Съдът реши: Децата остават при Анджелина!

Брад разбира се, че ще ги вижда, но под надзор
17
Съдът реши: Децата остават при Анджелина!
Снимка: splashnews.com

Анджелина Джоли спечели първоначалното физическо попечителство над 6-те ѝ деца с Брад Пит. В момента холивудската двойка е в горчив развод, но най-големите им спорове се водят около това къде и с кого ще живеят наследниците им.

Първоначално Джоли поиска попечителството над децата, след което Пит оспорва искането ѝ, подавайки документи в съда за съвместно физическо и юридическо попечителство.

В крайна сметка засега тя печели битката и децата остават да живеят при нея в Лос Анджелис.

Брад ще може да ги вижда само при планирани посещения и то в компанията на надзорник-психолог.

Според достоверен източник актрисата не иска да настройва децата си срещу баща им, въпреки първоначалните доклади, че сама го е наклеветила пред властите, че е упражнявал физически и психически тормоз спрямо тях, след употреба на наркотици и алкохол.

Източникът казва: "Тя иска децата да имат връзка с Брад, но иска и да се увери, че тяхното здраве и психика са в безопасност".

Още новини за звезди четет е в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
дрън-дрън. е що, брат Пита да не гледа децата. тая с кво е по-умна.
14
1
 
6
 
! Отговори
ha ha ha преди 7 години
До Хо-ХОВсъщност тя е в критическата възраст точно поради операцията, при която изрязаха /профилактично според нея/ част от анатомията й.Последствията са ясни - тя вече е параноичен и истеричен тип въпреки лекарствата, които се налага да приема при този вид операция. Явно не й помагат.
13
1
 
7
 
! Отговори
Хо-ХО преди 7 години
Точно с тази откачалка децата ще станат психически лабилни, сосбено когато й наближава ваче критическата възраст и почнат да я гонят всякакви паранои.
12
0
 
4
 
! Отговори
чарли преди 7 години
Вече съм спокоен,преместих го.
11
0
 
13
 
! Отговори
ВземДетеСпасиОтАнджи преди 7 години
До ЕдинАнджи-"бившата" наркоманка е милиарди по-опасна за психиката, възпитанието и здравето на тази международна команда.Дали ще ги skopi,izkormi и obreje "профилактично"?Има само нещо положително - тя "свои" деца вече не ще има, за разлика от "престъпника".Както виждате, идиотията при жените е международно защитена.
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До И на менАбе, за нея специално разправяха, че устните и си били естествени! Но, по времето когато стана много популярна, много кифли(основно наш'те чалгарки) решиха да подражават и си набиха по 200 кубика силикон в джуките! Особенно на една от тях и се получи доста двусмислено.... :)))))
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това в ляво му е одрало кожата.
8
1
 
14
 
! Отговори
Ина преди 7 години
Защо не назначи психолог и на дъщеря си Шайло, която от две годишна настоява да е наричана с името Джон?
7
1
 
21
 
! Отговори
Един преди 7 години
Не случи на жени това момче. Първата беше ялова, втората осинови половин Африка ...
6
3
 
14
 
! Отговори
И на мен преди 7 години
Джоли никога не ми е харесвала, не мога да разбера как Брат заряза заради нея Дженифър Анистън, та Дж. Ан. е в пъти по -хубава-. И каков има Джоли - едни гумени устни.
5
0
 
15
 
! Отговори
1 преди 7 години
В щатите мъжете като цяло са прецакани зверски от закона.Защо той ще ги вижда в присъствието на психолог ? Да не би да е психично болен ?Защо тя взима децата ?Всъщност в щатите винаги децата се дават на майката въпреки, че най - много деца са пострадали от жени !
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
защо да няма, въпрос на възпитание... по-добре ли е да живееш с вечно каращи се родители? или в името на децата да се гърчиш цял живот с неправилния за теб човек
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много пък са му потрябвали на Брат камбоджанче, иракчанче, сирийче, марсианче, американскосамоанче и късокосместонагорникарабахче.
2
1
 
7
 
! Отговори
детегледачка преди 7 години
И ще фръцка детегледачките.
1
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цирк, драги зрители.Междодругото, аз ли съм единствен, дето не намирам нищо специално в А.Джоли, че да ми хареса чисто физически като жена?