Основните техники за страстни целувки

Винаги използвайте ръцете си, когато целувате
26 мар 2017 18:00, Михаела Лазарова
4
Основните техники за страстни целувки
Снимка: outnow.ch

Целувката е най-сексуалният акт в една връзка. Тя значи много повече от секса, защото разпалва страст, желание, прави близостта между двама души огромна и е най-интимната заявка на любовта.

Без значение дали сте във връзка от скоро или отношенията ви продължават с години, целувката трябва да заема централно място между вас.

Ако искате да превърнете сексуалните си изживявания в най-горещото приключение е нужно да обръщате повече внимание на целувките. Те са нещото, което ще скрепя отношенията ви и ще ги връща отново някъде там в началото на връзката ви, когато сте били само вие и нищо друго на света.

Кои са 5-те основни техники за незабравими и страстни целувки?

1. Целувайте невинно.

Винаги започвайте целувката нежно, но не срамежливо. Не „забождайте“ устните си в устните на партньора си сякаш са сковани в лед. А просто докосвайте нежно без език неговите устни със своите. Оставете ги притворени в началото и предизвикайте желание у половинката си да проникне през тях.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
ба си преди 7 години
И после след страстните целувки му дай да ти го натресе яко
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това бе сън, желания към тази жена. И тя знаеше, през цялото време кое ми харесва в целувките и в любовните прелюдия.Тя винаги ще остане дълбоко в съзнанието ми. Нанесла ми е траен отпечатък, върху сърцето и живота ми. Тя е безценно съкровище. Движеща сила в живота ми. Да..! Тя...! Благодарение на нея, знам къде бях..., и къде и какво съм сега. Дай Боже всеки му, такава жена!
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя ме погледна невинно, като дете от очите сякаш, прониза мъжкото ми сърце. Прокара ръце, през косата ми запична да ме целува по врата, ушите, бузите. През цялото време ми беше някак си отдзат, докато сърастно моите устни се сляха с нейните и беше в топлия ми жаден за нея скут. Прехапах нените устни, черешови, ръцете ми я обгърнаха в желание да я имам тук и сега. Телелата ни се сляха в едно, беше незабравим момент, тогава и тази жена. Само след малко усетих хлопване на врата. Толкова я желаех..
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Михаелчеееее!Верни неща си написала, но само донякъде. Има още мноооого да учиш за техниката на целувките.И не пропускай най-важното. Трябва силно да харесваш и да желаеш онзи, с когото се целуваш. Тогава всичко ще се получи идеално. Няма ли влечение, техническите умения помагат само отчасти.