Полицията отново издирва Шиниъд О'Конър

В телефонен разговор заплашила, че ще се самоубие
24 юни 2016 10:00,
11
Полицията отново издирва Шиниъд О'Конър
Снимка: Reuters, архив

Полицията в Чикаго издирва ирландската певица Шиниъд О'Конър, която в телефонен разговор със свои близки заплаши, че ще се самоубие, съобщава ТАСС, цитирана от БТА.

Страдащата от депресия 49-годишна изпълнителка възнамерявала да скочи от мост. През месец май тази година Шиниъд беше обявена за издирване в покрайнините на Чикаго, след като не се завърна от разходка с велосипед.

Преди това певицата помести на своята страница във Facebook несвързано съобщение, от което следваше, че от дълги години е страдала от емоционална травма. Впоследствие тя бе открита в един от хотелите на града.

През ноември миналата година О'Конър съобщи в социалните мрежи, че е взела свръхдоза медикаменти в хотелска стая в Ирландия. Тогава тя бе открита и изпратена на лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: издирване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
рп преди 7 години
Тази жена няма ли семейство, което да я заведе на психиатър, а ако е необходимо и в някаква клиника за период от време....не е нормално това поведение. Защо на толкова психично нестабилни хора им се позволява да се разхождат спокойно без съответно лечение?
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кого е заплашила?
8
3
 
10
 
! Отговори
Непонасящ преди 7 години
Баба ми беше такава.Все заплашваше да се самоубие като скочи под влака.Изчезна един ден и я търсихме из целия град а тя се била скрила в гардероба.Жена на над 70години!После щеше да се беси на лозата.Един път най-накрая направи нещо по въпроса и яде сода каустик.От тогава я намразих.После започна да се прави на болна.Никой лекар не откри нищо а тя разправяше, че е болна от рак.Най-накрая умря от старост.Покрай нея чуя ли за самоубиец ми идва да му помогна.Не мога да ги понасям.
7
1
 
7
 
! Отговори
булгар преди 7 години
БОЛИ *** ФАРАААААААААААААААААА
6
1
 
6
 
! Отговори
аз преди 7 години
Не се спря тази! Аttention-freak!
5
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ами хайде да се самоубие вече, че ми писна от тази отдавна залязла звезда да ме занимавате всеки ден
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При наличие на здраве последното си зависи от нея.
3
6
 
5
 
! Отговори
реалист преди 7 години
иска да е щастлива
2
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да и имам проблемите на тази. нали е здрава,какво друго иска?
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая първо чака да научи целия свят, после вземе едно хапче и заспи и се прави на умряла, сега пък щяла да скача от мост във вода и лежейки по гръб на водата пак да се прави на умряла.Ако ще прави нещо да прави, а не да занимава света с проблемите си, той така или иначе ще научи!