Типове мъже, които изглеждат привлекателни, но не стават за връзка

Мъжете от типа "Питър Пан" никога не порастват
44
Типове мъже, които изглеждат привлекателни, но не стават за връзка
Снимка: Istock

Особеностите на личността и характера определят до голяма степен това как ще се държим във връзките си. Както жените, така и мъжете играят различни роли в живота си. Мъжете са бащи, братя, приятели, колеги, съседи. Всички тези роли оставят своя съществен белег във формирането на личността. Някой от моделите на поведение може да вземе токсичен превес в поведението на мъжа и отношението му към половинките в живота си.

Когато човек съчетава всички роли в живота си по балансиран и фин начин, това се отразява много добре на отношенията му във връзките. Когато обаче някой от моделите на поведение вземе превес по негативен начин, това може да се окаже рецепта за провал в отношенията и връзките.

Съществуват някои типове мъже, които на пръв поглед изглеждат като страхотен и добър избор за връзки с дълъг и щастлив потенциал, но впоследствие могат да се окажат пълна катастрофа.

Кои са типовете мъже, които изглеждат привлекателни, но не всъщност не остават за връзка?

1. Бащата.

Повечето жени са привлечени от мъже с осезаем потенциал да станат бащи на техните деца. Грижовни, нежни, деликатни, с внимание към детайла мъже, които показват желание да създадат сигурност и безопасност за своите половинки са един на първо четене страхотен избор за връзка.

В действителност обаче мъжът от този тип не вижда партньора си като равен. Той вижда жената до себе си или като дъщеря, която трябва да напътства и за която да се грижи, или домакиня, която трябва да шета навсякъде около него, докато той ръководи семейството. Тази динамика в отношенията може да доведе до сериозен срив, освен ако жената не е съгласна да вирее в такава обстановка.

2. Лошото момче.

Лошите момчета се оказват с нежни сърца. Това научаваме от романтичните филми, в които момичето се влюбва в лошо момче. Забранена любов, срещу която застава целият свят, но която успява да изплува и да завърши щастливо.

Връзките с лошите момчета са вълнуващи и приключенски, изпълнени със страст и непредсказуеми събития. Това е примамливо, но в дългосрочен план този тип мъже не са подходящи за връзка. Една жена никога не може да се довери изцяло на лошото момче, защото той е верен само на себе си. Лошите момчета търсят постоянен адреналин в живота си. Освен това страстта ги ръководи, което ги прави ненадеждни за моногамна дългосрочна връзка.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Взел парите преди 2 години
И повече не се появил. Дядо да е бил към 30 годишен. Извадил парите и спасил на баба баща и. Той не беше алчен. На баба племенниците по-късно я измамиха и взеха къщата. На дядо пък дядо му бил комита. Веднъж в младежка компания набили едно заптие в Солун. Ходил заточеник на безлюден остров дето сега ходят българите на почивка. После го преследвали турци, по късно гърци. Той оставил къща за да дойде в България. Хората не били алчни. Само някои да
23
0
 
0
 
! Отговори
Дядо преди 2 години
Беше красавец. Последното падане с мотора му беше на 68. Започнал работа на 14. Македонските младежи имали клуб, играели театър, ходели на училище по танци. Като майстори строители дошли от Солун карали по цяла зима в кафенето. Пък града селски. Не ги гледали с добро око. Баба му пристанала на 17. Той бил на 28. Изяла един шамар от баща си. Баща и имал голяма къща. Минавали търговци от всякъде. Един турчин редовно си оставял денковете при него. Веднъж поискал да му стане гарант 8000 златни лева.
22
1
 
3
 
! Отговори
Joan преди 2 години
То няма мъж извън тези рамки и типажи, които очертавате. Всеки мъж гледа патерналистично и снизходително на жена си и гледа да я натика в кухнята най-напред. После бързо се превръща в хлапак, който търси съчувствие и има нужда от грижа! Въобще идеалните мъже и връзки, които описвате, не съществуват.
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-лесният начин за един мъж да върже една жена е да предизвика съжалението на жената към себе си. После жената се осъзнава и връзката прекъсва, разделят се и се развеждат ако са женени, но жената е загубила безценни години и може би мъжа на живота си, когото е изоставила заради този, който е съжалила.
20
0
 
4
 
! Отговори
в смисъл преди 2 години
реално си помагат
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сродните души си помагат и без да търсят полза.
18
0
 
5
 
! Отговори
До 11 преди 2 години
Много тъжна история. Обикновено хората се примиряват.
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Такова ПРОМИНВАНЕ НА МОЗЪЦИ и Хитлер не си е позволявал
16
0
 
7
 
! Отговори
Дърт Ведър преди 2 години
И да последвате клик бейта към "Тялото" следват още 5 вида мъже които не стават. Защо оставам с впечатлението че само неомъжени самотници ги пишат тези списъци...Ако бяха имали 1 успешна връзка в живота си, дали щеше да присъства скучния вариант - обича жена си и децата, работи - ходят понякога на почивка. Стига с тези нрави и морали от секса и града - смешно е наистина
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вярна е статията!
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Състраданието да, ама в един друг смисъл - жените може да зарежат и голямата си любов, заради някой, към който изпитват състрадание - примерно останал вдовец. Почти винаги след това се развеждат осъзнали, че са направили огромна грешка, но вече е късно, голямата любов вече я няма.
13
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато някои жени си падат по лошите момчета, всички свестни мъже вече са заети и те остават стари моми.
12
1
 
11
 
! Отговори
българин преди 2 години
Женичките мнооого обичат лошите момчета ! Да , ама после сълзи и саополи - ,, - пие и *** бие !"
11
0
 
9
 
! Отговори
Taню преди 2 години
Да не кажем - почти всички... Ей, ама като се почнат тия статии - колко са неподходящи мъжете, такива и такива, та ми става ясно що толкова приятелки са сингъл с деца. Всички с кусури, а те принцески...
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То излизаз че над 50% са неподходящи.
9
1
 
14
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 2 години
Много обичам съпругата си и тя мен,но определено не ставам за съпруг.Когато бях млад имах залитания,все ме теглеше към чужди жени,най-вероятно съм избивал комплексите,които майка ми беше създала у мен.А съпругата ми,като млада беше ревнива,толкова мъка и ядове съм и причинил.А тя стриктна,умна,енергична,работохоличка,добра ръководителка,подчинените И я уважават,обичатат я.В къщи всичко блести,а аз неблагодарник,няма извинение,с което да мога да и изразя своята благодарност,че ме изтърпя
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
У Симитли всички стават за връзка :)))
7
1
 
9
 
! Отговори
ЯКУДЗА преди 2 години
всичко е индивидуално от ЧОВЕКА
6
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре са изредили кои не стават. Но въпросът е кои стават за връзка. А след тоя подробен списък, такива май не останаха.
5
0
 
19
 
! Отговори
Каква обич,а сега?!! преди 2 години
Аз помня, когато мама беше болна, на легло, татко беше неотлъчно до нея, до последния й край. Понеже той беше с 4 години по-голям от нея, та й казваше, - Вместо аз първи да лежа тук, а то...какво стана....теб подбра...." . Тя беше на 75 години, а той на 79. Хранеше я, вода й даваше, всичко. Припомняха си спомени от младините. Денонощно беше над нея. И когато тя издъхна, татко сериозно се беше разплакал. За първи път в живота си го видях да плаче и то като бебе. След 4 години и той си отиде.