Лайвли за Райън Рейнолдс: Най-добрият ми приятел

Блондинката разкрива защо се е омъжила за него
Обновена: 17 юни 2016 22:11 | 17 юни 2016 22:00, Теодора Драгоева
1
Лайвли за Райън Рейнолдс: Най-добрият ми приятел
Снимка: Marie Claire

Ако не ви се струва повече от достатъчен фактът, че Блейк Лайвли има перфектна коса, перфектна фигура, перфектно чувство за стил, а освен това е красива и талантлива, то тя може да се похвали и със съвършена връзка, с един доста добре изглеждащ съпруг, а именно с холивудския актьор Райън Рейнолдс.

В новото си интервю за списание Marie Claire, САЩ, тя споделя каква е причината да реши да се омъжи за канадския актьор, който преди това беше женен за нейната колежка Скарлет Йохансон.

28-годишната блондинка, която в момента очаква второто си дете от Райън, казва за изданието следното: "Знаех, че той винаги ще бъде най-добрият ми приятел и то през целия ми живот. Това беше най-важното нещо за мен. Никога не съм създавала подобна приятелска връзка с друг. Харесвам го като човешко същество точно толкова, колкото го обичам като мъж".

За семейството си с Рейнолдс тя споделя: "То е най-важното нещо в живота ми. Семейството е сърцето ми – то ми е всичко".

Лайвли коментира и темата защо крие лицето на дъщеря си Джеймс от папараците: "Предпочитам да не я забъркваме в нашия луд начин на живот, макар че това е трудно. Просто тя е нашето дете и ние искаме тя сама да вземе решение дали иска да бъде в светлината на прожекторите или не".

За да видите снимките на Блейк за Marie Claire, посетете галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прекрасна!