Тоца няма да точи Бередин с развода

Нямам материални претенции към него, заяви Мис България
26 сеп 2016 10:00, Александър Попов
36
Тоца няма да точи Бередин с развода
Снимка: Facebook

Антония Петрова проговори за развода си с руснака Александър Бередин и бе категорична, че тя е инициаторът за раздялата.

"Искам да кажа, че решението за този развод е изцяло мое. Александър е против и не иска да се развеждаме. Няма изневяра и няма намесен трети човек, в него съм сигурна", каза Петрова пред bTV.

Тя смята, че през тези 10 години общ живот Бередин я е обичал. Двамата обаче не живеели заедно от близо две години, а от няколко месеца има подадена молба за развод и той ще бъде факт в скоро време.

Още по темата

"До момента Александър не иска разводът да бъде по взаимно съгласие, опитвам се да го убедя и да го направим по интелигентен начин. Много бих искала да продължим общуването си, но зависи от нас двамата. Вече съм взела решение, което съм го обмисляла дълго. Няма конкретна причина за нашата раздяла. Двама души са заедно, когато гледат в една посока. Започнах да гледам по съвсем различен начин на живота от него. Колкото и банално да звучи, в момента съм изключително щастлива и много искрено вярвам да предам енергията на хората. Дори и самата не го очаквах", заяви блондинката.

"Аз нямам нищо против и Александър да бъде щастлив. Ако той може да намери щастието с някой друг - прекрасно. В хармония със себе си, някак намерих центъра на тежестта си, чувствам се добре. Сега се чувствам доволна и горда от решението си", добави Антония.

Как ще се развият отношенията им зависи и от другата страна.

"Повече няма да давам интервюта, аз съм добронамерена и няма да ме чуете да кажа лоша дума за него. Причината за развода няма да я намерите и няма да занимавам хората повече с моя личен живот", категорична бе Мис България.

Тя е категорична, че до момента няма деца, защото не е срещнала подходящия мъж.

"Съжалявам жените, които ангажират мъж с дете. Бих го създала само с точния човек. От Александър не съм почувствала, че искам дете", заяви още Антония Петрова и отрече, че е била с Бередин заради парите.

"10 години съм го обичала и много привързана към него. Ако се чувствах добре - щях да остана с него. Нямам материални претенции към него", каза тя и допълни, че през последните две години се справя сама.

Тя определи, че публичната им връзка е била грешка, макар да не се е отразило на отношенията им. Петрова е твърда, че следващата й връзка ще бъде само нейна.

Тя не коментира дали в момента има мъж до нея, но намекна, че не е сама.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: Антония Петрова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
d преди 7 години
хахахах да си дойдем на думата..Не е заради трети човек,но не е сама
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами даТя се е оженила по любов.Млад, красив...:))
25
0
 
9
 
! Отговори
а ся де???? преди 7 години
"Колкото и банално да звучи, в момента съм изключително щастлива и много искрено вярвам да предам енергията на хората. Дори и самата не го очаквах", заяви блондинката...с червената коса---"Няма изневяра и няма намесен трети човек, в него съм сигурна", каза Петрова пред bTV."-----"Тя не коментира дали в момента има мъж до нея, но намекна, че не е сама."
24
1
 
11
 
! Отговори
Нерез преди 7 години
На тоца бих и прелял малко положителна бяла енергия
23
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази пък да не види нещо от Анджи !
22
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой не го интересуват тези двамцата. Просто влизаме да оплакнем окото, а Днеса пуска мадами единствено за импресии. Само дет съм с uBlock, тъй че само им хабя трафика. :)
21
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
аха, сега разбирам защо се развежда Брад Пит заради тази цоца ли беше тоца ли
20
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ех Саша, Саша... нас не догонят.
19
1
 
12
 
! Отговори
Lan преди 7 години
Мале като се сетя каква "драма" беше покрай "отвличането" на "миската"....сега си представям какво ще му чуе на Сашо главата покрай развода! Горкият, дано се отърве по-бързо!
18
1
 
20
 
! Отговори
Психодиспансер преди 7 години
"До момента Александър не иска разводът да бъде по взаимно съгласие, опитвам се да го убедя и да го направим по интелигентен начин.''. Разбирай, опитах да го убедя да ми прехвърли едни пари, но греда.
17
1
 
24
 
! Отговори
! преди 7 години
Тя Тоца, този вече го изцоца!
16
1
 
20
 
! Отговори
sante_dog преди 7 години
"10 години съм го обичала и много привързана към него. Ако се чувствах добре - щях да остана с него."Това преди да те отвлече и да ти набие шамарите ли беше или след това? Нали имаше и такава драма че те пребивал. Тогава повече или по малко го обичаше? (Golddiger)
15
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако питат мен - и Брад Пит се отърва от психото Джоли и Александър се отърва от нашенката.
14
5
 
3
 
! Отговори
О какви изречения!! преди 7 години
"Аз нямам нищо против и Александър да бъде щастлив. Ако той може да намери щастието с някой друг - прекрасно. В хармония със себе си, някак намерих центъра на тежестта си, чувствам се добре. Сега се чувствам доволна и горда от решението си"Няма конкретна причина за нашата раздяла. Двама души са заедно, когато гледат в една посока. Започнах да гледам по съвсем различен начин на живота от него. Колкото и банално да звучи, в момента съм изключително щастлива и много искрено вярвам да предам енерги
13
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А кой въобще го интересуват тези празни хора???
12
0
 
8
 
! Отговори
Хване Юрганевски преди 7 години
ре-позиционирам пещеристите тела в другата част на съответната конфекция.
11
1
 
38
 
! Отговори
хахо преди 7 години
"тоца" - уникално сочен прякор :)
10
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоца каза: Няма конкретна причина за развода, просто Саша ми дава само по 5 бона месечно, а има 30 млн. , и някак си не мога да чакам повече за половината от тях..., и при мириса на милионите преливам от положителна енергия и искам да я предавам на хората...
9
1
 
31
 
! Отговори
мдааа преди 7 години
така ме разстроихте с тази новина, така се просълзих. Не мога да си изпия кафето спокойно след като прочетох новината, а как ще обядвам?! Божееее колко мъка има по тоя свят боже..
8
1
 
24
 
! Отговори
ауууу преди 7 години
от единия крачол ... хоп в другияяяяя