Как да оформите профила си в сайтове за запознанства

Не говорете за бившия си
11 фев 2023 21:24, Михаела Лазарова
17
Как да оформите профила си в сайтове за запознанства
Снимка: Istock

Ако сте решили да търсите любовта онлайн, защото досега сте срещали само провали, ще се учудите колко важно е да подготвите профила си в платформите за запознанства по правилния начин. Това ще ви помогне да откриете любовта по-лесно, но и не само – ще е полезно в отсяването на неподходящи партньори. Колкото по-точно и ясно съставите профила си в сайтове за запознанства, толкова по-добри резултати ще постигнете в любовта.

5 грешки, които допускате в срещите онлайн

Ето 10 съвета как да оформите профила си в сайтове за запознанства:

1. Не отхвърляйте покана за запознанство.

Настройте профила си така, че да получавате всякакви покани за запознанства. Така ще ви е по-лесно да прецените сами дали да ги приемете или не. Предварителните настройки за отсяване могат да отсеят погрешно някой подходящ за вас партньор, с когото потенциално можете да имате много общо.

2. Никога не лъжете.

В интернет пространството е изкушаващо да излъжете за много неща. Но не го правете, защото това ще ви изиграе лоша шега. По-скоро ще привлече неподходящи за вас партньори заради подвеждащата информация.

3. Никога не изброявайте какво точно търсите в една връзка.

Ако изброите, че искате деца, семейство, стабилен мъж с добри доходи и така нататък, това ще отблъсне много потенциални партньори, с които така или иначе е могло да постигнете целите си. Не бъдете чак толкова конкретни. За тези признания си има време и то настъпва далеч след запознанството.

5 урока от онлайн връзките

4. Не говорете за бившия си.

Когато си пишете с някого, когото сте срещнали в сайтове и платформи за запознанства, избягвайте изцяло темите на бившия. Не го споменавайте и не откликвайте на молби да споделите нещо за него. Оставете миналото там, където е и се придържайте към настоящето.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Я преди 1 година
Пропагандира се капан за балъци. Или свършиха или не си заслужава труда.
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По възможност представете списък със забивките си, на които сте били обект или вашите собствени, за да знаем дали има смисъл да се разправяме с вас.
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако можете да готвите снимайте някоя ваша манджа - това важи и за мъжете и за жените.
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Баш башлията Сега изброй и въпросите, които най-чесно задават мъжете, които търсят запознанства чрез тези сайтове.
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като чета горния материал, оставам с впечатление, че Мишето дава съвети, предназначени само за жени. И освен това е убедена, че сърцето на дамата е онзи анатомичен орган, от който се интересуват евентуалните кандидати за запознанство. Заблуждаваш се бе, Мише.
5
0
 
14
 
! Отговори
По-разумно е изобщо преди 1 година
да не се губи време със сайтове за запознанства. Вместо това по-добре контактувай на живо с колкото е възможно повече хора. За препоръчване е и да се търсят контакти с различни среди. Така човек си осигурява по-големи възможности да се запознава с нови хора и да ги преценява, наблюдавайки какво вършат в реалния живот.По сайтовете всеки може да се представя за такъв, какъвто не е. Това води до разочарования, а в някои случаи крие и опасности. Губи се и нещо ценно, което не се възстановява - време
4
2
 
14
 
! Отговори
Име преди 1 година
2,3 и 4 никога никой не ги спазва. Защото жената е тъпо животно и винаги мисли, че тя е права за всичко. Тя избира, но после точно тя страда от изборите си. Няма да се научат да гледат по-далеч от носа си и затова така ще си остане. Е, може да има изключения, тук-там 1 на 100 000
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С бутона DELETE
2
0
 
26
 
! Отговори
Баш башлията преди 1 година
Първия въпрос е винаги какво работиш,имаш ли жилище ,и каква кола караш ?Тва запознанства със НАП ли са ? Всички жени станали данъчни
1
4
 
16
 
! Отговори
Минку 47 йерген преди 1 година
22 см. Толкова за мен хехе