Ранчото на Опра Уинфри

"Скромната" къща струва 30 милиона долара
19 юни 2016 21:29, Екип на Tialoto.bg
2
Ранчото на Опра Уинфри
Снимка: variety

Вечната телевизионна водеща Опра Уинфри плати 28,8 милиона долара за невероятно ранчо по крайбрежието на Монтесито, Калифорния.

Екранната звезда съвсем скоро ще закупи и конете, които да изпълнят конюшните и да тичат по тучните ливади. Двете покупки не са особен проблем за нея. Според CNN имуществото ѝ се оценява на 3 милиарда долара.
Ранчото, разбира се, е комплекс от едноетажни постройки, но забележете – разположени в имот от 93 декара! От него се разкриват прекрасни гледки към Тихия океан и планините на Санта Янез.

Проектът за чудното ранчо е на архитект Клиф Мей. Общият му капацитет се разстила на площ от 470 кв. м. Жилищната част разполага с 4 спални и 5 бани, като те са предвидени да посрещнат гостите на Опра и съпруга ѝ - бизнесмена Стедман Греъм.

Всичко тръгва от една тясна улична с каменен бордюр. Тя минава през тропическа растителност, осветена от жарко слънце. Равният асфалтов път стига до главната резиденция, която от птичи поглед прилича на самолетно витло. Фоайето е в първия корпус, а в останалите два са спалните, санитарните възли и останалите ежедневни стаи.
Вляво се намира най-важната част от ранчото – домът на конете. Той е изграден от стомана и ламарини, не е традиционната дървена конюшня.

Из безкрайната шир откриваме изкуствено езеро със златни рибки, алпинеум и красив терен за тренировки с конете. Едно е сигурно, Опра не харчи за случайни неща!

Можете да разгледате ранчото й в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: езероопра уинфриранчо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Неофит преди 7 години
Преди 3 седмици ходих до Невърленд,ранчото на Майкъл Джаксън в Калифорния.За съжаление не можах да влезя вътре,но и отвън се открива невероятна гледка.Уверявам ви,че е доста по-добро от това на Опра!