снимка: outnow.ch

Някои двойки са истинска напаст. Досадата идва оттам, че говоренето за връзката идва прекалено на околните. Донякъде е нормално да си в еуфория, особено в началото на една връзка. Но за всичко си има граници.

Ако усещате, че приятелите и близките ви въртят очи, когато подхванете дума за връзката си и страхотните, невероятни преживявания, които сте имали заедно с половинката си, нещо не е наред. Време е да се замислите дали прекалявате с говоренето за връзката си и дали досаждате твърде на своите близки с това.

Ето кои признаци ще ви дадат яснота дали сте прекрачили границата на личното пространство, както вашето, така и това на приятелите ви:

Приятелите ви знаят всяка подробност

Личният живот затова е личен – за да остане интимен. Някои хора наистина бъркат интимността, като ѝ придават само сексуален характер. Тя е много повече. На нея се крепят личните отношения между партньорите във връзката. Ако всичките ви приятели, близки и далечни, знаят всичко за вашата връзка, явно много говорите за това.

Поствате всеки момент заедно

Социалните мрежи са изпъстрени с всякакви личности, характери, модели на поведение. Близките ви приятели обикновено нямат нищо против да виждат щастието в очите ви. Вероятно харесват всяка снимка, която пуснете. Но останалите се дразнят, бъдете сигурни. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
32
 
! Отговори
m daaa преди 7 години
От месеци не влизам у фейса заради такива познати, по куп снимки всеки ден -на приятела, на приятелката , на детето. Пълно с екранни снимки на съобщенията дето си пращат и така без край. Да не говорим като почнат със снимки на храна, на отпуски и все по 100 броя, абе хора, какво са ви направили останалите, че да трябв да търпят.
1
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истински щастливите не публикуват, интимния си живот. Това е твърде лично и е само, между тях. Те нямат нужда от нечие одобрение и критика.