Как да спечелите любовта на жената от зодия Риби?

Като воден знак, тя е много емоционално същество
12 дек 2017 10:15, Михаела Лазарова
8
Как да спечелите любовта на жената от зодия Риби?
Снимка: Reuters

Жената Риби вярва в по-сладката страна на любовта. Тя е много чувствителна и уязвима. Това, което я отличава от останалите е нейната дълбока душевност. Като последен знак в зодиака, зодия Риби съдържа всички архетипи.

Понякога жената родена под този зодиакален знак може да носи маска, да се преструва на такава, каквато не е. От друга страна е изключително женствена и винаги подбира прецизно своите аксесоари. Ако искате да спечелите любовта и сърцето ѝ, ще трябва да се въоръжите с повече търпение.

Отначало тя е загадъчна, с истинската си природа, прикрита и неуловима. Ще се впечатли от мъж, който донякъде е хамелеон, загадъчен, точно като нея.

Може да ви изглежда срамежлива, но това е нейната защита от отваряне на чувствителното ѝ сърце. Ако се покажете като твърде груб преследвач, тя ще се изплъзне от мрежите ви. Но ако притежавате това, което ѝ е необходимо, жената Риби е предана и отдадена на връзката си.

Опитайте се да опознаете интересната ѝ природа. Покажете ѝ, че я познавате с малки подаръци или жестове, които са уникални за нея. Омагьосвайте я като джентълмен, планирайте забавна вечер, кратко пътуване, нещо свързано с нейните хобита, интереси. Жената Риби ще ви покаже по много начини, че е необикновена.

Повече по темата може да прочетте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рибата е най-долната кухото животно по принцип.Не знам как зодия е по- различна.
7
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо не знае и не може.Черпи информация от ерудирани и знаещи хора и го играе такава каквато е не е.Факт.
6
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
най хубавата зодия е риби , това е факт
5
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв хамелион е? Именно играе го такава какато не е никакъв хамелеон не е.Шарлатанка!Търговец на миши кожички. Явно е добра "актриса" щом и се хващат така и допускат да им харчи състоянието. Да на сърце и лежи парите ти.Жената дзвер!
4
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Играе го многострадалната Геновева.През туй време ти знае всички банкови сметки и материално положение.Държите здраво под контрол къде ходиш с кой говориш каквото говориш каквото ядеш,пиеш.С кой се срещташ.За да те изкльопа в удобния за нея момент.До следващата си жертва.Докато се усетиш какво ти се случва вече е във Венеция и ти харчи парите.И не и дреме за теб.А ти ближи рани и се чуди колко си негодник че си и повярвал.До следващия мъж Будала.
3
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мила тиха докато ти вземе и последното пени и ти съблече и ризата от гърба.След това дзвер.
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да така е , това е вярно на за тази зодия
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обаче, ако има ретрограден Юпитер се превръща в човекоядна акула