Кога сексът минава на втори план?

Когато сте имали дълъг ден или имате малки деца
35
Кога сексът минава на втори план?
Снимка: outnow.ch

Хора сме, работим, изморяваме се, поемаме редица ангажименти, отглеждаме деца. Всичко това ни изтощава невероятно много. Когато сме в подобно състояние последното, което ни се прави е секс. Е, и в някои други случаи, разбира се.

Когато вече имате деца, цялото изтощение на света, което ви се е стоварвало преди, сега е стократно умножено. Ето защо сексът минава на втори план, даже на трети.

Когато имате деца, сякаш целият свят ви пречи да правите секс. В кои моменти последното, което може да ви се случи е да правите секс?

1. Вече е късно, изморени сте и предпочитате да гледате любимия сериал на дивана, вместо да се впускате в любовни игри.

2. Всъщност сте били в настроение допреди малко, но детето изведнъж е ревнало и не желае да заспи без вас. Ето, че пак сексът остава на заден план.

3. Сексът си е истински логистичен кошмар. Трябва да сложите децата да спят в другата стая, да се преместите достатъчно далече, за да не ви чуят. Ако всичко мине по план, евентуално ще разполагате с десетина минути интимно време.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като гледам какво пишат хората тук, средностатистическия българин е - чалгаджия/чалгаджийка, прикриващ/а половата си немощ под разни *** изрази като колко бил ненужен секса, колко той бил извисен/а, а всъщност се млатят вкъщи с половинката си като банда неандерталци. Никога няма да заприличате и на 1% от нормалните хора по света да знаете!!!
12
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гадни мъже.
11
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разделят се леглата се разделят и сърцата. Един брак се крепи на физическата връзка според мен. Децата имат нужда от любов, от гушкане вечер, приказка, но не и в спалнята на родителите. Затова в стаята си. Познавам млади семейства всъщност масово са, които правят секс няколко пъти годишно, единият спи с едното дете, другият с другото. Не го разбирам. Ние спим заедно с оскъдни дрехи, не правим секс всяка вечер, но се гушкане, говорим си и слез толкова години и проблеми, физически става все по-хуб
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама той и Исус е мъж ***, алааанкоолуууице.
9
2
 
2
 
! Отговори
до 13 преди 7 години
Ама то и за това ние сме виновни. Нищо, че той може да си има физиологичен или психо проблем. Не може той да го дига, ние трябва. А най - големите е.ачи немат нужда от никаква стимулация. Те си могат.
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв повръхностен и ненужен занаят... секс?!
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато хората са с всичкия си.
6
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който мисли, че жовотът трябва да е лесен, не е разбрал нещо. Човек се ражда в мъки, в мъки живее и в мъки си отива.Другото е илюзия и липса на интелект.
5
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще разбереш като поостарееш малко и разбереш колко безмислен е бил животът ти, ако изобщо ти дойде акъл в главата. Ако не, то е било по-добре и природата си знае работата.
4
17
 
7
 
! Отговори
37 годишен childfree преди 7 години
Точно поради тази причина с приятелката ми сме childfree. Живеем свободно, пътуваме доста, не харчим излишни пари за лапета, а секса ни е редовен като на 20 годишни (а всъщност гоним 40). Не разбирам защо някои хора си го причиняват това нещо наречено - деца.
3
0
 
0
 
! Отговори
Мастър ъф дисастър преди 7 години
Минко е , абе сами се сещате къф е ;))))))
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Минко 47 год ергенПий си хапчетата, бе!
1
2
 
13
 
! Отговори
Причините са няколко преди 7 години
Тежко заболяване, прекалена умора (каквато, слава Богу, се случва рядко), много тежък проблем (от онези, които рядко ни връхлитат, но трябва да ги осмислим, приемем и решим как да ги преодолеем), присъствието на будно и любопитно дете и нетактична тъща или свекърва, която се чувства в правото си да влиза в спалнята ви без да почука и по всяко време. Направите ли й забележка, обижда се и превръща живота ви в ад - някои са направо шампионки на този спорт.