Годината на Жълтото земно куче! Как влияe върху зодиите?

Тя няма да бъде лесна за представителите на зодия Рак
2
Годината на Жълтото земно куче! Как влияe върху зодиите?
Снимка: Reuters

Остават само няколко седмици до настъпването на годината на Жълтото земно куче. На 16 февруари 2018 година, Петелът ще отстъпи своето място. Що се отнася до 12-те зодиакални знака, които не са от китайския зодиак, те също ще усетят влиянието на Кучето. Какво ви очаква според зодията, вижте в следващите редове.

Овен

Новата китайска година обещава да донесе положителни емоции за родените под знака на зодия Овен. Представителите на зодията ще се стремят да започнат нов бизнес, а ако не стартират такъв, то определено ще искат да сменят отегчителната работа с нова, да научат нещо ново. Жълтото земно куче ще помогне на Овена да насочи енергията си в правилна посока. Подгответе се за необичайни пътувания. В допълнение, щастието във вашето семейство ще достигне ново ниво. Просто трябва да положите малко усилия.

Телец

В годината на Жълтото земно куче събитията за Телеца ще се развият динамично. Ще могат да реагират бързо на проблемите и ще съумеят да се отърват от всички ненужни хора по пътя си. Ако сте родени под тази зодия, очакват ви щастливи мигове. През тази година това, което си струва да чакате е истинската романтика. Ако вече се намирате във връзка, чувствата ви ще продължат да се развиват, но по нов начин. Още в началото на китайската година е възможно да получите нова оферта за работа, огледайте се и не я пропускайте. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
1
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 6 години
До Анонимен10. не бива да се намира у тебе (такъв), който прекарва сина си или дъщеря си през огън, предсказвач, гадател, вражач, магьосник, Сатаната е реален и многооо силен. Неговите слуги са навсякъде и на най-неочаквани места. За пример ще Ви дам само хороскопите, с които е пълна буквално всяка медия! Кое му е сатанинското?-Сатаната освен, че е реален и много силен е и много хитър.
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
жълтото куче влияе зле на тия който му вярват и въоще на псевдо науката! дали съм прав