Само за жени! Хороскопът ви за ноември

Динамичен месец
6
Само за жени! Хороскопът ви за ноември
Снимка: Istock

Месец ноември започва с лунно затъмнение. Това ще се случи на 8-и и не бива да забравяме, че като основни енергийни портали, затъмненията изискват да се оставим по течението и да не се съпротивляваме срещу промяната, която се задава. Трябва да се подготвим за край на някои неща и ново начало. Енергията на затъмненията се усеща още от края на октомври, когато бяхме свидетели на частичното слънчево затъмнение. Какво ви очаква според зодията вижте в женския ни хороскоп.

Жената Овен

Ако напоследък сте били по-напрегнати и е имало ситуации в живота ви, които са ви карали да се чувствате по този начин, през ноември звездите ви напомнят да приемете по-спокоен подход към живота. Ноември ви дава възможност да си вземете заслужена ваканция или да се съсредоточите върху разширяването на уменията си, записвайки обучение на определена тематика. Лунното затъмнение при пълнолуние на 8 ноември слага край на важна финансова ситуация, най-вероятно свързана с романтичен или бизнес партньор. Марс, вашата планета, е ретроградна в Близнаци, което означава, че на определени дати може да сте по-чувствителни. Бъдете внимателни на 4, 11, 19, 25, 28 ноември.

Жената Телец

През новия месец на фокус за вас ще бъдат връзките от всякакъв характер, особено в началото на ноември. Около 8 ноември, когато ни очаква лунното затъмнение, което съвпада с пълнолуние. Знайте че това събитие може да отвори за вас нови пътища, благодарение на което ще успеете да създадете нови приятелства и ценни бизнес взаимоотношения. След като Венера влезе в Стрелец на 15 ноември, настроението ви ще се подобри, а късметът определено ще ви следва. Последните седмици на месеца са подходящи за кратко пътуване или планиране на такова, ново хоби, обучение.

Жената Близнаци

Дамите, родени под този зодиакален знак ще бъдат фокусирани върху реализирането на важен проект или разрешаването на важна ситуация. Тъй като вашата управляваща планета Меркурий, пътува в дълбоките, емоционални води на Скорпиона, определена информация, която ще откриете, ще бъде ключова, особено по време на лунното затъмнение при пълнолунието на 8 ноември. Не забравяйте, че Марс е ретрограден във вашия знак, което ще насочи вниманието ви към връзките, но някои от тях може да ви направят по-емоционални.

Жената Рак

Късметът ще е с вас през новия месец! Потокът от енергия, която ще ви завладее, определено ще ви действа мотивиращо. Ще можете да си осигурите подкрепата на важни за вас хора. Пълнолунието на 8 ноември може да е момент, в който до вас да достигне определена информация. Вие ще решите дали е полезна за вас и как да се възползвате от нея. Звездите ви съветват да внимавате с интригите и да не се забърквате в тях. Влизането на Юпитер в Риби в края на месеца ще събуди вашата женствена, непокорна страна. Желанието ви за любов също ще се повиши. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: хороскопизодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
7
 
! Отговори
Жената котка преди 1 година
Това е дискриминация по полов признак, БХК да се самосезира.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мише, я дай една статия за секса при жените според зодията през ноември. Аман от глупости.
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ние имаме една съседка, на 32 г. жена, семейна е, а се занимава с магии. Камерите на блока я заснели нощем в 2 часа да слага пръст от гроб под изтривалките на апартаментите. Тва жените са големи дяволи