Деси след "Фермата": Ще видим дали ни е писано с Dee

Написала е пиеса и иска да я постави на сцена
Обновена: 28 ное 2016 15:58 | 28 ное 2016 15:37, Александър Попов
7

Снимка: "Фермата"/bTV

След двумесечен престой Деси стана поредният участник, който се сбогува с "Фермата". Тя загуби женският дуел срещу Макето, но не съжалява за нито един момент. Категорична е, че излиза от шоуто като победител.

Ето какво сподели тя пред Dnes.bg за своето участие, за тръпката с рапъра Dee, за булимията, за това, което й предстои.

Загубихте една оспорвана битка с Макето. Какво не ви достигна в този дуел?

Не смятам, че нещо не ми е достигнало. Има съдба, която не може да промениш и когато ти е писано нещо да стане то се случва по този начин. Не го отдавам на някакъв момент или че нещо не ми е достигнало. Излизам от този дуел с изцяло положителни емоции. Тръгвам си като победител!

Когато влязохте във "Фермата" казахте, че трудно комуникирате с непознати. В шоуто обаче не си пролича, промени ли ви това участие?

Със сигурност! Аз самата съм изумена от себе си. От това, че не срещнах трудност да комуникирам с непознати хора. Определено имах колебания и притеснения по този въпрос, че ще съжителствам с 18 човека, че ще се затворя в себе си. Но в случая стана точно обратното, някак си натурално и плавно. "Фермата" ми даде едно уникално изживяване, защото успях да отключа някакви качества, които до този момент за мен бяха новост.

Какво ги отключи според вас?

Толкова крадох от тази емоция, че никога не седнах и не се замислих какво е това нещо, което реално ме промени. Опитвах се да взимам максимума от всяка ситуация, от всеки участник и осъзнах, че в шоуто бях много щастлива. И не се притеснявам да го призная.

Според вас не е имало разделение между известни и неизвестни. Какво положително ви даде срещата с популярните личности?

Наистина смятам, че нямаше разделение. В обора всички бяхме равни пред кравите. Не смятам, че са показали нещо повече от нас, ние също не сме ги третирали по специален начин. Те са едни страхотни хора. Може би те ни дадоха една подготовка какво ни очаква след предаването. Спомням си думите на Елен Колева, която каза още първия ден, че когато ни излъчат ще го усетим. Мисля, че взехме само хубави неща един от друг. Не искам въобще да категоризирам хората на някакви групи, бяхме едно цяло.

Плаши ли ви тази известност, сега ще трябва да комуникирате с още повече непознати хора?

Със сигурност не ме плаши. "Фермата" ми даде огромно удовлетворение да общувам с нови хора, да нямам мисли, че могат да ме наранят по някакъв начин или да те използват по някакъв начин. В момента съм много отворена към света и смятам, че това ми пролича.

С рапъра Dee имахте по-специално отношение, определихте го като чисто и красиво. Има ли бъдеще тази връзка?

Ние наистина имахме една много чиста комуникация, чисто по детски. Може би и двамата се върнахме в някакъв период от живота, в който сме пропуснали първите любовни трепети. "Фермата" е изолирано място, нормално е едни да ти станат по-близки. В нормалния живот можеш да избираш с кого да общуваш. Истината е, че с Dee станахме по-близки. Сега предстои изясняване какво искаме да направим заедно или по отделно. Със сигурност знам, че каквото и да се случи ще останем приятели. Аз съм с много положителна емоция към него, надявам се и той. Ако не ни е писано да сме заедно, ще остане приятната емоция, която преживяхме вътре във фермата.

Казахте, че във "Фермата" сте били истински щастлива. Това означава ли, че преди това не сте била?

За мен щастието винаги е било утопия и винаги съм го търсела някъде в миналото или бъдещето. И дори да съм била щастлива съм подминавала този момент. А във "Фермата" за първи път можех да кажа в сегашно време, че съм щастлива.

Другите участници ви определиха като спокойна, уравновесена, но и малко дете. Виждате ли се в тези определения?

Много е странно, но мисля, че съм пораснала. Това спокойствие ме изненада и мен самата. Аз съм философски настроена и същевременно просто устроена. За мен главните неща в живота са здравето на хората и човешките взаимоотношения. От там нататък битовизми като "кой изяде сиренето" не придават важност и не бих влязла в конфликт с друг човек.

Казахте много хубави неща за участието си, но все пак - кои бяха най-трудните ви моменти?

Имах няколко трудни момента. Със сигурност единият е да говоря открито за булимията, която е част от живота ми. Тема, към която никога няма да бъда безразлична, тема, която предизвиква винаги емоция. И всеки път съм готова да се разплача като говоря за нея. Благодаря на всички, че успях да се изправя пред цяла България и да говоря за този проблем. И ако мога да помогна дори на един човек с това, че съм добила смелост, ще съм много щастлива. Друг труден момент беше напускането на Ади, с която станахме много близки. В нейно лице срещнах приятел и като излезе се почувствах слаба и уязвима. И ми трябваше някакво време да стъпя и да си кажа - всеки ще излезе от играта и утре пак ще се видим и всичко е наред. Тя беше човекът, който бе близо до мен, след като говорих за булимията и ми помогна да се чувствам по-добре. Беше ми трудно, когато се разделях с хората. Чувствах ги като семейство, макар да бях наясно, че правилата са такива.

Готова ли сте да говорите открито за булимията и след шоуто?

Готова съм! И бих се радвала да помогна и на други хора. Защото аз съм минала през нея, знам какво представлява, знам какъв разговор да протече, защото е много трудно за човек, който не се е сблъсквал с булимията. Съвети от сорта "Отиваш и ядеш" не върши работа. Знам го от личен опит, че най-трудното нещо да направиш, е да се нахраниш. И с това не приключва, от там започва трудното.

Какви са амбициите и целите ви след шоуто?

Продължавам да се занимавам със снимките, ще наблегна на актьорството. Имам и един проект, който смятам да осъществя - пиша и имам готова пиеса, която искам да я поставя на сцена.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
30
 
! Отговори
Доброжелател преди 7 години
Много позитивно, тихо и приятно момиче! Желая й от все сърце здраве и успехи! А на всички тези злобни *** под мен- погледнете се вие първо в огледалото и вижте на какво приличате, преди да квалифицирате външния вид на момичето!
4
5
 
30
 
! Отговори
asd преди 7 години
До Кол Центъраква мадама *** траверса
3
14
 
31
 
! Отговори
Кол Центъра преди 7 години
Мадамата отдавна е напуснала Фермата предвид излъчванията на епизодите. Тази Ферма е много безинтересно предаване както и телевизията която го излъчва
2
5
 
24
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
Ам чъ то кат та глеам и ти нимойш!
1
3
 
34
 
! Отговори
Dee dee преди 7 години
Тоя не може да пише. Как ше им е писано каквото и да е.