Край на мача: Никол била шута на Григор?

Певицата вече искала по-сериозна връзка, а Гришо не бил готов
20 апр 2016 11:56,
121
Край на мача: Никол била шута на Григор?
Снимка: Twitter

Никол Шерцингер е зарязала Григор Димитров, защото не искал да се задоми. 37-годишната певица излизаше с нашето момче от ноември миналата година и това беше първата ѝ сериозна връзка, след като се разпадна тази с Люис Хамилтън.

Но сега певицата е притеснена за бъдещето си с Григор и затова е решила да сложи край на връзката с 13 години по-младия от нея тенисист. Източник, близък до нея, споделил пред  списанието, че Никол е на различен етап от живота си.

"Тя наистина го харесва, но вече иска да се установи - а той не е готов. Това е същата ситуация, в която тя беше и с Люис, и затова връзката им се разпадна", обяснил източникът.

"Тя е наясно, че времето си върви и вече иска деца", твърди още източникът.

Никол и Григор официално потвърдиха връзката си през януари, когато фотографи ги издебнаха и ги заснеха да се целуват на тенис турнир в Австралия.

Шерцингер и Хамилтън се разделиха през януари 2015 г. след 7-годишен романс. Григор Димитров пък излизаше дълго време с тенисистката Мария Шарапова, а клюките го свързваха и със Серена Уилямс.

Никол обаче все пак оставила възможност двамата да се съберат, ако Григор е решил, че е пораснал и готов да ѝ се отдаде.

"Тя се надява, че може би той ще се завърне с предложение", обяснил източникът пред "Sun".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
1
 
! Отговори
МЪЖ преди 7 години
Никол и Жена си приличат - дърти, цинични, вкиснати и обезверени.
84
0
 
1
 
! Отговори
ШибиРиби преди 8 години
До BarniДа ти кажа че със 7 мил. на подредено място може да се купи къща с 3-4 спални и след 2-3 год. да се продава щото парите за данъци не стигат. Да не говорим че това е нац. герой дето му се кефят че люлее стари каки на млади години. Що не пробва с Тейлър Суифт да видим ко'ш'стани?
83
1
 
1
 
! Отговори
анонимна. преди 8 години
Разгеле. Госпожо, разбрахте най- после , че там не Ви е мястото. То е отредено за друга.На вас " баба ли да Ви казва?"Всяко нещо с времето си , а и всеки на мястото си.Стига с тези учебни коли.
82
0
 
3
 
! Отговори
Hayvan преди 8 години
Edno nivo e and Bozinkata - NE plashta izdrazka
81
2
 
11
 
! Отговори
Barni преди 8 години
До ЖенаСкъпа госпожо на очевидно притеснителна възраст, позволете една чисто техническа забележка - Григор не е нито "мъжка про.ститутка", нито " лу.зър". Не му се налага, защото е елитен тенисист, чиито доходи от наградни фондове и реклами само за миналата година са над 7 млн $.Хубав ден!
80
2
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
94, няма значение. Уморих се от тъ-пи, повърхностни и празни хора. Не ми се занимава. Просто ме вбеси поредния скъсан коментар днес и затова писах, макар, че от подобни коментари няма абсолютно никаква полза.
79
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен93за лавров и оная пияна овца говорителката на руското външно. е, като фейс едва ли стигат никол, *** съм сигурен че на оня протобрежнев циците му висят повече. или биха могли да отбележат рождения ден на австрийския художник Шикългрубер.
78
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
84 НЕ Е МОЙ КОМЕНТАР! Ето за такъва ТЪ$ПАЦИ пишех! ЗАщо пишеш от мое име тъ-ПАК!? Искаш да ме изгониш ли или се мислиш за достатъчно Т-ЪП, че да коментираш от мое име? ОТГОВАРЯЙ! Последният, който написах тук беше 83. Не знам дали имам желание да отговарям. Щом подобни леп-ки пишат от мое име ... не мога постоянно да обяснявам кое е мой коментар и кое не е! Ето тези са като пиявици!
77
0
 
1
 
! Отговори
бай хам преди 8 години
абе това момче как ще се ожени бе? хванат го да ги почерпи и поразведе и му ритнат дирника след това.сигурно даже и не му дават
76
0
 
2
 
! Отговори
ДО 86 преди 8 години
Парите му.
75
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
бИЛА МУ Е ШУТА И МУ Е КАЗАЛА ,ПРАШЧАЙ ГРИГОРИЙ.
74
2
 
5
 
! Отговори
не40 преди 8 години
значи никол била стара..хахах бе вие от злоба ли или от завист...много простотия има тук..много си е харна жената..тяло визия..и пак повтарям не е стара,вие луди ли сте..а за тази новина изобщо не ми се вярва да е истина
73
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не знам какво му харесват на този
72
1
 
3
 
! Отговори
Жена преди 8 години
80, коя е по-емоционално и по-уствено и по-духовно израстнала: ромката или Елена Йончева?Една жена трябва да роди от мъж, с който е обвързана емоционално, интелектуално и душевно, а не чисто сексуално, щот нагона я подкарал, защото обществото я притиска, защото щяла да стане стара чанта! Дай Боже, на всяка жена, тази тройна комбинация да й се случи във възраст, в която природата, Господ и всички добри сили да са на нейна страна. Ромката на 15 год. има 1 ***! Нищо ПОВЕЧЕ! *** и ваг-ина! Само това!
71
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
........Гришо е жребец.......да идва следващата.....кобила....
70
1
 
4
 
! Отговори
грешки на растежа преди 8 години
да се съберат, ако Григор е решил, че е пораснал и готов да ѝ се отдаде............Хубаво, ама като Григор порасне до 37г., момата вече ще е на половин век
69
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дреме му на сайдера на Гришо.Млад,богат и красив-жени за него-бол.Да му мислят смотаняците,които не стават за нищо.
68
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И ние искаме наш *** да спре да се прави на мъжка *** и изтривалка, а да почне най-накрая да играе тенис, но уви явно толкова му е акъла...
67
3
 
3
 
! Отговори
1 преди 8 години
И без това не му отива! Май е връстница на майка му;)
66
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разликата в годините често е пречка. Живее му се на пича.